Čo ste zažili v práci? Podeľte sa o zážitky!
Tak napríklad mňa si zavolala šéfka, že mám umývať poháriky po kolegoch a obsluhovať ich na oslavách, ktoré sa konali každý mesiac, keď mal niekto narodeniny. Čo ste zažili vy? Možno sa zasmejeme.
@daniela595 vieš koľko riflí by som takto chcela reklamovat? 😀
Mne nič ale mamu zamkol šéf v sklade nasraty z niečoho a dal jej pobaliť vina pre klientov že kým to nepobalí ju nepustí 😂ale po chvíli ju odomkol a ospravedlnil sa
Pre mna bolo riadne divné a dodnes neviem či je to bežné, dúfam že nie, mala som sa naučiť naspamäť od slova do slova asi 10 riadkovy text kt. Som mala predniest klientovi, trocha ho postrašiť aby si dokúpil ďalšie služby. Normálne má šéf skúšal a kým som ho nevedela nešla som do styku so zákazníkom. Taktiež som musela klamať normálne do očí aby si zas len niečo prikupili čo už bolo aj tak v cene. Otrasna firma.
Môžem aj morbídne ?
Zomrel náš čitateľ.
Chodil si k nám do knižnice čítať starší pán noviny, dosť často, viac x za týždeň. Raz popoludní prišli žiaci 8.r. s učiteľkou na doučovanie z literatúry pred prijímačkami. Starý pán si čítal, klesla mu hlava a bol ko. Triedu dom poslala preč, prvá pomoc, stará kolegyňa ani zavolať rzp nevedela, tak aj ju kriesiť. Rzp že exitus, tak čakať policajtov, koronera, pohrebákov.
ja mam prihodu so stazistami...rano mali BOZP a potom som s nimi mala mat meeting, ze im zadelim prace a dohodnem sa na nejakom reportovani a tak podobne... no a oni skoncili a prisla stazistka ku mne (umyvala som si svoj hrncek od kavy, nemame mycku ani sluzbu co by to robila za nas) a hodila mi svoj hrncek, tanierik a vidlicku od kolaca do umyvadla a pohrdavo na mna kukla a so smiechom odchadzala z kuchynky vraviac kamoske, ze taku podradnu pracu by ona nikdy nerobila 😂😂 tuto slecnu som si vychutnala par minut na to
trošku bizarné- strihanie odrastených gélových nechtov a následne masírovanie triesiel 😂 ( nadriadený a kolegyňa majú veľmi kamarátsky pracovný vzťah )
potom klasika- nový zamestnanec povedal že ide na prestávku a už neprišiel, doslova ušiel 😀
na hale operátori len croksoch medzi strojmi 😂
@larinka552 štátna správa ako vyšitá,hádam správne? 😀
@dager praveze nie 😃 pobocka celoslovenskej siete prevadzok 😭
Najlepsie co sa dalo robit je odist a to som aj urobila 🙂
Boooooze môj šéf teda už ex sef prišiel za mnou ze sa budeme musieť rozlúčiť...4 dní pred tým sme sa bavili o predĺžení zmluvy zmenu na tpp a teda som nechápala...
No vraj : ty vždy pytas výplatu prvá 🤣 - podotýkam vždy som sa na ňu pýtala už keď bolo týždeň po vyplatnom termíne...a ved "jozo" už druhý mesiac nedostal a robí a ty vždy prídeš a pýtaš🤣😂
Veľkoryso ešte teda mi povedal ze môžem ostať zamestnaná kým si nenájdem druhu prácu vravím ok...
Na druhý deň sa do kanclu dotrepala jeho ženička s kamoškou "toto je veronika zauc ju" 😂🤣😂😂🤣😂 tak som sa dvihla a pani manželka ešte urazená ze ci "peter o tom vie ze ju nezaucis a ideš?"
O tom ze som na poslednú výplatu čakala takmer mesiac ani nemusím hovoriť.
Ani o tom ze veronika už tam nepracuje lebo celá firma krachla asi tiež nie...absurdné
Moja bývalá práca bola nevyčerpateľná studnica takýchto situácii, ale úplne Stop bolo, keď obchodný partner vyšiel po rokovaní z kancelárie s krvavou tvárou a vybitymi zubami 🤬
@marlent toto som mala aj..sef si tam doniesol znamu, smiechom som sa nezdrzala, ked mu po 2m odisla nasla lepsie pracu, lebo on platil ako sa mu chcelo
Vo vseobecnosti, snazili sa setrit na vsetkom, vyplata, upratovacka vsetko, level humus viete co su tie barely na vodu do tych panelov horuca a studena voda….ono chodia ich auta ked sa minu vymienat..urcite nam kazali ich umyvat a napustit cistou vodou a jasne to rucne nevymyjes, zachvilku boli zelene…
Kolegynu - uctovnicku, ktora fetovala a vo volnom case predavala drogy. Dnes sedi v nitrianskej vaznici a na Vianoce nacvicila divadelne predstavenie. "Herecka" 😉
@michaela329 Ja si raz nechtiac vypocula v obchode s oblecenim rozhovor 2 predavaciek o tom,ako jedna pani prisla vratit po 2r.nosene plavky,ze vybledli pri mori. Najlepsie je,ze ich kupila v akcii za 2e a dozadovala sa vymeny za nove😂
@iwesska ešte som si spomenula na jednu, keď sme mali výpredaj a topánky stáli 3Eurá, jedna sa ma pýtala, že či to za jednu topánku 🫣😀 Obchody sú tiež studnica príhod....
@iwesska v nemecku sa da tovar vratit, ked je s vysackou- a tak na ukoncenie studia (nieco ako nasa stuzkova), polku dievok najdes v satach s vysackami🫣🫣🫣🫣ktore potom vratia🙄 a raz som bola tiez svedkom, ze obsluha na kase v hmku dala zakaz jednej zakaznicke, lebo kupila si bluzku a prisla vymenit za druhu, za tretiu, za stvrtu, za piatu a v sobotu si kupila sveter, ktory na dalsi tyzden tiez takto menila- a takto fungovala uz dlhsie😳😳co ti ludia nevymyslia🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@vevesh uz vo vacsine tychto retazcov je napisane a ta upozornuju ze fiesta saty/outfity sa nevracaju😅
Robila som v malej súkromnej firme kde si všetci nosili jedlo a stolovali spolu,ja som s kolegyňou chodila na obedy mimo kanceláriu. Tri týždne pred dovolenkou v lete mi akože "nadriadena"kolegyňa dala do kalendára poznámku: vybrať veci a umyť šuplík v kuchynke kde sú kuchynské veci. Tri týždne som tu poznámku úspešne ignorovala,deň pred dovolenkou sa má nasratá opýtala že čo ten šuplík. A ja sprostá som sa postavila s nervami a urobila to. S týmto rozumom by som ju už dnes poslal kade ľahšie....boli toho viac ale toto je metafora za všetko čo som tam zažila!
Ja som pracovala ako leaderka. Jedného dňa so ma zavolala. manažérka do kancelárie, že zo mňa pred týždňom cítila alkohol. Ale nechávalaa odpracovať zmeny ako by sa nechumelilo. Potoma degradovala 🤔. Ešte, že sa mi hneď naskytla iná pracovná ponuka. Ktorú som hneď zobrala. Neľutujem. Ľudia su zvlastni. Čo uz
V bývalej práci mali tak trochu bizardne maniere.
Napr. na wc mali namontované tyčku, na nej zavesene vrecká na wc papier . Každé vrecko malo nasivku/ obrázok , ja som mala šmoulinku. Nafasovali sme 3 kotuciky na 3 mesiace a basta. Raz prišla moja šéfka za mnou uprostred otváracích hodín, a spustila že prečo míňam jej papier !? Že ona nepoužíva náš šmejd, kupuje si antialergický, a len ja iba ja zostávam, že jej míňam jej drahocenný hajzel papier 🤦. Triumfálne som jej ukázala môj maxikotúč , že nie som odkázaná na jej trápny ružový.
@veronicka88 aaa, moja minula práca podobne.
Nosila som si svoj uterák a papierové utierky. Ale oni mali zvyk, že mesiac mali 2 službu, speci vyrobený kalendár ☝️, kde boli dvojice, ktoré mali prať všetky utierky a uteráky. Ja som bola na celý mesiac sama, lebo nemali pár pre mňa, iba chlapa a tomu predsa nedajú prať 🫢
Keď to tu čítam, tak som si ešte spomenula. Ja som nemohla v práci chodiť ani na wc. Takže som takmer nič nepila, inak by mi asi praskol mechúr, takže v lete to bola celkom “sranda”.
Neviem či to sem spadá...raz v letných horúčavách si jeden dr.obliekol jednorazové operačné nohavice a odstrihol pod kolenami. Vtipný moment, pohľad na neho keď išiel ordinovať so ambulancie(robila som ako sestra)
Pracovala som v banke, a keď som chcela ísť cikať, musela som sa "prihlásiť" a "vypýtať" povolenie od nadriadenej....
Super téma na odľahčenie a zasmiatie sa. 🙂
@hellenb v telekome normálne. Odhlásenie zo systému (veduci zmeny vidí) a máš 10 minút na wécko... samozrejme sme to nesmeli robiť moc často mimo vymedzeneho wecko času, ktorý bol pridelený 😁

@pitaya tak to skladanie na darčeky sefovcom poznám. My sme sa tak skladali riaditeľke a zástupcovi v škole. Vraj ako poďakovanie za koncoročné odmeny. Choré!