icon

Ktorú prácu si vybrať pri rovnakých podmienkach?

4. mar 2024

Mám na výber zamestnanie,náplň práce a vzdialenosť takmer rovnaká.A kratky-dlhy týždeň 12tky od 9-21.00,850€.B skrateny úväzok 1 týždeň od 11-18.00,2 týždeň 8-14.00,600€.3 deti,škôlkar a 2x 1.stupen.Ide mi o čas na učenie,aj keď zatiaľ su jednotkari čo nepotrebujú pomoc.Financie moc nerozhodujú.

zuzubb007
4. mar 2024

V tomto prípade, že sú deti jednoznačne 2 možnosť nieje o čom, mám to podobné časovo a najlepšia vec, budeš všetko stihat

radkaradix
4. mar 2024

ak financie nerozhoduju a nie si vo financnej tiesni, tak druha moznost

dzulik_
4. mar 2024

Tiež mám detičky a jednoznačne by som volila možnosť B 🙂

betulinka1
4. mar 2024

Jednoznačne B.

martinkatinka
4. mar 2024

Skrateny uvazok.

qwert87
4. mar 2024

Urcite druha moznost. Su este male aby si pri nich robila 12tky a cely den ich nevidela

daniela2202
4. mar 2024

Číslo 2

henriettak
4. mar 2024

Pri deťoch vidím jedine možnosť B , pán manžel veď tiež niečo zarobí a hnať sa na 12tky popri 3 deťoch, to teda nie je výhra. Zachvíľu by si vyhorela.

autor
4. mar 2024

Keď už sa spomenul manžel 😂 on mi zas tvrdí,že možnosť A je lepšia.Ze viac voľna v týždni,vybavím lekarov-co má jedno dieťa požehnane.Co pri polovičnom do 10tej stihnem akurát radu v čakárni.Mám dva dni na rozhodnutie.

heln
4. mar 2024

prdlajs, robila som 12ky a mala vtedy len jedno dieta, tri dni 12ka, dva dni volno, tri dni som si v podstate nevidela dieta, chodila po neho babka do skolky kym prisiel manzel z prace, za tie dva dni som stihla ledva upratat a navarit na dalsie tri dni. volila by som moznost cislo dva, stihnes aj upratat aj navarit, aj s detmi ked budu chore aj s detmi po skole a uvidis ich aj vecer.

qwert87
4. mar 2024

Ja som tiez robila 12tky, v nakupnom centre v banke. Po 2 12tkach som bola mrtva a po 3 ani nehovorim. Prvy volny den som sa davala dokopy, dalsi ubehol rychlo. Bola som vsak slobodna, bezdetna. A byt cely vikend v praci, od rana do vecera, ked mas 3 deti, no mne by to bolo luto. Ale rozhodnutie je na tebe

veselo_neveselo
4. mar 2024

Ak ti ide o cas na ucenie, tak B.
Rovnako ak ti ide o seba, tak B.

Preco by si sla dobrovolne niekam robit 12-hodinove smeny, ked nemusis? Ved to ta tak vycerpa! A je jedno ci je to praca fyzicka alebo v kancli, 12h je proste vela.
A ked by si chcela mat konicka, ist niekam na kurz, ci cvicenie? Kazdy druhy tyzden nemozes, lebo robis?

Uz len z tohto pohladu by som 12ky nebrala, kebyze nemusim.

janickacrazy
4. mar 2024

Určite budeš po 12-tke na druhý den plná energie a behať po lekároch s dieťaťom, už to vidím. Manželovi rýchlo vysvetli, že deti sú aj jeho a može aj on občas odbehnúť z práce. Brala by som B, jednoznačne.

8mirka7
12. mar 2024

Ako píšu dievčatá, určite B,po tých 12-tkach ozaj nebudeš schopná ísť k lekárovi. Na vlastnú skúsenosť tiež vravím - po dvoch 12-tkach prvý deň spím do 9-10 hod,po troch sa dávam dokopy min 2 dni 😉 A to mám 12r doma, čiže nie tak malú.

iwesska
12. mar 2024

B - ten financny rozdiel je vzhladom na rozsah uvazku uplne zanedbatelny.