Kolegyňa sa ku mne nepekne správa
Ahojte,som v zamestnani nova a tento tyzden robim s kolegynou,co jej ani nie som hodna odpovede,rozhovoru,pozdravu,sprava sa hrozne.Aj s zhorsilo moje sustredenie.Nikto sa takto ku mne nrchoval tam.Teraz,ked je aj ona na smene,tak su aj odtatni taki ini ku mne.Divne cele.Od prveho razu,co sme sa stretli je taka.Len ku mne.K ostatnym ustretova,milucka.
Tiež som to zažila, poznám to. Niektorí ľudia sú takí, vadí im niečo na tebe alebo ti závidia. Za chvíľu ťa budú aj ohovárať, počítaj s tým.
Pošli ju do....🙈 Možno odpovie aspoň na to. 🙄
To je tak berie ťa ako konkurencie. Možno preto, že si šikovnejšia ako ona.
takto
potrebujes od nej nejake rady, informacie - zauca ta ?
alebo je proste len stroha a nesprava sa k tebe, ako ku kamaratke ?
do prace chodis pracovat, pokial ta nema zaucat, nemusi by s tebou kamaratka.
@nyusika praveze ma ma aj ona zaucat,kamku nehladam v praci tiez
tak to ries s vasim nadriadenym.
ale nie stylom "nebavi sa so mnoi a s inymi ano"
@nyusika hmmm...akoze toto by bolo riesenie...ale kazdy to vidi praveze
@maj2011 tiež som mala asi 20 rokov kolegyňu, ktorá mala fázu, že sa normálne bavila a fázu, že 3 mesiace bola ticho, zazerala alebo bola nepríjemná, ona mala nejaké súkromné ťažkosti (kto ich niekedy nemá?) a potrebovala sa ventilovať, najmä tým, že bola ticho a nekomunikovala, ale keďže ja som introvert, tak až také zlé to zas pre mňa nebolo
Vam moze byt jedno, co kazdy vidi.
proste niektori ludia nemaju potrebu byt priatelski...ano, aj take sa stava.
pokial si ale zanedbava povinniost zaucit Vas, treba to riesit s nadriadenym.
neriesit to, ako sa sprava k vam a ako k ostatnym.
Nastupila som v decembri do prace po rodicovskej, jedna z kolegyn sa spravala presne takto isto, vydrzala som mesiac a dala výpoveď, manazerke a kolegyniam som na rovinu povedala ze koncim kvoli nej a jej nevhodnemu spravaniu ako ku mne tak aj k zakaznikom. Ktovie co povedali najvyššiemu sefovi, lebo ten keby vedel naozajstný dôvod vyrazi ju.
@maj2011 wow tak to musis byt super splachovacia 😃 to by som nedala teda
Oslovila by som ju s tým vedomím, že sa nedám vytočiť. Ak ťa má zaúčať, popros ju o agendu co všetko máš vedieť, kedy ma na teba čas.
Nesmieš sa nechať vytočiť.
Možno keby si mala svedka, keď sa jej to budeš pýtať.
Neprijemnosti si píš, monitoruj.
Ak sa nezlepší, budeš ju v kľude komfrontovat. Že jej spravanie je neprofesionálne, máš napísané kedy čo sa stalo.
Je dôležité aby bola o tom vedúca informovaná.
Treba vedieť asertivne reagovať, vždy sa pripraviť na rozhovor. Kolegyni povedať, že firma ťa tam chce, čiže ona to ma pochopiť, že s tým sa nedá nič robiť 🤷🏼♀️
@anicka182 uplne Ti rozumiem.😔Clovek sa snazi a chce sa ucit a pride mu do cesty takyto clovek a...No ona je taky typ ako ze nic mi nepovie,ide niekam,ja idem sa jej opytat,co teraz ,blshosklonne odpvie,Ked jej ja pomozem s niecim,ani bozajma(nieto este dik).Taka ako keby ma dehonestovala.Nid je to tazke...ezte sa ucim.Horsie,ze sa aj ostatni nejak voci mne spravanu horsie.Akoze istotne k tomu prispela
Stracam sebavedomie,to je najhorsie.
@anicka182 no mala som ten istý problém radšej som odišla nedalo sa About vydržať niekedy ako psychopatka bola
Inak, ja ti vôbec nerozumiem.
Keď ju požiadaš o pomoc, tak ťa ignoruje ?
Lebo píšeš tak nezrozumiteľne, že pokiaľ takto komunikuješ aj v práci, nečudujem sa im, že ti nevedia poradiť.
Kopírujem
".No ona je taky typ ako ze nic mi nepovie,ide niekam,ja idem sa jej opytat,co teraz ,blshosklonne odpvie"
Čo ide, kam ide ? Píšeš, že odpovie...tak čo riešiš?
@nyusika komunikujem zrozumitelne a vecne.Este sa nestalo,ze by mi niekto nevedel odpovedat.K Tvojmu poslednrmu,ze nerozumies...neopisujem vsetko,len nieco.Jednoducho aj neodpovie na otazku,ked uz,tak sposobom ako telatu a obcas tak blahodklonne.Ostatne vsdtko som uz opisala.
Ja som taku mala, cele zle, kolko razy som si kvoli nej aj poplakala. Az casom som prisla na to,ze je taka radodajka🙂 vsetci nariadeny ju fikali🤣. Asi si ozaj myslela,ze jej ich preberiem😃
@paciko9 😀
@paciko9 No..ja som od nej minimalne o desat rokov starsia,takze asi v nasom pripade nie toto,u Teba mohlo byt.😉
Vek je len cislo😉
Jeemine,fakt aj zle sa mi s nou robi...ked vidim,ako ostatnym "jasne,ano,samozrejme,tutu mutu,cukrickovanie" a na mna je nepfijemna a vobec ziadna spolupraca.Nevieme o sebe,ked ja dam info,ze idem yo a to,aby vedela,akoby ani nepocula.Mne nevravi,co ide ona,kam a po co atd.S ostatnymi tak fungujeme,ked nerobim s nou a je to lepsie,ked je kominikacia,ide to lepsie.Tak neviem,ci som jej taka nesympaticka,alebo ma zamerne chce nejak odstavit al.mi to zneprijemnit.
Tak som sa vyrozpravala.Vdaka za reakcie.
@paciko9 😊To je pravda.😉
A mozno raz bude od teba nieco potrebovat a zrazu budes pre nu same jasne ano zlaticko, aj take byva a na rovinu si sa neskusila opytat: Ahoj Hanka (meno si prisposob), ja sa s kazdym rada porozpravam, aj s tebou by som rada, len nam to nejako viazne, je vsetko v poriadku?
@babulkomale ešte mám jednu ,takže my fungujeme normálne 😉 ale je zaujímavé ,že má problém iba so ženami . Akonáhle je v blízkosti kolega tak sa ideme popucit od smiechu ako sa chichoce 😂
Neries ju. Chovaj sa normalne, mozno jej vadíš, lebo si dosla miesto jej exkolegynky a ona ti to nejako dava pocit. Treba sa odosobniť. Nemusis nic pisat, zaznamenávať, bud sama sebou a rob si robotu alebo si robotu pýtaj od vedenia. Alebo chod za vedením ze nedostavas adekvátne zaucanie a ze co mas robit, lebo chces pracovat. Samozrejme za predpokladu ze ti bráni v praci. Inak si to nepripúšťaj je to tak, ze nesadneme kazdemu a ani tebe nemusi kazdy sadnut.
Dakujem, zienky.Je to narocne.Za nikym nejdem,jej totiz kazdy zobe z ruky a ja som tu nova.Aspon zatial to neriesim.
a nie je to tak ze si nahradila niekoho koho ona tak chcela ? nejaky dovod tam byt musi ? a ona sa ti neodzdravi ked ju nahlas pozdravis ? tak nech vsetci pocuju
ja by som bola slusna a skusila tk ignorovat a hladala inu spoje ky u medzi kolegynami

Ja mám takú už 15 rokov .... Sme v jednom kancli a vôbec nekomunikujeme. A je mi to jedno , je to proste krava ,nikto ju nemá rád