Neprišla som do roboty
Ahojte..
Dnes rano si najdem zmeskany hovor...z roboty..
Stres, panika..uz som vedela...
Mala som dnes robit - ale do kalendara som si to zle poznacila...
Volam naspat - kolegyna nasrata...o hodinu vola sefka tiez "diplomaticky nasrata"...
Si myslia, ze si sedim doma z vylozenymi nohami "hurraa"
Mam mega stres...este sa mi to nestalo...
Co teraz ?
@141117mmn nie si prvá ani posledná. Stalo sa . Nevadí . Nabudúce si lepšie poznačíš. Určite ťa nevyhodia ani nebudeš na žiadnej čiernej listine.
@141117mmn ospravedlniť sa 100x dnes a rýchlo naklusať. A potiahnuť dlhšie ak sa dá/treba. A viac to nepitvaj. Sme len ľudia, nie stroje. Mýliť sa je ľudské. Ak to nerobíš pravidelne, tak holt - stalo sa. Hlavne sa netvár ako urazená dokonalosť. Aha, čítam, že ti dali dovolenku. Ok, tak dávaj bacha do budúcna, nech sa to nezopakuje.
@141117mmn ja by som sa sebakriticky na seba pozrela a položila si otázky... správam sa v práci nezodpovedne, stalo sa mi už viac situácií, ktoré sa riešili s nadriadeným... ak nie, tak by som neriešila a povedala by som si, že sme ľudia a aj svoje deti učím, že za chyby sa nemáme hanbiť ak sa na nich poučíme a robíme všetko preto, aby sa už nestali. Ak si myslíš, že si dobrá zamestnankyňa, zodpovedná a sú s Tebou spokojní, tak naozaj nemáš čo riešiť. Žiaľ, zabúda sa na to, že ľudia sú ľudia a roboti sú roboti. A aj Tvoji nadriadení a kolegovia sú ľudia a verím, že už urobili množstvo chýb. Treba sa im ospravedlniť, povedať, že Ťa to mrzí a už ako to zoberú oni na Tebe nezáleží... Nejde o život...
takze si tam ani nesla? fuha, to som si myslela, ze ludia si v dnesnej dobe robotu vazia.
Pane boze,.. Toto je vyjadrovanie dospelej, pracujucej zeny? Ze nohy hore? Zdrbali ma?
Nejaku konstruktivnu odpoved by si nam nedala, ze ako ste sa dohodli.
Nuž keby sa mi stane ze zabudnem tak hneď potom nakkusem a ospravedlním sa. Keď ti to žiadni nejde a teda je až priam neuveriteľné ze v rakúsku nie je öv aby si sa bez auta dostala do práce. Skôr je dôvod ze si nešla ze mama byt kto a dieťaťom ale v takom prípade do budúcna treba mať záložný plán. A keď ti už šéfka volala mala si jej povedať pravdu ze nemá kto ostať s dieťaťom ci si to môžeš nad robiť a nie ona ti zavolá a ty aj tak neprídeš. U nás by si mala upomienku a ďalší krát smer hr a tretíkrát dovidenia a je jedno ci by som to spravila ja ako Slovenka alebo kolega ako domaci
A teda mať teba ako kolegyňu musí byť vyhra
@miriamik77 A ty si aj čítala všetko, než si zarypla? Našli náhradu, dali jej tam dovolenku, nemusí chodiť dnes.
Mna skor zaraza, ze muz je v praci a striedate sa, ale mala zachvilu pride zo skolky to tam chodi na 3 hodiny alebo co? A kde je potom dieta, ked robite obaja? Trosku mi to cele nesedi? Ale moze sa stat aj takato vec, vsak sadnes na bus, ked je taxik drahy a pridem neskoro ale pridem, mne by to teda nedalo
No ja neviem.. Ak si inak zodpovedná, robíš si dobre svoju prácu, stalo sa takéto niečo prvýkrát, našli za teba na dnes náhradu a dali ti dovolenku, tak by som už absolútne neriešila... Nádych, výdych, prechádzka, dobrá hudba, seriál, a upokoj sa.... Si len človek a nie stroj ❤
A celkom ma fascinuje ako niektorí by sa celý deň len hlboko ospravedlňovali a neviem čo všetko.. Div sa neklaňali 😳 Čo ja viem.. Áno, prácu si treba vážiť, ale rovnako (ak nie viac 🙃) aj samého seba... Ospravedlniť, to áno, to je slušnosť, ale raz každému koho sa moja chyba dotýkala a hotovo...
Tak snad sa ti to uz viac nestane… kazdy sa raz pomyli, ked mas dieta a nema sa ti od kto postarat, tak si nepomozes… bud rada ze ta ma kto zastupit a kolegyna nech si posomre a bude 🥲 tiez sa mi to raz stalo (menili nam sluzby a nikto mi to neoznamil a ja som to prehliadla nejako), ale teda do hodiny som uz kmitala, no to som bola bezdetna 🤷🏻♀️
Stava sa aj taketo, netrap sa, urcite si uz das pozor, aby sa to nestalo. So sefkou si to este vysvetlite osobne a bude dobre. Urcite vedia, ze si dobry zamestnanec, ked pises, ze ta to bavi a vidiet, ze ta to uprimne trapi. Vsetko dobre prajem.
@141117mmn klud nabuduce ked prides ospravedln sa osobne dones drobnost kolegyni a veducej a hotovo stalo sa

@141117mmn uz nikam nechod, ked sla kolegyna za teba. nestresuj. uvidis na dalsej zmene, co ti povedia. asi ta este raz sprdnu a normalne budes robit dalej. kazdy sa moze pomylit raz za cas a verim, zeuz sa to nezopakuje