Čo predávať na sídlisku s malým priestorom?
ahojte. mám možnosť prenajat si malý priesto 21m2 v obchodnom dome, na malom sídlisku. V budove sú potraviny, číňan, krčma a záložňa.
cena za nájom je výborná ale stále neviem, čo by som tam mal predávať.
nemáte nejaké nápady?
zloženie obyvateľstva v okolitých domoch, mix, skôr starší 30+, celkovo 6 vežiakov
ďakujem
- Zelovoc/ tabak + sudové víno a možnosť podať Loto (to ide u nás na sídlisku, obzvlášť keď je zelovoc v prevádzke aj cez víkendy),
- farmársky bio obchod s tovarom z miestnej farmy, od miestneho pekára atď.
- lahôdky, máme tu sieť chlebíčkární, čo nemá konkurenciu v meste, ale potrebuješ aj výrobňu
- jedna kočka u nás v takom priestore vyrába a predáva syrové torty
- lekáreň (ak to spĺňa normy)
- bagety/ langoše/ hamburgery/ trdelník/ hotdogy/ halušky/ kebab
- v meste máme asi dva takéto obchodíky s drogériou s Nemecka
- obchod so sladkosťami
- opravovňu elektroniky a hračiek
Možno ťa niečo z toho inšpiruje🤷🏻♀️
Cokolvek co je jedlo, tak na to musis splnat prisne hygienicke zalezitosti. Nie je to tak, ze doma upecies kolac alebo pizzu a tam to budes predavat.
@rudikz8 nič...čo tam bolo predtým?ešte, keď tak tak čapované víno, alebo služby mani, pedi.Papiernictvo ta neuzivi to ľudia kupuju v hypermarketoch, tabak nie ľudia už malo kupuju noviny dokonca aj pumpy už nepredávajú noviny, cigarety sú všade...a na tom máš centove zarobky.
vždy pôjde chľast a jedlo
vydajnu Packety a k tomu drogeriu, papiernicstvo a mozno galanteriu. Vydajna Pakety ti celkom pojde ak budes mat dobre otvaracie hodiny
U nas mala jedna pani vyslovene na spodne pradlo, ponozky a ciapky obchod. Dlho sa jej darilo, poom ale vzala vacsi priestor a maju tam rozne oblecenie, aj topanky, tasky... Stale to co vzdy a vsade promuje a co jej donesie ludi su detske ciapky, mava vzdy velmi pekne a za dobre ceny. A vie dobre poponukat, ze clovek neodide iba s ciapkou pre dieta, ale ma aj pasujuce nakrcniky, v zime rukavice, saly, v lete rozne letne capisky, sponky, celenky...
@viestta vydajna packety je na to, aby ludia prisli do prevadzky a nieco popritom aj kupili v obchode. Nie opacne, zarobok je z toho tzv.ziadny a roboty je s tym vela. Ale tak, aspon ludia pridu.
Autor:jedine nejaka sluzba, len, ci si na nieco zrucny? Zbytocne Ti poradime oprabu obuvy, ak to nevies robit. Ono, 6 cinziakov je nic moc na bezny obchod. A ak je tam cinan, tak uz fakt tazko nieco zazracne na predaj vymysliet.
Nic. Vsetkeho je habadej na kazdom kroku.
Kvetinarstvo? Len, ci mas na to vlohy.
@viestta Packeta v minulosti platila 0,50€/balík(niekedy okolo roku 2018) aktuálne je to tak 1/4 z pôvodnej ceny a ešte nemajú záujem o nových poskytovateľov packeta výdajne :D
Pekáreň
Tatoo removal
Sme malé sídlisko.pod nosom mám obchod.kam nosia skadesi zabalené obedy.take aké si objednávas do práce s donášku.Ten obchod fičí.predavacky nestíhajú.maju aj koláče ako v cukrárni a aj kysnuté zabalené.Chodia pre to auta z malých prevádzok.chlapici v montérkach a čoraz viac aj ľudia susedia.ked som sama doma nebudem si variť.zbehnem tam.Toto by mohlo mať úspech a ešte večierka so základom ako mlieko.chlieb.maslo....
Keby pomohlo pôjdem tam na špionáž a pofotim 😜
naozaj rozmyslam, ci 6 bytoviek mozno povazovat vobec za sidlisko ...
@klariska1 ale prosím ta. To bol chvíľu taky ošiaľ.. ktorý už dávno padol
@klariska1 toto ficalo este pred kovidom, u nas na velkom sidlisku ten obchod s capovanou drogeriou skrachoval po 3 mesiacov. A vseobecne uz dnes toto ludia nechcu. Kto chce, vie si kupit v bioobchode alebo v DMke.
možno by niekto tam bol schopný niečo vymyslieť a prevádzkovať,ale veľmi o tom pochybujem
O čom nepochybujem,že TY NIE.
Kľúčová služba, ale mám obavy, že Ťa to neuživí. U nás povyše má mladý muž obchodík s autosúčiastkami, vodou do ostrekovačov, stieračmi, stierkami a škrabkami na okno a inými "prkotinami" do auta. Neviem, aké má obraty, ale funguje už pár rokov... Alebo obchodík s elektroinštalačným materiálom, žiarivkami, žiarovkami, svietidlami a pod., ale chcelo by to sieť odberateľov, lebo obyvatelia 6 bytoviek asi nebudú nakupovať každý deň a v takom objeme, aby Ti to pokrylo aspoň nájomné...
urcite zmrzlina, ale kvalitna, pripadne nejaky fast food/kaviaren
@solange7 ano to mi je jasne ale z autorkinho prispevku som to pochopila, zak ze ten pristor je v nejakom nakupnom centre atam predpoklam zaxhod aj umyvadlo maju 🤷♀️
@kulumulu123 v obchodnom dome, na malom sídlisku. V budove sú potraviny, číňan, krčma a záložňa.
Jediné čo by sa uživilo by bol "verejný dom" a ten nie je legálny.
@rozculena ano a zrejme zachod kedze aj ti ci tam peacunu predpokladam nechodia picas peace domov na vecko 🤷♀️🙈
Pracuju

@kulumulu123 práve kvôli wc a spol. by som si nevyberala takú prevádzku, kde sa ráta s tým, že zákazník použije na prevádzke wc. Má na to veľmi málo m².