icon

Čo predávať na sídlisku s malým priestorom?

rudikz8
30. júl 2024

ahojte. mám možnosť prenajat si malý priesto 21m2 v obchodnom dome, na malom sídlisku. V budove sú potraviny, číňan, krčma a záložňa.

cena za nájom je výborná ale stále neviem, čo by som tam mal predávať.
nemáte nejaké nápady?

zloženie obyvateľstva v okolitých domoch, mix, skôr starší 30+, celkovo 6 vežiakov

ďakujem

zltalienka
30. júl 2024

@kulumulu123 práve kvôli wc a spol. by som si nevyberala takú prevádzku, kde sa ráta s tým, že zákazník použije na prevádzke wc. Má na to veľmi málo m².

3009
30. júl 2024

@rudikz8 pizzu piecť, nejaké domáce koláčiky, len tak so sebou.

salome123
30. júl 2024

@rudikz8 Tipos, kvetinárstvo, tabak, lievane vino

kvetka404
30. júl 2024

- Zelovoc/ tabak + sudové víno a možnosť podať Loto (to ide u nás na sídlisku, obzvlášť keď je zelovoc v prevádzke aj cez víkendy),
- farmársky bio obchod s tovarom z miestnej farmy, od miestneho pekára atď.
- lahôdky, máme tu sieť chlebíčkární, čo nemá konkurenciu v meste, ale potrebuješ aj výrobňu
- jedna kočka u nás v takom priestore vyrába a predáva syrové torty
- lekáreň (ak to spĺňa normy)
- bagety/ langoše/ hamburgery/ trdelník/ hotdogy/ halušky/ kebab
- v meste máme asi dva takéto obchodíky s drogériou s Nemecka
- obchod so sladkosťami
- opravovňu elektroniky a hračiek

Možno ťa niečo z toho inšpiruje🤷🏻‍♀️

muchotrafka298
30. júl 2024

Cokolvek co je jedlo, tak na to musis splnat prisne hygienicke zalezitosti. Nie je to tak, ze doma upecies kolac alebo pizzu a tam to budes predavat.

luccija
30. júl 2024

@rudikz8 nič...čo tam bolo predtým?ešte, keď tak tak čapované víno, alebo služby mani, pedi.Papiernictvo ta neuzivi to ľudia kupuju v hypermarketoch, tabak nie ľudia už malo kupuju noviny dokonca aj pumpy už nepredávajú noviny, cigarety sú všade...a na tom máš centove zarobky.
vždy pôjde chľast a jedlo

viestta
30. júl 2024

vydajnu Packety a k tomu drogeriu, papiernicstvo a mozno galanteriu. Vydajna Pakety ti celkom pojde ak budes mat dobre otvaracie hodiny

luccija
30. júl 2024

@rudikz8 ešte možno piecť Fornetty, ale to je vždy pri zdravotnom stredisku, autobusovej stanici kde sa premelie veľa ludi

jumama
30. júl 2024

U nas mala jedna pani vyslovene na spodne pradlo, ponozky a ciapky obchod. Dlho sa jej darilo, poom ale vzala vacsi priestor a maju tam rozne oblecenie, aj topanky, tasky... Stale to co vzdy a vsade promuje a co jej donesie ludi su detske ciapky, mava vzdy velmi pekne a za dobre ceny. A vie dobre poponukat, ze clovek neodide iba s ciapkou pre dieta, ale ma aj pasujuce nakrcniky, v zime rukavice, saly, v lete rozne letne capisky, sponky, celenky...

mk1111111111
30. júl 2024

@viestta vydajna packety je na to, aby ludia prisli do prevadzky a nieco popritom aj kupili v obchode. Nie opacne, zarobok je z toho tzv.ziadny a roboty je s tym vela. Ale tak, aspon ludia pridu.

Autor:jedine nejaka sluzba, len, ci si na nieco zrucny? Zbytocne Ti poradime oprabu obuvy, ak to nevies robit. Ono, 6 cinziakov je nic moc na bezny obchod. A ak je tam cinan, tak uz fakt tazko nieco zazracne na predaj vymysliet.

stanulienkat
30. júl 2024

Nic. Vsetkeho je habadej na kazdom kroku.

mk1111111111
30. júl 2024

Kvetinarstvo? Len, ci mas na to vlohy.

laurita285
30. júl 2024

@viestta Packeta v minulosti platila 0,50€/balík(niekedy okolo roku 2018) aktuálne je to tak 1/4 z pôvodnej ceny a ešte nemajú záujem o nových poskytovateľov packeta výdajne :D

mamamasama
30. júl 2024

Pekáreň

tykat
30. júl 2024

@rudikz8 "fornetti" ci "minit" ci ako sa volaju.

martinmmartin
30. júl 2024

Tatoo removal

janinah
30. júl 2024

Sme malé sídlisko.pod nosom mám obchod.kam nosia skadesi zabalené obedy.take aké si objednávas do práce s donášku.Ten obchod fičí.predavacky nestíhajú.maju aj koláče ako v cukrárni a aj kysnuté zabalené.Chodia pre to auta z malých prevádzok.chlapici v montérkach a čoraz viac aj ľudia susedia.ked som sama doma nebudem si variť.zbehnem tam.Toto by mohlo mať úspech a ešte večierka so základom ako mlieko.chlieb.maslo....

janinah
30. júl 2024

Keby pomohlo pôjdem tam na špionáž a pofotim 😜

nelca84
30. júl 2024

naozaj rozmyslam, ci 6 bytoviek mozno povazovat vobec za sidlisko ...

klariska1
30. júl 2024

@rudikz8 Čapovaná drogéria

klarissa25
30. júl 2024

@klariska1 ale prosím ta. To bol chvíľu taky ošiaľ.. ktorý už dávno padol

muchotrafka298
30. júl 2024

@klariska1 toto ficalo este pred kovidom, u nas na velkom sidlisku ten obchod s capovanou drogeriou skrachoval po 3 mesiacov. A vseobecne uz dnes toto ludia nechcu. Kto chce, vie si kupit v bioobchode alebo v DMke.

rozculena
30. júl 2024

možno by niekto tam bol schopný niečo vymyslieť a prevádzkovať,ale veľmi o tom pochybujem
O čom nepochybujem,že TY NIE.

ivanaks
31. júl 2024

Kľúčová služba, ale mám obavy, že Ťa to neuživí. U nás povyše má mladý muž obchodík s autosúčiastkami, vodou do ostrekovačov, stieračmi, stierkami a škrabkami na okno a inými "prkotinami" do auta. Neviem, aké má obraty, ale funguje už pár rokov... Alebo obchodík s elektroinštalačným materiálom, žiarivkami, žiarovkami, svietidlami a pod., ale chcelo by to sieť odberateľov, lebo obyvatelia 6 bytoviek asi nebudú nakupovať každý deň a v takom objeme, aby Ti to pokrylo aspoň nájomné...

radkaradix
1. aug 2024

urcite zmrzlina, ale kvalitna, pripadne nejaky fast food/kaviaren

kulumulu123
1. aug 2024

@solange7 ano to mi je jasne ale z autorkinho prispevku som to pochopila, zak ze ten pristor je v nejakom nakupnom centre atam predpoklam zaxhod aj umyvadlo maju 🤷‍♀️

rozculena
1. aug 2024

@kulumulu123 v obchodnom dome, na malom sídlisku. V budove sú potraviny, číňan, krčma a záložňa.

mareka49
1. aug 2024

Jediné čo by sa uživilo by bol "verejný dom" a ten nie je legálny.

kulumulu123
1. aug 2024

@rozculena ano a zrejme zachod kedze aj ti ci tam peacunu predpokladam nechodia picas peace domov na vecko 🤷‍♀️🙈

kulumulu123
1. aug 2024

Pracuju