Je možné, že zamestnanec má plat okolo 5100 € v čistom?
Spoznala som muza - 30 rokov, je sympaťák pozorný proste posobi normálne.randime cca pól roka a viem ze dlhsie riesi byvanie vacsinou sam. Teraz však chcel na obhliadku ist spolocne lebo si je takmer isty. Zároveň mi povedal ze náš vztah chce posunut dalej, chce si založit rodinu a preto nevie či kupovat sám alebo este cákat a spolocne. Cena nehnutelnosti ma ale kompletne převálcovala - je to skoro 500 000 s tym ze ma aj vlastne zdroje ale vacsina by isla z hypo. Nikdy tak neposobil ze by si to mohol dovolit - spolocne vylety rande platil vacsinou, nenamietol ale ked som chcela přispiet. Jeho plat som samozřejmě neriesila před tým aby ma nikto hned neodsudil až po pocuti tejto nehoráznej sumy.
Lebo teda je to obrovský závazok. Myslíte že toto je reálne alebo nieco na co si mám dat pozor ? Mám
27 rokov a tiez cítím že by som chcela už najist pokojne vody .. dakujem
Uz vidim, ze v Rakusku. Je to uplne normlany plat v dobrom korporate. Na slovensku by bol dost nestandardny (z pohladu veku a teda aj skusenosti).
Môj muž robí v IT, korporát a má taký plat, na Sk.
@anonym_autor buď opatrná. Ak by naozaj toľko zarábal, tak by si ten byt kúpil sám, lebo kupovať nehnuteľnosť s niekým iným po takej krátkej dobe je hlúposť. A hlúpi ľudia nezarábajú 5000 eur.
@anonym_autor jasne ze je realny taky plat ved na MK ma každá druhá 3000€ v čistom ( samozrejme ironia)
Poriadne si ho preklepni, aby si potom neplakala
@anonym_autor A môj muž inžinier a plat ledva 1200€ 😏
@anonym_autor Jasné veď 5000 majú normálne zamestnanci mesta a to len cez zimu cez leto aj viac volajú ich vpp ..Dnes ak budem mať čas a budem vedieť ako musím zrušiť m.k. tu sú najväčší odborníci na všetko s najvacsim prijmom , najväčšími bytmi ,domom ,vtákom , výplatou a neviem čo ešte ,záhadné všetci sa vypracovali sami do 20 už mali všetko no krásne rozprávky
@anonym_4cc10b môj pes zarobí ešte viac a moja babka má väčší dôchodok a otec viac zarábal už za socializmu
@anonym_autor buď opatrná. Ak by naozaj toľko zarábal, tak by si ten byt kúpil sám, lebo kupovať nehnuteľnosť s niekým iným po takej krátkej dobe je hlúposť. A hlúpi ľudia nezarábajú 5000 eur.
@hopsas a to máš odkiaľ ? Na modrom koníku všetky zarábajú minimálne 5000 a niektoré za 5000 neurobia ani nákup a rozumne mi neprídu .
Ako ale vážne.Samozreme po pol roku s niekým kupovať byt dosť nemožné ,po ďalšie vymyslená téma ,majiteľka neznáma .
Tu sa ľudia proste len zabávajú a robia si srandu a preto nápisu sprostosť a čakajú kto sa chytí
@anonym_4cc10b jasné a it korporat a každý ráno sa oblieka do monterok a ide na zateplovacku
@anonym_autor A môj muž inžinier a plat ledva 1200€ 😏
@anonym_02e0dd Celý modrý koník ber s rezervou ,95 percent vymyslených nereálnych tém,je už veľa ľudí s vysokou školou ktorý majú malý plat ,dokonca manuálne pracujú ,
@anonym_02e0dd Celý modrý koník ber s rezervou ,95 percent vymyslených nereálnych tém,je už veľa ľudí s vysokou školou ktorý majú malý plat ,dokonca manuálne pracujú ,
@vlado19822 presne tak kamoška Ing.Ekonimicka škola pracuje s faktúrami a telefonuje po anglicky,španielsky a plat 950 v čistom,to aj môj muž čo robí v mestských službách obyčajného zamestnanca zarobí viac
Určitě sa nechystám do hypotéky ale ako to potom funguje aj by naozaj došlo k niecomu viac medzi nami.? Svadba deti
@anonym_autor keď si to kúpi teraz pred svadbou- tak to aj po svadbe v prípade rozvodu bude jeho. Ak by ste to kupovali po svadbe- ak by ste nemali speci dohodnuté financie zmluvou - tak v rámci bezpodieloveho vlastníctva by to bolo spoločne. Samozrejme z vysokého platu by mal asi aj vysoké príspevky na dieťa.. ale teda to je ešte veľmi ďaleko. V Bratislave sú nehnutelnosti mega drahé ak sa jedná napríklad o rodinný dom. A keď si to kúpi na seba - tak on bude splácať hypo- banka bude posudzovať ci je to schopný splácať- tak ak banka posúdi, že je to schopný splácať, tak to asi aj bude pravda.
Ach, takéto blbosti tu písať ze niekto zarába 5000.No to iste, ja teda tomu neverím.
Jedine možno pani poslanci dostanú toľko, aj to za nič.
@anonym_autor Je to úplne normálny plat ak má prácu tomu prispôsobenú? Však vieš hádam kde pracuje čo robí, keď spolu uvažujete založiť rodinu???? Si zisti ako sa pohybujú platy v jeho odvetví..
@anonym_autor Ty si si buchla hlavu ? Akože čo Ty chceš s kým kupovať, keď ani základné veci o sebe neviete. Wau 😳 a riešiť niečo s niekým, kto si chce urobiť v dnešnej dobe pol miliónový dlh? No ani bycikel by som oňho neoprela, šialené.
@anonym_autor Ja len otváram oči, v akom vesmíre žijú tieto mladé domácnosti. Lebo ja a ľudia z môjho okolia žijeme z príjmov blízko okolo životného minima. Asi máme iné priority, lebo väčšinou sme s tým ok, ešte občas vieme aj pomôcť tým, ktorí sú slabší od nás. Dievčatá, ja vám ten materiálny blahobyt doprajem, len pozor na osobnostné riziká, ktoré to so sebou prináša. ❤️
@anonym_autor jasne ze je realny taky plat ved na MK ma každá druhá 3000€ v čistom ( samozrejme ironia)
Poriadne si ho preklepni, aby si potom neplakala
@anonym_8a72b9 a tej kazdej druhej s platom 3000 euro muž zarába dvojnásobok. Majú veľký dom novostavbu a k tomu dva či tri investičné byty. Zabudla som ešte milióny v investíciách a jeden apartmán pri mori. A že na Slovensku je vraj zle.... konsolidácia, chudoba....
@anonym_autor Ja len otváram oči, v akom vesmíre žijú tieto mladé domácnosti. Lebo ja a ľudia z môjho okolia žijeme z príjmov blízko okolo životného minima. Asi máme iné priority, lebo väčšinou sme s tým ok, ešte občas vieme aj pomôcť tým, ktorí sú slabší od nás. Dievčatá, ja vám ten materiálny blahobyt doprajem, len pozor na osobnostné riziká, ktoré to so sebou prináša. ❤️
@andrea2667 Andrejka ty si môj človek. Súhlasím s každým tvojim slovom.
@vlado19822 👍👍
@anonym_autor no si v situacii, ktora je skôr nerealna. Ja som kupil za 500 tisic nehnutelnost na podnikatelske ucely, neviem z coho to chlapec bude platit potom.
@vlado19822 a ešte pri tých obrovských platoch majú čas celý deň visieť mobile a zapájať sa do každej témy na MK. Práca snov😂
@anonym_autor nemá to každý, ale áno, môže to byť reálny plat. A navyše, ak robí v Rakúsku, obchodníka, s recykláciou, úplne v pohode. Ale opakujem, nie je to úplne bežný plat, ktorý má každý.
Čo sa týka tej hypotéky, ak chce ísť do toho s tebou už teraz, ruky preč od neho, neverila by som mu. Ale ak uvažuje tak, že teraz nepôjde do toho sám, ale za nejaký čas, rok, dva, tri, štyri budete riešiť spoločnú nehnuteľnosť, tak podľa mňa uvažuje správne. Teda, neviem ako je myslené toto: “nevie či kupovat sám alebo este cákat a spolocne.”, koľko chce čakať?
@anonym_autor ved sa ho na to normalne spytaj, nechaj si to vysvetlit a prip. predlozit vyplatne pasky...
@anonym_autor no si v situacii, ktora je skôr nerealna. Ja som kupil za 500 tisic nehnutelnost na podnikatelske ucely, neviem z coho to chlapec bude platit potom.
@peter8435 ja som teraz kúpil manželke len tak apartmán na narodeniny vo Viedni za 700000 eur ale sa jej nepáči že chce ranč v Austrálii ,tak čo mám robiť teraz ? Mám si zobrať hypotéku ?
@anonym_autor ty asi nebudeš najostrejšia ceruzka v peračníku... ísť do takej investície s niekým čo ani nevieš čo robí a po pol roku? zamysli sa trochu nad tým čo robíš a skús sa trošku uvedomiť.. či to ste vy ženy fakt tak jednoduché?
Kde žena môže toľko zarobiť ..
Kludne moze tolko zarobit aj v AT. Ked pises ze ma firemne auto, kludne moze robit aj Innendienst aj Aussendienst a mat mesacne bonusy k platu. Lebo keby robi nejaku obyc robotu v Office, tak tolko nezarobi urcite. Si zober, ze to by musel mat nejakych 7-8tisic v hrubom. Taky plat nedaju cudzincovi ani vo svajciarsku
Ak ten byt kupuje sám a teba do toho zahrnul len ako poradkyňu, kde je problém. Super, chalan je šikovný, nech si kúpi. Ty sa potom môžeš nasťahovať, ak to budete obaja chcieť.
A môže zarobiť 5000, prečo nie.
Kde žena môže toľko zarobiť ..
@katulka3333 kľudne. Ja som bola na pohovoroch, kde bola výkričná mzda 4000, vyjednať si viac a neskôr ešte zvýšiť plat by nebol problém.

Jasne ze viem kde pracuje, pracuje v Rakusku obchodne oddelenie nieco s recyklaciiou, ma aj firemne auto s logom firmy ale nikdy som to neriesila. Přišla mi to ako obyčejná kancelářská praca a kupit si nehnutelnoat za 500000€ 5 rokov po skončení školy v 30ke ako nieco co moze jedine “podnikatel”
@anonym_autor V Rakúsku je to normálny plat. Známy tam robí na stavbách, asi maliara. Zarobí v čistom 2 500 eur.