icon

Musím na pohovore povedať, že som bola na operácii kolena?

11. nov 2025

Musím na pracovnom pohovore oznámiť,že som mala pred pol rokom operované koleno? Jedná sa o pohovor na administratívnu funkciu,nie na výkon fyzickej práce. Mám obavy,aby ma z výberu kvôli tomu nevylúčili.

Strana
z2
nyusika
11. nov 2025

ked len toto ta trapi...

vela stastia, budes ho potrebovat
Nie, nic taketo oznamovat nemusis

pribinak
11. nov 2025

Nie, nemusíš nič take hovoriť

sissy27
11. nov 2025

@anonym_autor čo? 😂 nikoho to nezaujíma. Ani koleno, ani slepák, ani žlčník ani nič iné, čo nijako neovplyvňuje tvoju schopnosť pracovať na danej pozícii.

anonym_4b91f9
11. nov 2025

Neviem teda ako by mohlo toto ovplyvniť tvoju prípadnú budúcu prácu.

beata_k
11. nov 2025

Ozaj ich to nezaujima pokial nie si ZTP.

kammik
11. nov 2025

Samozrejme, ze im to nemusis hovorit, pokial ide o administrativu a nebude ta to nijako pri praci obmedzovat..To ich vobec trapit nebude..

zuzacka16
11. nov 2025

ako nejak sa strácam v pointe otázky, ale ok asi som už "stará" 😂

nelinka888
11. nov 2025

Nemyslím si že je to povinnosť, ale v niektorých prípadoch je to taká tá slušnosť alebo ústretovosť. Nakoniec, môžu si predsa vyžiadať aj povolenie od lekára na vykonávanie práce.

nyusika
11. nov 2025
@nelinka888

Nemyslím si že je to povinnosť, ale v niektorých prípadoch je to taká tá slušnosť alebo ústretovosť. Nakoniec, môžu si predsa vyžiadať aj povolenie od lekára na vykonávanie práce.

@nelinka888 v tomto pripade je to uplne irevelantne - administrativna praca a operacia kolena si neodoporuju

vler
11. nov 2025

@anonym_autor mna zarazilo ze Ta nieco take vobec napadlo?!

anonym_79bf9e
11. nov 2025

@anonym_autor no kvôli tomu ťa určite nevylúčia

anonym_3e6a53
11. nov 2025

??? To som ešte nepočula, že by sa na pracovom pohovore niekto z dôveroval so svojimi zdravotnými problémami a operáciami. Čo to má spoločné s výkonom administratívneho povolania, že ty si v minulosti bola operovaná?

1mina
11. nov 2025

Skôr by mi bolo divné že mi to niekto na pohovore do administratívy hovorí, by som sa nad tím pozastavila 😃

petronelag
11. nov 2025

@anonym_autor To netreba hovoriť, odpovedajte na tie otázky, čo sa budú pýtať.

princess59
11. nov 2025

@anonym_autor prepáč, asi hľadáš prácu po dlhšej dobe, ale naozaj som sa z chuti zasmiala 🙈🙈🙈 pokiaľ nebudeš denne chodiť na tridsiate poschodie viac krát pešo, tak ich to vôbec nebude zaujíma. Držím palce a hoď sa do kľudu, dobre bude

anonym_ca761e
11. nov 2025

Ideš sa modliť, či faj@iť, že musíš oznamovať operáciu kolena🤔🤣🤣, ako prepáč, nedalo mi to.

rebellefleur
11. nov 2025
@anonym_ca761e

Ideš sa modliť, či faj@iť, že musíš oznamovať operáciu kolena🤔🤣🤣, ako prepáč, nedalo mi to.

@anonym_ca761e 🤣🤣🤣🤣

vorkola
12. nov 2025

@anonym_autor Nie ,nemusis ziadne choroby

anonym_8cbf24
12. nov 2025

@anonym_autor Určite nič nemusíte oznamovať na pohovore.

zuzubb007
12. nov 2025

Oznamovať? Naco? Absolútne to nikoho nezaujíma, takže zbytočne nerozprávaj čo nemusís lebo to môže byť príčinou neprijatia, keď začneš odveci rozprávať súkromné veci, držím palce

trisha_r
12. nov 2025
@vler

@anonym_autor mna zarazilo ze Ta nieco take vobec napadlo?!

@vler naozaj? Tak aby ste vedeli ,že moju mamku nevzali do práce ,lebo ma inkontinenciu. Vysvetlite mi prosím vás ako by to ovplyvnilo výkon jej práce? Veľa toho ešte neviete čo sa deje na Slovensku.

margotka17
12. nov 2025

@anonym_autor 😲😲😲 a kľudne im povedz, či máš rada aj kávu a rezné 🫣. Nesranduj dievča, choď kľudne na pohovor.

deniiisia
13. nov 2025

Nemusis vobec nic. A ani to nie je prekazka ak by si aj vsetky klby mala a si pracovne schopna. Ked chces im to ale hovorit a ty by si mala z nejakeho cudneho dovodu dusu na pokoji, ked budes hovorit o sebe nieco zamotala by som to medzi recou do nejakeho pribehu. Ale nie ze to vystrasene vyblafnes len tak 😀

deniiisia
13. nov 2025
@trisha_r

@vler naozaj? Tak aby ste vedeli ,že moju mamku nevzali do práce ,lebo ma inkontinenciu. Vysvetlite mi prosím vás ako by to ovplyvnilo výkon jej práce? Veľa toho ešte neviete čo sa deje na Slovensku.

@trisha_r tak inkontinencia je absolutne ina vec..a hlavne ak boli v tej oblasti nevzdelani ludia na pohovore tak sa asi zlakli. A preco im toto hovorila?

anonym_58a207
13. nov 2025

Neboj sa 🙂 kebyže si po operácii chrbta a hlásiš sa na pozíciu kde by si celý deň dvíhala čosi tak to by mohol byť problém. Ale toto je v poriadku a nemusíš to ani hlásiť.

lauricka
13. nov 2025

@anonym_autor nie. S administratívnou prácou to nesúvisí.

lucylaw
13. nov 2025

Rozmýšľam,z akého dôvodu by mi vôbec napadlo rozmýšľať nad tým,že by som niečo takéto na pohovore uvádzala? Hlavne ak by moje koleno nijako nesúviselo s výkonom mojej práce? 🤔

dianaaaaa
13. nov 2025

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja už mám taký pocit,že na tomto Modrom konikovi sú len mentálne zaostali ludia 🤦🤦♑

bomba36
13. nov 2025

@anonym_autor akože v živote som zamestnávateľovi a už vôbec nie na pohovore nehlásila svoje diagnózy, operácie a iné informácie ohľadom zdravotného stavu.

bomba36
13. nov 2025
@trisha_r

@trisha_r Keď sa na pohovore spýtajú "Povedzte nám niečo o sebe", tak sa nepýtajú na diagnózy, alebo obľúbenú farbu. Načo im také niečo vlastne hovorila?

Strana
z2