Kde nájsť prácu po rodičovskej dovolenke?
Dievčatá chcem sa opýtať kde ste si nasli prácu po rodičovskej dovolenke?
Mam dve det 3r 4r...skolka sa otvára 6:45 🙄,manžel.pracuje v týždni ráno cca od 4,potom voľno a 4dni poobedná od cca 14.tej. žijeme v Bratislave
Čiže prácu musím hľadať aby som vedela deti odniesť,vyzdvihnúť .moji rodicia sú ďalej sú starší, pomoc nehrozí, manželovi rodicia už nežijú.
Pred materskou som robila vedúcu na predajni 15r.
Vyštudovaný mam chemik /farmaceutická výroba....
Všade nastup bud o 6 alebo neskor ale do 17,18tej
Ja len ci sa dá nájsť práca na 6hod , aspoň nejaké peniažky domov priniesť 😬
Ďakujem za postrehy
Ja tiež budem asi zachvilu hľadať práca, akurát teda staršia dcéra v škole prváčka - s tím není problém družina atď. Mladší syn nastupujú do špeciálnej škôlky, zatiaľ na tri dni ale možno po čase na celý týždeň. Takže by som si šla hľadať inú prácu (moja časovo absolútne nepripadá do úvahy). Ale spec. Škôlka sa otvára 7:30 - plus je v inom meste.ako bývam a mám prácu, takže aj so šťastím by som si mohla hľadať v Tom meste kde má specku niečo na skrátený úväzok. Ale ja neviem pozerám pozerám každý deň inzeráty a ja žiadne skrátené nevidím 😔 samozrejme nejaký deň v týždni by som ešte potrebovala s ním chodiť na terapiu ako doteraz, takže absolútne neviem ako to spravím.
@kamilieri lenže potrebuje mať školu alebo ju aspoň začať
@aculy A tam nie je potrebné nejaké vzdelanie? To stačí maturita z akéhokoľvek odboru?
@letfenixa ja som sa stretla s tým, že väčšina škôl požadovala pedagogické vzdelanie. A ani sa nečudujem. Potom sa bohužiaľ asistenti nemôžu sťažovať, že ich učitelia “neberú vážne” keď idú do školstva bez pedagogického vzdelania.
U nás mali všetky asistentky pedagogické vzdelanie, dve aj vysokoškolské.
@zuzanockamt ak šikovná, zoberú Ta všetkými desiatimi 🙂
@letfenixa máš pravdu, prepáč, zle som ťa označila, nenapísala si nič o zbytočnosti, patrilo to @ecko80...
Áno, viem, ako to funguje v školskom prostredí, v sociálnej oblasti a príbuzných odboroch. Nikto nepočúva odbornú obec, žiadna koncepcia, plánovanie, supervízia, sebareflexia, prehnitý systém a Augiášov chliev. Česť výnimkám 👍

@jurka2907 Skús Sociálnu poisťovňu - dôchodkové oddelenie. Tam vieš prísť na 6:00 a končiť o 14:00.