icon

Dá sa zamestnať na úrade práce aj bez známosti?

6. jún 2023

Ahojte da sa zamestnať na úrade prace aj bez známosti?
Mam pocit ze je to nerealne.

autor
6. jún 2023

@weronika171717
@dota6 nevravím zas ze vsetci

mateson
6. jún 2023

Fakt ? U nás hľadajú.

anita6666
6. jún 2023

Ja sa čudujem,že tam ešte niekto vôbec robí 😆

betulinka1
6. jún 2023

Tak ak ide o stálu tu dostanu vacsinou, ktori tam robia v dočasnej. Na dočasnú alebo zastupovanie si nemyslim, ze treba znamosti.

autor
6. jún 2023

@anita6666 prečo?

jenisjenis
6. jún 2023

@chichua prosim ta a ty pracujes s ludmi ked hladaju zamestnanie a ziadaju podporu?Lebo ponukali take miesto..ze su aj kde treba VS a aj kde netreba.Ale teda neviem plat aky by bol..🤔

nika1971
7. jún 2023

@mane01 jasne...plat po 25 rokoch praxe je pre teba v cistom 800 eur asi poriadne lukrativne, ze? lebo take platy su na UP...a to aj s tymi tvojimi priplatkami

chichua
7. jún 2023

@jenisjenis nie som na inom oddelení.

mane01
7. jún 2023

@nika1971 myslite si, co chcete… tie teple fleky nie su teple len tak 🤷🏼‍♀️😉

dota6
7. jún 2023

Dnes som bola pokecať s kolegyňami a u nás projekty pokračujú ďalej 😇 som rada, je to super projekt.

autor
7. jún 2023

@dota6 na Upsvar v presove?

srdeenko19
7. jún 2023

Nie vždy je to tak. Berú normálne šikovných ľudí aj zvonku, ktorí nie sú po známosti. Pracujem tam už vyše 5 rokov.

tetapetra
7. jún 2023

Nebudeš z východu?🤣 Pretože aj mňa sa pýtal známy kto my v Bratislave vybavil miesto. Nakoľko on svojej žene vybavoval na východe a boli to ťažké, ale vybavil. Keď som povedala,že za taký plat nikto,tam mi neveril 🙄. Niektorí ľudia to berú ako prestíž 🤣

autor
7. jún 2023

@tetapetra áno z východu. Tu su ludia radi ze maju robotu 🤦‍♀️

autor
7. jún 2023

@tetapetra že prestíž? Robit na úrade práce? Som sa dobre pobavila 😅

autor
7. jún 2023

@srdeenko19 super🙂

tetapetra
7. jún 2023

🤣🤣🤣🤣tak už máš moju odpoveď. Bez známosti na východe nemáš šancu. Všetci to berú,že keď sa už do štátnej a verejnej správy dostanú,tak ich už nikto nevyhodi. Nemyslela som úrad práce ako prestíž,ale všeobecne

dota6
7. jún 2023

Áno, Prešov ;)

autor
7. jún 2023

@dota6 a na akom oddeleni?

marryen
7. jún 2023

Známa robí na Úp v PO a dostala sa tam bez známosti. Ale tak teda žiadne terno to nie je.

dota6
7. jún 2023

OPaV

autor
7. jún 2023

@dota6 a uz je iste ze projekty pokračujú?

dota6
7. jún 2023

Kontaktujte ústredie, tam budú vedieť najviac, alebo konkrétne úrady práce. Mám vedomosť len o jednom úrade a myslím, že všade to bude inak. Závisí to zrejme od mnohých faktorov, či je klientela, rozpočet atď.

mateson
7. jún 2023

@dota6 OPaV je konkrétne aké oddelenie?

dota6
7. jún 2023

@mateson poradenstvo a vzdelávanie

katrin69
7. jún 2023

Mne povedali, že všetky pracovné miesta majú vyvesené na ich stránke. A aj ich pozície na úrade. Len to treba sledovať... Radšej som sa zamestnala na pošte, lebo tie dlhé dni v stredu mi nevyhovujú a na pošte mám pracovnú dobu len do 14,30...🙂

autor
7. jún 2023

@katrin69 tie dlhe stredy nerobia vsetci ale len jeden z oddelenia, oni sa tam striedajú…ale fajne ze si si našla prácu hlavne nech si spokojna🙃🙃🙃

katrin69
7. jún 2023

Na poštu stále hľadajú. Mala som predtým sedavú prácu a to bol neustále stres, prišla som domov unavená a vystresovaná a keď niekto odo mňa niečo chcel, tak som bola neustále nervózna. Potom deti prišli, tak ďalších 7rokov sedenia doma. A keďže ma nezobrali, rozhodla som sa pre úplnú zmenu. Síce, ako to moja mama vraví, klesla som na hodnote pre zamestnávateľa, ale zatiaľ mi vyhovuje, že môžem chodiť po vonku a stretávať ľudí. A keď prší, tak si zaspomínam na detské časy, ako som sa ťapkala v mlákach 😂

dota6
7. jún 2023

@katrin69 pochybujem, že niekto, kto pracuje klesne v očiach zamestnávateľa. Skôr klesne ten, kto sedí doma a čaká, kedy dostane teplé miestečko a plače, že ho nikde nechcú :D darmo, práca šľachtí. Každá práca ma niečo do seba 😇

katrin69
9. jún 2023

@dota6 Myslela som to tak, že ten, čo robil predtým administratívnu prácu, tak ťažšie sa zamestná naspäť do administratívy, keď 20rokov robí niečo jednoduchšie mimo administratívu. Samozrejme, v dnešnej dobe ako sa vraví, hľadajú do 29rokov s 10ročnou praxou a s riadnym titulom... Už som po záruke pre zamestnávateľov 😂