icon

Je práca hotelového recepčného vhodná aj pre mužov?

thor21
2. jan 2025

Ahojte, taká otázka prosím vás, mám možnosť pracovať ako hotelový recepčný, nie je to práca len pre ženy ? Ako to vnímate? Ďakujem😀

Strana
z2
limoncino
4. jan 2025

Ja dosť cestujem a musim povedať, že som sa viac stretla na recepcii s mužmi než ženami. Takže nie, nie je to ženská práca 🙂

renesance80
5. jan 2025

@thor21 zvláštna otazka vo vacsine krajin to robia len muzi a volakedy to bola cisto muzska praca

len_nig
5. jan 2025

Vôbec mi to nepríde ako práca pre ženy aj bežne stretávame mužov recepčných 😊

opica_skorica
5. jan 2025

@thor21 vsimla som si, ze v hoteloch zvacsa cez den su na recepcii zeny a potom navecer a v noci, ze su tam zvacsa muzi. Moj postreh.

gab1sol
5. jan 2025

@thor21 môj muž za svojich mladých čias (počas školy) pracoval ako recepčný v hoteli. Najmä v noci to privítali jeho kolegyne, že nemuseli mať nočnú službu - aj keď išlo o celkom lukratívny hotel priamo v centre mesta, hneď vedľa bol nočný podnik a hotel bol na rohu námestia, kde sa to barmi hemžilo… Neskôr, pracoval ako recepčný v BA v hoteli kúsok od Michalskej brány. Teda opäť centrum mesta. Kadejakí ľudia sa zastavovali na recepcii a ich požiadavky boli rôzne.
A v tých luxusnejších hoteloch (4 a 5*) som vždy natrafila aj na recepčných, mužov.

gerrwie_girl
5. jan 2025

Úplne v pohode 😀

jana_eyre_2
5. jan 2025

V živote ma nenapadlo že by toto bola práca len pre ženy a bežne ked sme šli niekde do hotela tak tam boli aj chlapi, aj ženy..

čo si nevidel sám doma a stratený v new Yorku? 😅

jana_eyre_2
5. jan 2025

@gerrwie_girl presne prvé čo ma napadlo..

bubinkaaa
5. jan 2025

@thor21 a prečo nie?výzorom sa aj celkom hodíš za recepčného👍

danielahamar
5. jan 2025

Keby bolo kde, hneď šupnem mojho starsieho na také miesto👍

jeennyv
5. jan 2025

Aj keby bol recepcny ci recepcna mimozemstan…neriesim vobec, mne ide skor, ci su ludia na tej pozicii mili, slusni, ci poradia

ysseba
5. jan 2025

@thor21 bezne stretavam muzov na recepciach. Ci uz na Slovensku alebo aj v zahranici. Je to v pohode 😊

thor21
autor
5. jan 2025

@ysseba ďakujem ☺️

zanetkapongrac
6. jan 2025

Z mojho uhlu pohladu kedze som slobodna mamicka je to velmi pritazlive, milujem ten pocit ked sa ma pyta na moje telefonne cislo lebo zial uz take otazky nedostavam lebo chlapi vidia ze mam deti.

kalifka
6. jan 2025

@thor21 tento rok sme boli veľa krát v Maďarsku na pobytoch a boli len muži - recepčný. Za mňa smelo do toho 😉

lacibo
6. jan 2025

@thor21 tak nemám nič proti ženám, ale ja som napriklad bola celkom rada, že ma na recepcii vybavil ( odchod z pobytu..) pekný mladý prijemný muž s velmi profesionalnym vystupovaním..bolo to pred 2 tyzdnami v Maďarsku a 4 - hviezdičkový hotel..v sluzbach su urcite muži vítaní, len musia byt naozaj na úrovni podla mna😉

hrabovo
6. jan 2025

@thor21 chod do toho, držím palce. Tiež mám niečo nacestovane, väčšinou som sa stretla s mužmi na recepcii.

thor21
autor
19. jan 2025

@danielahamar A nie je v okolí také miesto ? Alebo ?

thor21
autor
19. jan 2025

Tak už pracujem ako recepčný na hoteli ***** hviezd, som tam jediný muž, ale boli ževraj aj na pohovore muži 😁

danielahamar
19. jan 2025

@thor21 u nás nie, a keďže chodí momentálne do školy je nereálne, že ho niekto zoberie len piatok sobota. Dával aj životopis kade tade nic

janai1
19. jan 2025

@danielahamar my tak mame študentku ktorá robí iba piatky, soboty takže by som to nevidela tak čierne

dagas
19. jan 2025

@thor21 ja by som brala kolegu recepčného..s chlapom sa niekedy lahšie vychádza 🫣. Okrem toho do chlapa si podľa mňa tak nedovolia vyskakovať. Ale teda toľko ľudí čo som zaúčala a po dvoch dňoch to vzdali lebo nevedeli že je to toľko roboty 😏

thor21
autor
19. jan 2025

@dagas A v akom meste robíš? Na hoteli ?

Strana
z2