icon

Máte vianočný večierok v rámci osobného voľna?

14. nov 2023

Vianocny vecierok mate v ramci osobneho volna alebo ako firemnu akciu?
A napriklad manazeri, co maju pracovne vecere, to maju v ramci pracovneho casu.

lindus_esterka
16. nov 2023

Vecierok mame po praci pocas osobného volna ale zvycajne nas sef pusti domov o 2-3hodky skor aby sme sa nachystali a tie mame zaratane ako odrobene

sulavikova
16. nov 2023

Samozreme!

reuska1
16. nov 2023

@lucka_ke tak napr. ja pracujem v statnej sprave, vecierok samozrejme v ramci osobneho volna a platime si sami jedlo, pitie aj prenájom saly.....takze zadarmo nic.... cca 30€ tento rok + kto chce co na pitie, si donesie sam

muchotrafka298
16. nov 2023

@reuska1 takto to ma aj kamoska, ktora pracuje v zdravotnickom zariadeni. Ze kto si zaplati sam, tak ide. Oznamia im termin a nasledne sa rozhodnu, ze ci pojdu alebo nepojdu. Ona je sama s dietatom, tak ona vacsinou nechodila (aj z financnych dovodov).

reuska1
16. nov 2023

@muchotrafka298 tak ale ja to zas beriem.....ludia by asi neboli nadseni, keby uradnici plateni statom hodovali za statne. A uz nam zrusili aj branny den v lete, takze ak chceme gulasovku, tak tiez len v ramci dovolenky.. .tento rok sme ani nemali....

tina_tar
16. nov 2023

Vianočný večierok u nás platený nieje, účasť je predpokladám dobrovoľná. Ale napr keď máme 2-dnovy teambuilding, tak okrem toho že sa dobre najeme, máme krátke školenie, wellness a kultúrny program, tak to máme aj normálne zaplatené (obe dni po 8 hodín) ako by sme boli v práci 🙂

muchotrafka298
16. nov 2023

@reuska1 ona pracuje v sukromnom zariadeni, ale jasne ze chapem, ze vy nemozete, ked mate prachy od statu. Ze spravime si zurku za pol miliona a danovy poplatnici nam to cvaknu.

nikaeli
16. nov 2023

Myslíš, či necháme deti samé v škôlke a ideme na párty? Samozrejme, že až po pracovnej dobe. Manžel tak isto, väčšinou to má ako vianočnú večeru so začiatkom okolo šiestej 😉 (a platíme si to my, prípadne s príspevkom zo sociálneho fondu - len aby nedošlo k špekuláciám).

sandrasstini
16. nov 2023

My mavame piatok vecer po praci. Mozme odist skorej z roboty a nadrobit si iny den, nie je to povinne, takze kazdeho volba
A manazeri si mozu dovolit mat pracovne vecere, lebo su manazeri, teda ak myslime tych fundovanych.

dankuk
16. nov 2023

Povazujete vianocny vecierok za pracu? Je to benefit od zamestnavatela s jedlom, pitim a zabavou zadarmo. Po praci, ale nemusite sa ho zucastnit. Ked sa firme nedarilo, mali sme len obed - kapustnicu v jedalni. Inokedy sme mali cely den teambuilding v ramci pracovneho casu.

snehovakralovna
16. nov 2023

@lucka_ke ze jedlo,pitie zdarma. Ha ha. My si veceru, miestnost platime.

michaela329
16. nov 2023

Večer v čase voľna, ide to zo sociálneho fondu a nepijeme, takže zas za tu večeru a divadlo toho veľa neminieme z neho. Ani mi nenapadlo to brať ako pracovný čas 😀 Moj muž je manažér a pracovné večere majú platené - teambuildingy a večierky ešte aj diéty dostane, keďže sú v zahraničí obvykle a spojené so školeniami. Ale teda zamestnávateľ je z Nemecka.

guiseppinka
16. nov 2023

hmm, tak v starej praci sme mali teambilding spojeny s vianocnym vecierkom. v utorok na obed sa koncilo s pracou, cestovalo sa na centralu, ubytko a cesta na miesto konania sa teambildingu a spat na ubytko, na druhy den sme boli na centrale a co trebalo este dochystat (dost veci, lebo hlavna organizatorka si nechala kvantum veci na poslednu chvilu), sme pomahali dochystat, potom vecer zraz pred firmou, odtial autobusom do hotela a zabava, jedlo, pitie a taxik rano na ubytko plateny firmou. este ranajky boli platene a potom uz dovolenka az do januara... v podstate mimorakuski pracovnici mali plateny aj let zo svojej krajiny do viedne a spat... ako odhadujem cenu tejto vianocnej akcie na peknych par 10 tisic...

dzina007
16. nov 2023

Ta predstava ze niekto si mysli ze pracovna vecera s cudzimi ludmi je to iste ako firemny vecierok kde sa clovek zabava s kolegami.... 🙈🤦‍♀️

Nie nieje u nas pracovny vecierok v ramci pracovneho casu a aj tak pride u nas kazdy rok minimalne 600 ludi dobrovolne vonvolnom case sa zabavit najest a vypit si a uzit zabavu. 🙂

bykaterina
16. nov 2023

A prosím ťa skôr by sa riešil úraz na akcií? Ako pracovný? 😉 Detto si myslíš že počas pracovnej doby máš požehnanie piť?
Jasné že to máš v rámci pracovného voľna a je na tebe či pôjdeš alebo nie. Ale je to dobré na nadviazanie lepších vzťahov

zuzi0911
17. nov 2023

Po robote . Skončíme a začíname 😅

nika185
17. nov 2023

my máme v rámci voľna, ide kto sa nahlási vopred, kôli službám, manžel v rámci voľna nenahlasujú sa, on robi len ráno

lienka.7
17. nov 2023

@autorka ono je rozdiel co myslíš pod pojmom vianočný večierok, čisto nejakú vyslovene party alebo obycajnu vianočnú kapustnicu.
Party mame vždy po pracovnom čase, kapustnicu zaciname v ramci pracovného času s tým, ze ked chces ostávaš dlhšie (pre teba teda už keď ti padla), keď nie tak sa dojdes len cisto najesť a napiť a o 16.ked ti padla ideš domov. Všetky "posedenia" takto mávame, ze začínajú cca. 2 hod.este v rámci práce (to si teda v praci) a pokračujú potom ďalej. Účasť už samozrejme dobrovoľná.

mclissa
17. nov 2023

Mame aj aj.

sidicek
17. nov 2023

My nie len,ze to samozrejme nemáme pocitane ako pracu, ale si to aj sami platíme a nie málo vzhľadom k miestu a úrovni občerstvenia. Takže uz len večierok gratis na peknom mieste s dobrým jedlom ,by som považovala za vyhru. 🙂

adelia021
17. nov 2023

my máme vianocne posedenie napr. tento rok 22.12. , čo už vačšina protestuje, že je veľmi neskoro....deň pred tým všetci na školskej akcii do 19.00...je to zo Soc. fondu a dobrovolne, ale vacsinou vsetci pridu...

nyusika
17. nov 2023

Ešte stále si niektoré myslí, že byť tri roky doma na rodičaku je OK ? 🙈🙈🙈
Táto otázka, asi topka na koníku 😁😁😁

katarinka289
17. nov 2023

Ja pracujem v MŠ.Je to rôzne.Pracovala som v škôlke,kde keď bola plánovaná akcia - posedenie pre zamestnancov na vianoce alebo koniec roka, bolo to od cca 13tej,čiže škôlka bola v ten deň len doobeda.Teraz pracujem v inej a tu už sa také veci riešia až po 16tej,čiže po pracovnej dobe

zuzikak
17. nov 2023

samozrejme - robotnik, manazer - vzdy v ramci osobneho volna, cize ak to bol velky vecierok zacinal v piatok poobede a koncil kratko po polnoci. Niekedy som mala aj ubytko a ranajky a potom domov. Ved je to dobrovolne. Naviac zamestnanec za to neplati, tak co chces este preplacat ?

suzzi_
Autor odpoveď zmazal
kubkovamama
17. nov 2023

U nás bolo 2x do roka,v lete a vianočný.Kto nemal službu a chcel,prišiel.Vacsinou to bola bieda,lebo nikto nechcel.😂Aale asi s rozdielom,že sme si všetko museli zaplatiť..nie ako v iných firmách.

veronikastrickova
17. nov 2023

@reuska1 popzeraj za co stat plati, su tam aj podobne veci, aj kyticky a podobne smakocinky.
Tiez vzdy v case osobneho volna, vzdy som robila tam, kde sme mali skoro vsetko preplatene, nikdy sme sa neskladali, to ked si chceli ist mimo sadnut kolegovci.

frzeiovn
17. nov 2023

My budeme mať v práci alebo lepšie povedané na centrále firmy večer ale na druhý deň sme už doma lebo večierok je vo štvrtok.

oira
17. nov 2023

Pracovne vecere nemame zapocitane u nas do pracovneho casu, ani vecierok ...

sylvie
18. nov 2023

Vianocny vecierok mame vzdy v sobotu, cize pocas osobneho volna.
Posledne roky mame najprv divadelne predstavenie a potom je zabava, jedlo, pitie, hudba a pod. Firma nam zabezpeci dovoz aj odvoz z vecierka. Je to benefit od zamestnavatela.
Ale najpr. moj otec robil na fakulte a oni si robievali take posedenie pri kapustnici a to mali vramci pracovnej doby. Ale to by som asi nenazvala vianocnym vecierkom 😉