Nechcú ma do žiadnej práce
Som zúfalá ☹ a zrejme aj neschopná ☹ ako to že ma nikde nechcú? Pošlem 50 životopisov a ozve sa jeden ☹
A nechválte sa mi tu s tým ze vy ste si našli prácu za tri dni (a chceli vás hneď na tri ďalšie miesta) to mi bohužiaľ nepomôže… už aj bez toho mám depresie.
Hovoria mi, nech sa nenechám odradiť, ale ja už som z toho tak vyčerpaná a znechutená ☹
Ak by niekto vedel o niečom v Košiciach, prosim dajte vedieť ☹
@zuzuliennka1 viem, ale veď ja sa ani neuchádzam o miesta, kde hľadajú medika, právnika, veterinára… snáď na administratívu nepotrebujem titul za menom 😀
Samozrejme že nepotrebuješ titul ani jazyk na administratívu, tu sa zbehli vysoko odborní ľudia s požiadavkami hodnými ich zamestnania, úplne mimo
v tvojom prípade sa treba sústrediť na domáce firmy
Tak vies.. 30rocna, bezdetna, bez praxe v it, bez dobrej anglictiny..
A uvedom si, že pre niektoých zamestnávateľov si kvôli svojej vysokej škole drahým zamestnancom.
A prečo si si robila potom zbytočne takú nepotrebnú školu ? Len pre zaujímavosť sa pýtam že načo niekto študuje niečo nezaujímavé 😀
@modrykonik33 veď to, a hneď tu idu že bez jazyka a troch titulov som nikto ☹
@trema keby som napísala že mám deti, tak začnete že mám deti, že ma preto nikto nezamestná 😀 tak holky ja už neviem 😀 minule som čítala o jednej pani, 45 ročnej, ktorá menila zamestnanie, práve do toho it sla a predstav si bola bez skúsenosti (len príklad)
@sasitimi17 keby mi to vtedy niekto povedal, tak ver mi že tam nejdem 😀
@vulka nemám školu uvádzať vôbec? 😀
To nie. Ale nemáš sa čudovať, prečo ťa nechcú niektoré inštitúcie.
A inak píšeš, že sa vzdelávaš rok v oblasti testovania do IT. Môžem sa opýtať, že čo to konkrétne je?
tak naco si si robila takuto doslova zbytocnu skolu?
ale to je jedno, skolu uz mas, skor by som na tvojom mieste zapracovala na cudzich jazykoch, sup najst nejake kurzy, anglina nemina.
ako uz pisali vyssie - 30r, bezdetna, bez praxe, bez cudzich jazykov, s neperspektivnou skolou,… necudujem sa, ze sa ti ponuky nehrnu
viem, ze sa neuchadzas - ale asi nechapes, totiz aj vyber skoly o tebe dost headhunterovi napovie - je rozdiel absolvovat FEI stu a upjs.
a ak ani teraz nerozumies a nevidis rozdiel 🤷🏼♀️
nepotrebujes 3 tituly, staci aj jeden, z poriadnej vs.
resp. titul nepotrebujes vobec - ale to su ludia, ktori na sebe makaju inak, a sami.
ano. su aj uspesni ludia bez vs, ktori makaju (na sebe) pomaly od puberty, v niecom vynikaju, rozbiehaju vlastne biznisy, cestuju, ucia sa jazyky,… nic z toho nie je tvoj pripad
@zuzuliennka1 no a? Mám sa vrátiť v čase? Prepáč, chceš ma dať nejako dole? Alebo? Pisala som niekde že sa chcem uchádzať o miesto riaditeľa? Vrcholového manažéra? Nie. Tak neviem k čomu je dobré to, čo tu teraz píšeš. Snáď ty už máš svoj biznis a v niečom vynikaš 🙂
@vulka testovanie
a co sa hned urazas?😁 nikto ta nechce dat dole, tak klud.
napisala som ti - najdi si kurzy angliny, neminy, zamakaj na sebe. a hladaj si brigady hodne tvojich schopnosti, no a kedze sama pises, ze ta nikde nechcu - tak si treba vstupit do svedomia, ze preco, a nie tu prskat a urazat sa
a odpoviem ti aj na otazku - ovladam anglicky a nemecky jazyk, oba na urovni b2
Jasne ze ta chcela dat dole, vobec si to nevsimaj, nie kazdy chodi na FEI STU. 😀 Drzim ti palce, ja si myslim, ze praveze v Ke sa do statnej spravy dostst vies. Len skusaj. Pozri growni.sk
@zuzuliennka1 to je všetko? Len jazyky vieš? 😀 (sorry musela som) 😀
@drahomirrra ďakujem. Sama som dosť sklamaná z mojej situácie, a ešte sa najde niekto další, kto mi tu bude vypisovať čo som urobila zle… ☹
trapne.
prekladam a tlmocim v oboch, tvoja anglictina je na akej urovni? ty neovladas poriadne ani anglinu podla vsetkeho. a netreba sa urazat, ale brat veci ako prilezitost (to je dalsia vec, ktorou na seba, napr. aj pri uchadzani sa o pracu, prezradis, ako komunikujes a vnimas napr. kritiku)
Inak prave IT je jedna z oblasti kde vs naozaj nepotrebujes, na nete je velmi vela kurzov ktore su zadarmo, vela roznych tutorialov (vsetky kvalitne su ale hlavne v anglictine). Na trhu prace je velmi vela remote pracovnych ponuk kde mozes pracovat z domu, cize vobec niesi limitovana tym kde sa nachadzas. Zaklad je na zaciatok vybrat si jeden programovaci jazyk a naucit sa ho poriadne a potom sa to uz zacne same na seba nabalovat 🙂
@zuzuliennka1 Prekladas a tlmocis pri B2? To si robis srandu? 😅😅 Na to potrebujes C1 a vyssie. Akoze zase pardon, z B2 maturuje bezny gymnazista.
@zuzuliennka1 B2? Keby si aspoň C1 mala. Ale oháňaš sa tu niečim, čo je podľa teba základ už u každého človeka. Hlavne že už utočiš čo 😀
@drahomirrra nie prestaň, my jej len závidíme 😀
Ja by som ťa do administratívy nevzala. To je pozícia pre človeka so strednou školou. Ak sa tam hlási človek s VS, s vysokou pravdepodobnosťou má školu pre titul (určite si študovala humanitnu kraviny), čo tiež niečo o ňom vypovedá. Za svoj odbor sa hanbíš a hlavne, sme v dobe kedy je náročné nájsť šikovných ľudí.
Ja robim pohovory uz viac ako 20 rokov. V prvom rade si treba dobre precitat poziadavky zamestnavatela. Ak ich nesplnas, ale myslis si, ze si vhodny kandidat, tak napis motivacny list. Pozri si informacie o firme a zdovodni, preco chces u nich pracovat. Vacsina posiela tie zivotopisy kade tade. Ani nevedia kde vsade si poslali zivotopis, neprecitaju si poriadne zverejneny inzerat. Kandidat, ktory nesplna poziadavky z inzeratu je okamzite vyradeny. Preto ten motivacny list moze rozhodnut o tom, ze tvoj zivotopis nepojde bokom. Napr. nevies anglicky, ale vyzaduju AJ. Napis preco chces u nich pracovat a dopln, ze si ochotna sa naucit AJ. Ak hladas v administrative, tak tam sa vyzaduje perfektny pravopis a doslednost. Ak sa objavi chyba, preskocene pismenka, zle vyskladane vety, zivotopis je vyradeny. Vacsina zivotopisov je podla sablon dostupnych na internete. Na tom nie je nic zle. Ale skus si vytvorit originalny zivotopis, ktory zaujme dizajnom a nevyzera ako cez kopirak. Fotka je pre personalistu alebo osobu, ktora vedie pohovor dolezita. Vdaka nej si fixuje kandidata. Ta by urcite nemala chybat v zivotopise. Nezahlcuj zivotopis zbytocnymi informaciami. Napr. ze si mesiac robila casnicku, ak si hladas miesto v administrative. Opis sa niekolkymi slovami, vetami. A hlavne. Dvihaj telefon.
@natal ďakujem veľmi pekne 🙂
@anjelicek26 ahoj, stačí k vám do firmy aj fluent english a skúsenosti z IT contract managementu ? Nemecky len rozumiem.dik za odpoveď
@kocurikpupcek bohuzial nasi klienti su vacsinou uplne neochotny hovorit anglicky co ti poviem 🙄 Tam je vysoka odbornost a treba 100% rozumiet takze urcite ta nemcina musi byt vyborna :(
@drahomirrra ano, prekladam a tlmocim, teraz menej, kedze som na materskej, ale vidis - asi tie jazyky stale ovladam na c1, aj ked ja sa tym nepotrebujem vychvalovat a sebakriticky mam pocit po tych rokoch doma na materskej, ze c1 to uz uplne nie je.
ty mas aku uroven jazykov, ze tu vyskakujes pani dokonala?🤣 ani a1 co?

no ci sa ti to paci alebo nie, aj absolvovana vs urobi svoje a je dost zasadnym “sitom”, ked k tomu navyse neovladas ani cudzie jazyky, tak je viacmenej jasne, preco si tak tazko hladas pracu.. upjs medzi headhuntermi nie je nejak vynimocna skola, hlavne este aj s nejakym “nezaujimavym odborom” ako pises