icon

Je možné, že zamestnanec má plat okolo 5100 € v čistom?

11. dec 2025

Spoznala som muza - 30 rokov, je sympaťák pozorný proste posobi normálne.randime cca pól roka a viem ze dlhsie riesi byvanie vacsinou sam. Teraz však chcel na obhliadku ist spolocne lebo si je takmer isty. Zároveň mi povedal ze náš vztah chce posunut dalej, chce si založit rodinu a preto nevie či kupovat sám alebo este cákat a spolocne. Cena nehnutelnosti ma ale kompletne převálcovala - je to skoro 500 000 s tym ze ma aj vlastne zdroje ale vacsina by isla z hypo. Nikdy tak neposobil ze by si to mohol dovolit - spolocne vylety rande platil vacsinou, nenamietol ale ked som chcela přispiet. Jeho plat som samozřejmě neriesila před tým aby ma nikto hned neodsudil až po pocuti tejto nehoráznej sumy.
Lebo teda je to obrovský závazok. Myslíte že toto je reálne alebo nieco na co si mám dat pozor ? Mám
27 rokov a tiez cítím že by som chcela už najist pokojne vody .. dakujem

Strana
z4
anonym_dba0dd
11. dec 2025

@anonym_autor možné to je

anonym_a74683
11. dec 2025

Ty randis s mužom a ani nevieš kde pracuje???

lucik194
11. dec 2025

uplne v pohode, nie len v BA.....

gejb
11. dec 2025

@anonym_autor jasne. Ale ste spolu dosť dlho na to aby si vedela kde pracuje. Povedal ti to?

lucik194
11. dec 2025

jasnacka , ze moze tolko mat,

anonym_0157c6
11. dec 2025

nevieš kde pracuje, koľko zarába a chceš s ním kúpiť nehnuteľnosť?

anonym_e9b6bc
11. dec 2025

Zarobiť môže samozrejme toľko, veď to nie je neviem aký nereálny zárobok, veď zubári majú dvojnásobok
Do hypotéky spoločnej sa samozrejme pusti s ním,až keď sa lepšie spoznáte a budeš o ňom vedieť veci
Aj keď nebola by si jediná ,ktorá nemá šajnu,čo jej partner/partnerka zarobí ,a to aj v manželstvách ..

anonym_8cdb8b
11. dec 2025
@anonym_a74683

Ty randis s mužom a ani nevieš kde pracuje???

@anonym_a74683 To je riadny bizar veru ....

anonym_6261aa
11. dec 2025

Ako 27 rocna by som urcite nesla do kupy nehnutelnosti po pol roku randenia. A uz vobec nie kupovat nieco za pol melona.
A ak vies v akom sektore a CO robi, musis mat aspon sajn, ci je mozne ze ma 5 tis v cistom.

anonym_d7140a
11. dec 2025

No len aby to nebol podvodník a tú hypotéku napíše na teba alebo budeš spoludlžník a potom ju budeš musieť splácať ty. Alebo ešte vymámi od teba nejaké peniaze, že ešte treba niečo doplatiť atď. a nakoniec nebudeš mať ani chlapa ani nehnutelnosť a ani svoje peniaze. Takýchto podobných podvodov je tu v poslednej dobe habadej.

alickapusinka
11. dec 2025

čosi s cudzim ísť do takej obrovskej hypotéky aby ti neostali oči pre plač a obrovske dlhy.

la_dolce_vita
11. dec 2025

Zalezi na tom, kde je zamestnany a na akej pozicii, to by si mohla upresnit, ale mozne to samozrejme je.

mk22
11. dec 2025

Véd dopln podststne info. Za polroka si sa hádam len dozvedela z akej je rodiny, ako kde doteraz býval, co študoval, čomu sa venuje, kde pracuje, pozícia.. možno vlastne podnikanie, rodinná firma..co vieš o ňom?

sunny3
11. dec 2025

.

kiki68
11. dec 2025

@anonym_autor ano, moj ex mal 9k netto, su ludia, co maju aj viac.

pribinak
11. dec 2025
@anonym_d7140a

No len aby to nebol podvodník a tú hypotéku napíše na teba alebo budeš spoludlžník a potom ju budeš musieť splácať ty. Alebo ešte vymámi od teba nejaké peniaze, že ešte treba niečo doplatiť atď. a nakoniec nebudeš mať ani chlapa ani nehnutelnosť a ani svoje peniaze. Takýchto podobných podvodov je tu v poslednej dobe habadej.

@anonym_d7140a presne toto prebehlo mysľou aj mne
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩veď o tom chlapovi dokopy nič nevie ale hlavná vec, že idu spolu do investície
Aby sme tu potom nečítali uplakanu story ako s ňou niekto nechutne vyjeb……

kiki68
11. dec 2025
@pribinak

@anonym_d7140a presne toto prebehlo mysľou aj mne
🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩veď o tom chlapovi dokopy nič nevie ale hlavná vec, že idu spolu do investície
Aby sme tu potom nečítali uplakanu story ako s ňou niekto nechutne vyjeb……

@pribinak No ved, ako do hypo by som s nim nesla, bud to kupi sam, alebo nekupi

januska12323
11. dec 2025

Za polroka by som si nebrala ani polovičnú hypotéku keď o ňom nič nevieš.

ljmmm
11. dec 2025

moj muz tolko zaraba na veducej pozicii a riaditel este viac. nic neobvykle. To takejto hypo by som ale na tvojom mieste nesla

anonym_4cc10b
11. dec 2025

Plat je reálny, aj môj muž toľko zarába.

bonboniera
11. dec 2025

Nebola tu par mesiacov dozadu identická tema?

anonym_aa2ce5
11. dec 2025

@anonym_autor môže mať taký plat...nech si to kúpi sam

majlo1234
11. dec 2025

Realne to je, mam kamaratku ktora zaraba o trochu menej. Pre mna je to teda nepredstavitelna suma🤣a hyposku si s nim rozhodne este neber

sense
11. dec 2025

Ja by som nešla do spoločnej hypotéky s frajerom.

autor
11. dec 2025

Jasne ze viem kde pracuje, pracuje v Rakusku obchodne oddelenie nieco s recyklaciiou, ma aj firemne auto s logom firmy ale nikdy som to neriesila. Přišla mi to ako obyčejná kancelářská praca a kupit si nehnutelnoat za 500000€ 5 rokov po skončení školy v 30ke ako nieco co moze jedine “podnikatel”

autor
11. dec 2025

Určitě sa nechystám do hypotéky ale ako to potom funguje aj by naozaj došlo k niecomu viac medzi nami.? Svadba deti

ruxandra
11. dec 2025

Kľudne s ním do toho chod, ale len tak, ze hypotéka bude napísaná len na neho, ale byt nech napíše polovicu na teba 😁

anonym_b55200
11. dec 2025

Omg jasne, ze moze tolko zarabat a kludne aj viac. Ja mam viac a tiez to podla mna nie je nijako "vidno"

slovakboy
11. dec 2025

@anonym_autor vedúci oddelenia v korporáte má toľko.

anonym_0f197b
11. dec 2025

Bože, to fakt existujú takéto platy? Tak sa ani nečudujem ze tak zvyšujú všetko.

Strana
z4