Kde sa zamestnať ako neobratný manták?
Kde by sa mohol zamestnať neobratný, mantavý človek ktorý je taký že čo chytí to pokazí? Zamestnať sa nemám problém, nevadí mi cestovanie, zmennosť, čo mi povedia to urobím. Len som taký mantavý nešika že pomalšie chápem, dlhšie sa učím, treba mi viac vysvetlovať, proste niečo ako na špeciálnej škole že sa mi treba viac venovať, kým sa to naučím, ide mi to pomalšie. Keď mám pracovať v tempe, pod tlakom, v strese, tak panikárim a všetko domotám. Keď po mne hulákajú tak panikárim a všetko mi padá z ruky. Mám diagnostikovaný autizmus, ale nemám žiadne konečné potvrdenie pre úrad práce aby ma zamestnali v chranenej dielni a pod. U štandartných zamestnávateľov sa všade robí pod tlakom, stresom, v rýchlom tempe. Potom mám večne taký problém že ma vyrazia z práce, idem na úrad práce, ale keďže trh práce má neustály nedostatok pracovníkov tak sa obvykle veľmi rýchlo zamestnám, zase ma vyhodia… Takto to ide stále dokola. Dva týždne na úrade práce, dva týždne v zamestnaní a takto dokola. Jediné čo viem robiť sú práce na úrovni bezdomovcov že zbieram zálohované plechovky a flaše, alebo kovošrot a nosím do zberných surovín. To jediné čo mi ide. Viacerí mi vytýkajú že žijem ako bezdomovec ale tak to je to jediné s čím si zarobím každý deň pár eur a mám na jedlo.
Pravdepodobne keď sa rodičia pominú, ajtak skončím ako bezdomovec.
@thunderdome som úprimná, otvorená a keď môžem, snažím sa byť milá. To akože ženy musia navzájom len súperiť a byť k sebe zlé? Keď nejaká žena pochváli druhú ženu, hneď musí byť lesbička alebo bisexuálka? To sme na tom až tak zle?
my zeny bezne vieme ohodnotit inu zenu, nie je na tom nic neobvykle, to az tak malo poznas zeny? 😉
@thunderdome tak riešila sa tu jej fotka, len som vyjadrila svoj názor, aký na jej vzhľad mám. To je všetko. Ja ju nebalím, neboj sa 😂
@thunderdome ano, zeny chcu uprimnost, ale niektore veci je slusne nehovorit. Tiez ked stretnem kamosku po 10tich rokoch jej nepoviem ze caaau Jana, ty si ale tucna a vraskava. Toto netreba hovorit. Treba vyzdvihnut co je pekne a o tom skaredom taktne pomlcat, druheho sa mozu taketo priame reci dotknut.
@thunderdome ďakujem veľmi pekne za pozvanie do skupiny.
A pozri, ono to niekedy nie je len o vzhľade. Môže byť muž aj veľmi pekný, no ženu aj tak nemusí priťahovať, pretože sa jej nemusí páčiť niečo v jeho povahe alebo nejaká jeho charakterová črta alebo proste čokoľvek, vzťahy sú komplikované. Ale samozrejme, nechcem tým povedať, že by si nemal dobrú povahu, proste to myslím vo všeobecnosti
@thunderdome ja viem, ze ty to nemyslis zle. Len som ti napisala, ze to smerom k zenam nie je vhodne.
A co sa tyka toho, co tebe kto kedy povedal...mozno to ani nie je o tebe ako skor o ludoch, s ktorymi sa stretavas a prichadzas do kontaktu
@thunderdome tak slaby vyskum 😂 pytaj sa, ked ti nieco nie je jasne, za mna asi si nemal uplne dobry pristup v detstve a vplyvom vychovy? prostredia a nejakych myslienok nulove sebavedomie
@thunderdome aj som si myslela, ze prichadzas do kontaktu so spodinou. A podla toho, co ti spodina povie, si tvoris obraz o sebe? Ty nie si to, co o tebe spodina hovori.
@h2 založí iný

@thunderdome nemáš pravdu. Pokojne môžu aj ženy. Či ženy oči nemajú a nedokážu ohodnotiť inú ženu? 😂