icon

Muž pracuje v prostredí polonahých žien

ivv8
11. nov 2017

Ahojte slečny, dámy, mamičky...
Priateľ pracuje v nočnom klube ako sbskar, pracuje každý piatok a sobotu popritom má aj druhu prácu ale prioritne mám problém s touto. Vedeli by ste Prekusnut fakt že vás muž sa 2x do týždňa pohybuje v prostredí polonahych žien ktoré s ním koketujú? Každý víkend sa doma vždy pohadame a vždy je hádka kvôli tomu istému. Sme spolu krátko no ja ho milujem, viem, že aj on mna no prácu by kvôli mne nenechal dlho o ňu bojoval a zarába tam nadštandardne.
Býva u mna, v mojom byte a kvôli hádkam kvôli jeho práci sa chce každý týždeň sťahovať... stále je to o tom istom. kamaratky mi radia že od takého chlapa ruky preč, že určite neodolá tým naporom tuctov žien ktoré ho tam balia každú noc. Čo myslite ?? Ďakujem za nazory

obsadenemeno
11. nov 2017

@ivv8 ako vies, coho su zeny schopne? Coho si bola "schopna" v 20tke ty?

Tak ak podla seba sudis ine, tak sa tvojim reakciam ani necudujem. Mna by napr take myslienky vobec nenapadli. Lebo ja aj ked som zamladi po baroch chodila, po chlapoch som sa nevesala ani im nestrkala moje cislo, ci uz opita alebo triezva.
Dokonca ked som sa zoznamila s terajsim manzelom, odmietla som mu dat moje cislo, dodnes na to spomina, ze som mu povedala:"Este to tak, potom mi budes vyvolavat!!!" 😲

A btw, pred niekolkymi rokmi mm mal druhu pracu, podobne ako ten tvoj, v nocnom bare, ale ako barman. A to, ako sa po nom dievcata vesaju som videla na vlastne oci. A vies co? Zasmiala som sa nad tym. Lebo mu doverujem. A on vie, co ma doma a casy, ked "bral, co sa ponuka" mal uz davno za sebou - samozrejme, ze ako kazdy mlady chalan vyuzil ked bola prilezitost. Ale teraz je uz muz, nie chlapec. A ja byt tym tvojim, tak by ma urazalo, ze aku mienku o mne mas.

ivv8
autor
11. nov 2017

Obaja mame 25r, ja som v podstate tak isto mladá cucoriedka s tým rozdielom že narozdiel od veľa mojich rovesníčok sa moje priority a názory podstatne líšia.
K tomu sudeniu iných žien, ja si myslím že každému je z toho čo som napisala jasne že tým nemyslím každú jednu, ale poznám typy dievčat ktoré vyššie zmienene veci robia, bez zábran a bez hanby.

lilyianka
11. nov 2017

@ivv8 teraz ma tu mozno niekto ukamenuje, ale ok mozno ta sem tam podpichne, ze by bolo fajn navstivit fitko...otazka je..odkedy ste spolu pribrala si? Staras sa o seba ako predtym? On to nemusi mysliet v zlom...len teda niektore zeny ked uz s chlapom ziju prdia na seba...nevravim, ze mas chodit doma oblecena v robe, ze mas mat kocky na bruchu...len otazne je ako to bolo na zac.vztahu a pre porovnanie ako je to teraz
Potom by ma zaujimalo ked teda on ti radi nabstivit fitko, ci je taky dokonaly 😉 ci ho sam navstevuje, stara sa o seba,cvici,beha??
Hlavne by si si mala povedat preco sa porovnavas s takymi stencami? Predpokladam, ze mas cca 30r mozno aj viac a tym padom mas viac co ponuknut priatelovi ako len svoju ( ved vies co)... maa viac rozumu a priority uplne inde ako 20tky (tym nehadzem vsetkych do jedneho vreca)
Este jedna vec...pober si to z tvojho pohladu...chodili by za tebou 20rocni chlapci a ponukali ti cislo na seba...prepac, ale mne by to bolo do smiechu a to mam len kusok cez 30 😎 co by mi ponukol? Co by som s nim robila? Ved ani v hlave to este moc nema ( cest vynimkam)....
Ono je to tak ze ked ma aj na diskoteke niekedy oslovili takyto chlapci a chceli ma bud pozvat na drink alebo sa fotit ( nerozumiem tej mode furt vsetko fotit) tak som im slusne povedala, nie chlapci hladajte vo avojich vodach a este vtipne dodala, ze ved by ma kvoli vam mohli zatvorit za pedofiliu 🤣🤣🤣 ved niektori vyzeraju na 15 😁😁
A to pri vsetkej skromnosti mozem povedat, ze som vtedy byvala ina supa 😉 sranda je, ze cim som bola odmeranejsia tym viac bol zaujem...pricom dievcence, ktore postavali pri bare v opaskoch ( kratke sukne) a sli akoze na lov si nikto nevsimal...teda nakoniec vsimol, zufalec co potreboval zasunut 😉 a o tomto to cele je

ivv8
autor
11. nov 2017

Každopádne ja som odpoved dostala a ďakujem Vám každému že ste sa mi vyjadrili, vyskúšam mu viac dôverovať i keď strach tam bude vždy.

ivv8
autor
11. nov 2017

@lilyianka

Odkedy sme spolu som schudla cca 3/4 kg vážim 57 kg pri 170 cm čiže som pomerne dosť chudá si myslím, to skôr on má privysoké nAroky. Kde na Ne prišiel ? Kde inde ako v robote keď sa tade premáva jeden silikon za druhým.. mám 25 aj partner. A čo sa týka jeho fitka, áno on cvičí.

ivv8
autor
11. nov 2017

A ešte musím dodať, ja sa neporovnávam s opitými 20tkami, nič proti že sa ľudia bavia nech je každý aký chce a robí čo ho baví, mne iba tkvie v hlave otázka či tomu tlaku môj muž nepodľahne, či mu bezhlavo verit alebo sa mu vzoprieť a dať mu dve možnosti. Buď ja alebo robota

zooeynka
11. nov 2017

@bosoriak Eeeeejha...je super ze si sebavedoma, ale ani spolocne deti, ani majetky, ani spolocne roky, NIC muza nezastavi ked mu v 50tke jebne, zamiluje sa do mladsej a poziada o rozvod. Mam zivy priklad v blizkom okoli, kde takyto rozvod po 20 rokoch manzelstva prave prebieha. Zena je z toho uplne hotova a chlapik ziari ako slniecko. A to mali relativne bezproblemove manzelstvo...a vybavene!!!

zooeynka
11. nov 2017

@ivv8 Myslim, ze ak ti to vadi tak sa cez to proste neprenesies. Ak budes v zaujme kludu doma mlcat tak ta zachvilu z toho porazi. Proste pretvarka, a to nefunguje dlhodobo. Mna osobne by drblo keby mal moj muz taku robotu, proste by prislo ultimatum...radsej menej penazi ale za to psychicky nezdeptana partnerka.

janickacrazy
11. nov 2017

@ivv8 Určite by som mu nedávala nejaké takéto hlúpe ultimáta, bud ja alebo robota. Proste ber to tak, že kto chce podviesť, tak podvedie a je úplne jedno akú má robotu. Ja som robila v kolektíve 400 mužov a len pár žien a to si mala počuť tie narážky, návrhy od niektorých, jeden mi dokonca skladal básne a moj vtedajší priateľ sa na tom len smial. Bez dovery vo vzťahu je to o ničom.

6mia6
11. nov 2017

@zooeynka u našich rodičov to bolo úplne rovnako 🙄 ako píšeš

6mia6
11. nov 2017

@lilyianka ty sice nevieš čo by si robila s mladšími chlapcami vyzerajúcimi na 15 (ani ja) ale predpokladám ze 25 ročný si vie dokonale predstaviť co by robil s 20tkou... Takto by som to neporovnavala 😀

zuzana76
11. nov 2017

@bosoriak ja s tebou uplne suhlasim, ale mne by teda vadil tento typ prace u chlapa a to si tiez celkom verim, ale proste toto by nebol chlap, s ktorym by som pocitala, ale to by som si s nim ani nic nezacinala, ak tam pracoval aj predtým, celkovo bary, krcmy, kluby, kasina atd.... nic pre mna, tym neodsudzujem tych co tam pracuju, niekomu to vyhovuje, mne by to nevyhovovalo, tak ako by som nechcela mat ani chlapa, ktory by cestoval za pracou do zahranicia a chodil domov na par dni

lilyianka
11. nov 2017

@6mia6 moj prispevok bol pisany v case ked autorka pisala kolko maju rokov
To vsak nic nemeni na fakte, ze ak b6 ju chcel podviest tak ju podvedie a vobec sa nemusi jednat o nejaku 20tku z klubu kde robi 😉

@janickacrazy ja tiez pracujem v kolektive kde je 95% chlapov a nas par zien co spocitam na prstoch jednej ruky...a v zivote som z ust mojho muza nepocula ani jedno hlupe slovo prip.nejake ziarlivistne sceny...v kancelarii som ja plus 3 chlapi...mm ich dokonca pozna a dobre si vychadzaju tak ako aj ja s nimi....
Ja muzovi tiez verim ...sranda je, ze raz sme boli nieco vybavovat a zacala ho balit slecna predajkyna 😁😁 mne to bolo ale tiez smiesne, tvarila som sa akoby nic...nevedela, ze sme par..az ked mu povedala, ze ona chodi rada na nejake party ( vyberali sme programy do telky a nejaky hud.kanal uz nevysielal, preto tema party) a ze ved aj on by mohol ist a mozno by sa tam stretli ( mne bolo este viac do smiechu) tak pozrel na nu potom na mna a povedal jej: " ja uz mozem ist akurat tak do riti" 😁😁 a to bol gol
Az vonku som mu povedala, ze po nom az trapne isla...ako po udenom....on ze fakt?
Proste moj netusi kedy ho zena bali preto ani strach nemam ( a nie len preto samozrejme)

bosoriak
11. nov 2017

@zooeynka A riesenim pred tym, aby muz neodisiel je sediet doma, hryzt si nechty a robit mu sceny? 😀 To, ze niektori muzi su prasteni este neznamena, ze VSETCI muzi su prasteni. A pochopitelne, treba zit tak, aby ani po tom ako ma muz opusti, som nezostala na ulici, bez penazi a bez chuti do zivota, ze. 😉

bosoriak
11. nov 2017

@maciatkolulu To je v poriadku, take veci sa deju. Ale nie je riesenim robit chlapovi ziarlivostne sceny a nedoverovat mu, ze. A zas ist do vztahu s tym, ze cloveku vopred neverim, to mozem rovno ostat sama, naco potom vobec mat vztah? Isto treba byt pripraveny na vsetko, ale zas ratat vzdy s tou najhorsou moznostou, to je dost mizerny zivot. Ja sa skor riadim - hope for the best, prepare for the worst. 🙂

marina24
11. nov 2017

a ako môžeš vedieť, či si nedomýšľa a nevymýšľa , že od neho chcú číslo tie štetky? Ved to je iba čistá provokácia,aby si žiarlila, hádam neni brat pitt..či?
musí byť muž v rokoch,
a okrem toho, chodila som roky po kluboch kadejakých, diskotékach, baroch a nikdy v živote som nevidela, že by nejaký z nás, čo sme tam chodili,alebo iné ženy flirtovali s sbskármi, na to sú tam iní krásavci😂 🙂)) bud v kľude. Ani sme si ich nevšímali

maciatkolulu
11. nov 2017

@marina24 len tak mimochodom, preco by to mali byt stetky?😅 Ten muz nema na cele napisane, som zadany, nie je to ani jej muz,ako pise v nazve temy a navyse pokial si on tie cisla vezme, tak to je o inom a nie o "stetkach", alebo sa mylim?
A aby sa mi "muz" chvalil kolko cisiel si od neho vypytali ozrate stetky😅 no neviem.... musi to byt teda samec ako hovado, lebo na mna vacsinou posobi sbs ako vymlety mozocek, ako fakt nic v zlom, ale posledny koho by som si vsimala na nejakej akcii, by bol sbskar😀😀

juliet86
11. nov 2017

@ivv8 mas bmi a postavu uplne ze stihlu. Ak ti dava najavo ze sa mas vymakat viac tak ta neprijima taku zdravu a peknu aka si. Ja som von chodila kade tade ale v zivite nikdy som nebalila sbskara na diskoteke a vadilo by mi keby oni balili mna. Pozri je to o dovere. Bud doverujes alebo nie

sardinka32
11. nov 2017

@ivv8 Pozri, aj keby sme Ti tu viacere napisali, ze by sme sa vedeli odosobnit a nevadila by nam takato praca u partnera, zalezi len na tom, co citis Ty. A mne sa teda zda, ze Ti to vadi fest. Tie kazdotyzdnove hadky Vam tiez na harmonii vztahu nepridaju. Hovori sa, ze prilezitost robi zlodeja a je jasne, ze ked sa pohybuje v prostredi, kde sa to len hemzi mladymi samickami, ktore su nachylne k pareniu, maju aj cosi pod capicou podaktore a taky vyhadzovac v bare je pre ne ako poziarnik v uniforme, je to tazke Ti radit. Mne by to vadilo a vadilo by mi aj to, ak by moj partner nechcel tu pracu nechat, hoci by vedel, ze mi to vadi. Ak si ale napriklad setrite na dom a teda potrebujete peniaze, asi by som to bola schopna na isty cas prekusnut, ale v opacnom pripade by mi to vadilo tiez. Skus sa ho opytat, ci jemu by nevadilo, ak by si napriklad v bare robila barmanku alebo casnicku a chlapi by sa Ti vtierali. Ak povie, ze nie, asi by som sa zamyslela nad tym.

nenuska25
11. nov 2017

@zooeynka asi tak, čistá pravda

jurio
11. nov 2017

Vies co,tu ti ani jedna neporadi,pretoze nechodi v tvojich topankach.ony sa len snazia poradit,co by urobili,keby ich muzi take nieco robili...no kocky uprimne,kolko z vasich muzov dojde domov denne s 5timi tel.cislami?
Ja len popisem pocity chalana-trenera z posilky,kt.bol single a zeny sa nanho takto lepili ako ty popisujes. On vravel,ze jeho to odpudzovalo,ked to mal na striebornom podnose...ze on skratka musel sam dobijat zeny.

lilyianka
11. nov 2017

@maciatkolulu 😁😁 ja som si inak cely cas toho jej chlapa predstavovala ako tych sbskarov v nasich retazcoch 😁😁 to ako nechcem byt zla....

juliciz
11. nov 2017

@ivv8 Ak potrebuješ pohár vinka, aby si to zvládla, okamžite sa s nim roziď. Koleduješ si o to, že si roky budes nicit vlastný život. Ten vzťah je nevyvážený a neprinesie ti nič dobré.

lukaskam
11. nov 2017

@ivv8 buď v pohode a vôbec nerieš také hlúposti, lebo ak ti ho niečo odplaší nebudú to tie 20tky. Ja som mala takého priateľa 5 rokov a všetko bolo v úplne pohode.Vedel čo má a ja tiež 😉 takže viac vychutnávaj a ver 😉 A tiež som pracovala na jednej diskotéke 6 rokov a mali sme tam 5 takýchto chalanov a úprimne jeden bol nezadaný ten si to občas užil a ostatný 100% verný celé tie roky.

ivv8
autor
11. nov 2017

Čo sa týka výzoru, každému sa páči niečo iné, nechcem sa chváliť no nestretla som sa ešte s názorom že by bol nepritazlivy práve naopak, veľa po nom ženy pokukuju 😠
To s tými číslami je pravda raz som ho bola kuknúť s babami sme si sadli a samozrejme že som ho pozorovala.. iba za tie dve hodiny sa pri ňom pristavili minimálne 3.
No nič ja sa to pokúsim vstrebať lebo mi na ňom záleží, máte niektoré pravdu že verit treba, nemyslieť na to, že to skončí zle ale práve naopak.

stastenka42
11. nov 2017

@ivv8 prečo si myslíš že ťa hneď bude podvádzať? Keď to bude chcieť urobiť tak to môže aj počas dňa hocikedy inokedy... skús mu dôverovať, veď tá má rád,ale ak mu to budeš stále vykrikovať urobí to, pretože mu začneš liezť na nervy a bude hľadať útechu niekde inde a bude utekať pred ziarlivou hysterkou...ty sama ho strciš do náručia inej ak sa tak budeš správať.. pokiaľ sa neodstahoval tak mu ešte na tebe záleží,ak odíde pred tvojimi výčitkami tak ho stratiš..

jurio
11. nov 2017

@ivv8 daj zo zaujimavosti foto teda nech mame predstavu o fesakovi

lillystranska
13. nov 2017

@jurio radšej nie ešte by začala žiarliť aj na nas 😀

jurio
13. nov 2017

@lillystranska preco?sak mi mame doma fesakov tiez😉 aspon ja urcite😉))

jurio
13. nov 2017