Dá sa zamestnať na úrade práce aj bez známosti?
Ahojte da sa zamestnať na úrade prace aj bez známosti?
Mam pocit ze je to nerealne.
Fakt ? U nás hľadajú.
Ja sa čudujem,že tam ešte niekto vôbec robí 😆
Tak ak ide o stálu tu dostanu vacsinou, ktori tam robia v dočasnej. Na dočasnú alebo zastupovanie si nemyslim, ze treba znamosti.
@anita6666 prečo?
@chichua prosim ta a ty pracujes s ludmi ked hladaju zamestnanie a ziadaju podporu?Lebo ponukali take miesto..ze su aj kde treba VS a aj kde netreba.Ale teda neviem plat aky by bol..🤔
@jenisjenis nie som na inom oddelení.
Dnes som bola pokecať s kolegyňami a u nás projekty pokračujú ďalej 😇 som rada, je to super projekt.
@dota6 na Upsvar v presove?
Nie vždy je to tak. Berú normálne šikovných ľudí aj zvonku, ktorí nie sú po známosti. Pracujem tam už vyše 5 rokov.
Nebudeš z východu?🤣 Pretože aj mňa sa pýtal známy kto my v Bratislave vybavil miesto. Nakoľko on svojej žene vybavoval na východe a boli to ťažké, ale vybavil. Keď som povedala,že za taký plat nikto,tam mi neveril 🙄. Niektorí ľudia to berú ako prestíž 🤣
@tetapetra áno z východu. Tu su ludia radi ze maju robotu 🤦♀️
@tetapetra že prestíž? Robit na úrade práce? Som sa dobre pobavila 😅
@srdeenko19 super🙂
🤣🤣🤣🤣tak už máš moju odpoveď. Bez známosti na východe nemáš šancu. Všetci to berú,že keď sa už do štátnej a verejnej správy dostanú,tak ich už nikto nevyhodi. Nemyslela som úrad práce ako prestíž,ale všeobecne
Áno, Prešov ;)
@dota6 a na akom oddeleni?
Známa robí na Úp v PO a dostala sa tam bez známosti. Ale tak teda žiadne terno to nie je.
OPaV
@dota6 a uz je iste ze projekty pokračujú?
Kontaktujte ústredie, tam budú vedieť najviac, alebo konkrétne úrady práce. Mám vedomosť len o jednom úrade a myslím, že všade to bude inak. Závisí to zrejme od mnohých faktorov, či je klientela, rozpočet atď.
Mne povedali, že všetky pracovné miesta majú vyvesené na ich stránke. A aj ich pozície na úrade. Len to treba sledovať... Radšej som sa zamestnala na pošte, lebo tie dlhé dni v stredu mi nevyhovujú a na pošte mám pracovnú dobu len do 14,30...🙂
@katrin69 tie dlhe stredy nerobia vsetci ale len jeden z oddelenia, oni sa tam striedajú…ale fajne ze si si našla prácu hlavne nech si spokojna🙃🙃🙃
Na poštu stále hľadajú. Mala som predtým sedavú prácu a to bol neustále stres, prišla som domov unavená a vystresovaná a keď niekto odo mňa niečo chcel, tak som bola neustále nervózna. Potom deti prišli, tak ďalších 7rokov sedenia doma. A keďže ma nezobrali, rozhodla som sa pre úplnú zmenu. Síce, ako to moja mama vraví, klesla som na hodnote pre zamestnávateľa, ale zatiaľ mi vyhovuje, že môžem chodiť po vonku a stretávať ľudí. A keď prší, tak si zaspomínam na detské časy, ako som sa ťapkala v mlákach 😂
@dota6 Myslela som to tak, že ten, čo robil predtým administratívnu prácu, tak ťažšie sa zamestná naspäť do administratívy, keď 20rokov robí niečo jednoduchšie mimo administratívu. Samozrejme, v dnešnej dobe ako sa vraví, hľadajú do 29rokov s 10ročnou praxou a s riadnym titulom... Už som po záruke pre zamestnávateľov 😂

@weronika171717
@dota6 nevravím zas ze vsetci