icon

Máte skúsenosti so serióznou prácou na doma?

beatrice28
26. okt 2012

Potrebovala by som si k materskej ešte trochu privyrobiť, ale počujem len samé negatívne veci o práci na doma, tak poraďte, kto má nejaké pozitívne skúsenosti.Ďakujem

Strana
z2
denisa981
5. okt 2016

Ahojte ponukam Vam privyrobenie si predajom kozmetiky. Jedna sa o novu spolocnost na slovenskom trhu s 66. rokmi na trhu v zahranici. Ak si chces vybudovat siet, tak teraz je ten spravny cas.

vikis5
4. nov 2016

Hľadáte ďalší zdroj príjmu? Pridajte sa k nám!
Ponúkame:
- zvyšujúci sa príjem
- voľnú pracovnú dobu
- pracujete kedy môžete /90% z domova/
- ohodnotenie podľa odvedenej práce
-jednorázové prémie
- žiadna investícia, začať môžete celkom od nuly
- provízie Vám neklesajú ani behom dovolenky
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte, dakujem.

vikis5
4. nov 2016
farmasi666
4. nov 2016

Ponukam privyrobenie s novou kozmetikou na nasom trhu, vsetko zavisi od tvojej sikovnosti 🙂 viac info v sprave

bolla
4. nov 2016
lentilka46
4. nov 2016

@vikis5 mozes mi poslat viac info? Dakujem

vikis5
4. nov 2016

@lentilka46 ano, poslala som vam spravu

inffinity
5. nov 2016

Uz nekolik let si privydelavam u Essens. Jedna se obprodej parfemu jen pujcuju vzornik a vonim se..okoli se me pta a prodavaji se samy 🙂 ted pred vanoci se prodavaji jeste rychleji kazdy bere jako vanocni darek i sety v peknych krabickach. Kdo mate zajem o registraci ktera je zdarma a bez zavazku napiste mi rada vam ukazu jak na to a pomuzu. 🙂
Firma se zabyva i kosmetikou a vyzivovymi doplnky.

denisa981
21. dec 2016

Vaše obľúbené parfémy od Essens len za 13,20 Eur priamo od firmy z eshopu. Stačí ak si vyplníte online členstvo, ktoré je úplne zdarma a môžete výhodne nakupovať nielen parfémy!
Doručenie do Vianoc je garantované dnešným a zajtrajším /do 12:00 hod./ objednávkam.
ID sponzora: 20022686 -> www.essens.sk/registration.php
Viac info alebo zoznam vôní na vyžiadanie v správe.

mimasofia
21. dec 2016

Dobrý deň, viem Vám poradiť prácu na doma na internete. Ak by ste ešte mali záujem, prosím Vás, napíšte mi správu, každej z Vás odpíšem. Ďakujem a prajem všetko dobré

majulienka19
Odpoveď bola odstránená
talentovo
2. jan 2017

Pekny den prajem, hladam sikovnu osobku na administrativne prace. Podmienkou je organizacne schopnosti, vyborna anglictina a vyborna praca s MS Office. Dietatko mozete mat priamo u nas v skolke. Pre viac informacii ma prosim kontaktujte na: talentovo@talentovo.sk

Dakujem 🙂

denisa981
17. jan 2017

Vaše obľúbené parfémy od Essens len za 13,20 Eur priamo od firmy z eshopu. Stačí ak si vyplníte online členstvo, ktoré je úplne zdarma a môžete výhodne nakupovať nielen parfémy!
ID sponzora: 20022686 -> www.essens.sk/registration.php
Viac info alebo zoznam vôní na vyžiadanie v správe.

denisa981
22. mar 2017

Ponúkam finančné prilepšenie tým, čo majú radi vône, voňajú sa a chcú si tým finančne prilepšiť 🙂
Ide o prácu pre firmu Essens, ktorá má v ponuke množstvo kvalitných a svetovo obľúbených vôní za zlomkové ceny oproti klasickým obchodom.
Čo získaš:
- bezplatný vstup do členstva, ktorý je nezáväzný
- zľavy na tovar a akcie
- v prípade predaja zisk ihneď na ruku
- možnosť realizovať sa a pracovať ako manažér a budovať si pasívny príjem
- moju pomoc a podporu
V ponuke ma firma aj kozmetiku bežnej spotreby, produkty Aloe Vera, Colostrum atď..
Podrobnejšie Info a zoznam vôní posielam na vyžiadanie.

lelkaacarlinko
Odpoveď bola odstránená
domi235
3. jan 2024

@xelibri kolko dotaznikov si vyplnila aby si mala vyplatu?

Strana
z2