icon

Čím by ste chceli byť, ak by ste sa mohli zvona rozhodnúť?

mirkava
8. feb 2023

Určite by som chcela byť lekárka, namiesto toho som študovala ekonomický smer... no co už čas nevrátim 🤔

Strana
z3
kvetinka75
8. feb 2023

@mirkava podobne, teraz mi zostáva už ,,len,, sestra. Ale lepšie ako nič.

bullinka
8. feb 2023

Lekárka, zdravotna sestra. Keby bolo keby.

stanulienkat
8. feb 2023

Rentierka😁

svpf
8. feb 2023

@mirkava som sestra ale keby môžem vrátiť čas študujem medicínu a konkrétne psychiatriu😁 ďalším mojim snom je mať vlastné kvetinárstvo a ďalším je záhradný architekt🤣 nooo to mám na niekoľko životov😁

emasss111
8. feb 2023

@mirkava presne ako ty, vyštudovala som a aj pracujem v ekonomickej oblasti, ale keby môžem vrátiť čas, idem na medicínu 🙃

mirkava
autor
8. feb 2023

@svpf to kvetinárstvo sa ešte dá 😉

buberova
8. feb 2023

Účtovníčka... Hneď po škole ísť niekde na junior pozíciu, potom na senior samostatnú účtovníčku a potom napríklad audity..

mirkava
autor
8. feb 2023

@stanulienkat 😊👍

svpf
8. feb 2023

@emasss111
@mirkava dievčence inak aj ja som študovala ekonomickú🤣 to chceli rodičia ale mňa to vrcholne nebavilo a na konci tretieho ročníka som si podala prihlášku na zdravotnú a urobila prestupové skúšky...stratila som rok ale mám odbor ktorý ma baví a napĺňa(rodičia takmer dostali infarkt ale prežili🤣🤣🤣)

tiezjedna
8. feb 2023

tým, čím som😉

mirkava
autor
8. feb 2023

@svpf mňa ekonomika bavila 😒. Teraz si viem predstaviť seba ako lekárku, mám viacero špecializácii ktoré by ma zaujímali.

svpf
8. feb 2023

@mirkava aké prezrad? Inak super téma🙂😊

mirkava
autor
8. feb 2023

@tiezjedna šťastný človek 😊

simonettasimonova
8. feb 2023

@mirkava učiteľka v škôlke ..možno v ďalšom živote 😔

kvetinka75
8. feb 2023

@svpf no vidíš, ja som to až po 25rokoch zmenila. Ale stojí to za to. Zaujímavé, koľké z nás majú ekonomickú a ťahá ich to na zdravotnú. Medina už nie, ale sestrou ešte každá môže byť

Mňa ešte aj jazyky bavia, tak možno prekladateľka, tlmočníčka a cestovať po svete. Ale v zdravotníctve sa cítim viac užitočná

mirkava
autor
8. feb 2023

@svpf zaujíma ma dermatológia, endokrinológia, neurológia... Len viem ze pediatricka určite nie, desila by ma zodpovednosť za detičky

kvetinka75
8. feb 2023

@mirkava mňa zase gastro zaujíma. A skombinovať to s rôznymi alternatívnymi spôsobmi liečenia nie len lieky (byliny, psychika, joga a pod.)

marfikchov
8. feb 2023

Ja by som asi nemenila, robím čo ma baví a mám to vyštudované. Len keby to viac vynášalo

kvetinka75
8. feb 2023

@marfikchov a čo toje?

nikasmile
8. feb 2023

@mirkava lekárka (a čo sa stále dá kuchárka, cukrárka vo svojom)😀

mon2523
8. feb 2023

Tiez by som sa dala zrejme na zdravotnictvo, keby sa dal cas vratit spat🙂 Teraz ked vidim, ako to nase pomaly ale isto upada, tak by som tomu chcela jednoznacne nejak pomoct :D

marfikchov
8. feb 2023

@kvetinka75 som vychovávateľka

h2
8. feb 2023

Teda, čumím, ako puk, koľké chcete byť lekárky. Toto je pre mňa práveže profesia, ktorú by som nikdy robiť nechcela a nemohla.
A čo by som teda chcela? Hm, ani neviem. Som geodetka a som s tým spokojná. Možno by ma viac bavila tá kartografická stránka mojej profesie, lebo tej sa vo firme príliš nevenujeme, ale určite kvôli tomu meniť prácu nechcem.
No a ešte by bolo super to, čo písala @stanulienkat. 😁 Alebo vlastniť nejaký wellness penzión v krásnom prostredí... ale s tým nemám skúsenosť, takže možno je to drina, neviem.

kvetinka75
8. feb 2023

inak ja doteraz som nemala prácu, ktorá by ma nebavila. A to som ich vystriedala už niekoľko - všetko administratíva, banka, dokonca som aj zapisovateľku na súde robila. Ale zistila som, že k pocitu, že ma práca baví, potrebujem mať aj pocit užitočnosti a takého vnútorného naplnenia a to som našla zatiaľ iba v tom jednom povolaní.

luccija
8. feb 2023

Mať malý penzión niekde v peknom prostredí a okrem bežného ubytovania tam organizovať wellness, jogove či len tak vypadnúť od rodiny pobyty pre zeny.Dnes ľudia potrebujú hlavne kľud, čas pre seba

anonymnasnazilka
8. feb 2023

tuzila som byt kardiochirurgicka. aj ma obcas zamrzi, ze som nesla studovat medicinu, fascinuje ma fungovanie ludskeho tela. ale na druhej strane som aj rada, lebo kto vie, kde by som skoncila. a ja som rada, ze som tu a teraz na tomto mieste so svojou rodinou <3

kvetinka75
8. feb 2023

@luccija tak tam by som chodila po práci vypnúť a zregenerovať sily aspoň raz do týždňa, keby to príjem dovolil

w123
8. feb 2023

ja som predavacka a zo zaciatku ma to aj bavilo teraz ked mam 30 by som najradsej zmenila obor, lebo mna nic nebavi robit dlho chcela by som si skusit ucitelku v skolke, interierovy dizajn alebo kvetinarstvo, ale viem ze kazda zmena by ma bavila max 3 roky 😃

luccija
8. feb 2023

@kvetinka75 keby to mne príjem dovolil hneď by som Ťa privítala🙂včera som sa inšpirovala našla som nejakú pani, ktorá robí také jogovo, turistické, ayurvedske pobyty so ženami turistika žiadne malé výstupy, zdravá strava, zacvicia si, otuzuju v jazere vyzerali byť fajn skupina mladší, starší, chlapi musí to byť fajn taká partia a za 3,4 dní vyskúšať z každého rožku troska

dadis
8. feb 2023

@mirkava Tiez medicina 🙂) Ale robim si z dcery srandu, ze ked nie ja, tak nech ona ide na medinu 🙂) bavi ju chemia, chodi v skole dobrovolne na kruzok, kde ich chystaju na chemicku olympiadu a vzdy ked mi o tom rozoprava, co robili a tak, tak na nu zmurkam a smejeme sa 😆🤣😉. Snad ju tymto od studia mediciny neodradim a ona si po 20r povzdychne, ze mohla ist na medicinu 😅🤣😂

Strana
z3