Plat chlapa pod 1000 eur
Ahojte, s muzom sa hadame...ja si myslim, ze pod 1000 e chlap nezaraba a on tvrdi, že áno .
@zuzanka.zuzu gratulujem 👏... tiež sa nesťažujem, ale radšej machrovať nebudem. Nemám to v povahe a nepotrebujem to 🙂
@zuzanka.zuzu Ty ukazujes jedine svoju mentalitu, skor hanba Tebe
Môj zarobí pod 1000 €, ale je muž aj chlap.
@zuzanka.zuzu keď ti raz bude horieť dom, tak možno vďaka nemu ti z neho aspoň niečo zostane. Častokrát zachraňuje životy. Bohužiaľ je to nedocenená práca.
Jeho to baví, ja som na neho hrdá. Okrem toho postaval dom, pomôže s deťmi. Je s nimi viac ako ja.
Mame dom, nové autá a deti majú každé vlastnú izbu v našom dome. A neboj sa hypotéku nemáme😁
Takže dievčatá, nebojte sa, ide to aj s platom pod 1000€.
median platov muzov v Slovenskej republike je v hrubom 1 108 € v hrubom samozrejme to znamena ze cca polovica zamestnanych muzov nedosiahne na tisic eur (asi tak k teme
@kika86 asi hasic? ak by zajtra vsetci hasici neprisli do prace, velmi rychle by im na ten plat nasli... nuz ale tak ked ste na nich hrdi, tak to uplne meni situaciu 🙈 z hrdosti sa fajnovo platia ucty
@kika86 ale toto ste nedali z jeho prijmu to si treba povedat na rovinu (teda z toho co uvadzas
@loginexistuje samozrejme ze nedali. realitu nahovno platov vidim na konovi, staci si otvorit hocijaku temu o peniazoch a rodinnych problemoch... ale tu ide predsa o dobre srdiecko ❤ lebo vsetci co makaju na sebe a zarobia viac su urcite hnusni hajzli 🙈 logika kona
@zuzanka.zuzu si fakt tak primitívna, alebo sa už liečiš a nezobrala si si lekárom určenú dávku? Ak to tak nie je, prečo dookola urážaš? Prečo by niekto nemohol byť hrdý na svojho manžela za jeho prácu? Skutočne si myslíš, že peniaze sú všetko? Kde je tvoj rebríček životných hodnôt? Peniaze na prvom mieste? Je mi ťa ľúto, ak žiješ pre peniaze. Je to neskutočne úbohé.
@zuzanka.zuzu nemaj strach o naše účty 😁
@loginexistuje nie, tie veci nie sú z jeho platu.
On robí, čo ho baví za málo a ja robím, čo ma baví za omnoho viac 🙂
@kika86 hej tak to musi byt naozaj extremne nadatandardny prijem ak ste si vedelinkupit bez hypo dom auta atd
za mna bez ohladu na pohlavie prijem neurcuje hodnotu osoby v ziadnom pripade
ani muza a ani zeny
matku a otca definuje snaha postarat sa o rodinu a jej potreby
@grammarking ja pisem 30 riadkov? 😂 4 slovami som rozprudila temu, akych 30 riadkov?
@zuzanka.zuzu zelam ti tvoj nadstandardny prijem, aj tvoju hrdost na makani na sebe. Ale fakt posobis akoby si vypila pol flase vina. Tie povysenecke reci, ale ok, ked ti to robi dobre🤷♀️
Ved aj modry kon je dobry na odprezentovanie sa, vsak?
@grammarking tak niekde si pohonit ego musí, doma sa nedá
@loginexistuje dom sme si vedeli urobiť bez hypo, lebo sme predali byt, ktorý sme pred niekoľkými rokmi kúpili za smiešne peniaze.
Autá sú z môjho príjmu.
Ide o to, že aj muž mohol mať lepšie platenú prácu, ale nevidíme na to dôvod. Aj keď som bola na materskej/rodičovskej, tak sme v pohode prežili.
@0silvia0 nepijem, ale hore mi uz pisali, ze som si zabudla dat lieky, tak to bude asi tym...
Môj manžel tiež nezarobí 1000€. Pracuje v jednej strojárskej firme už 15 rokov. No má voľné víkendy, vždy keď treba byť doma s deťmi nemajú s tým v práci problém. Keď treba meniť smenu, bezproblémov a to sú veci ktoré si ceníme a ktoré nám niekedy pomôžu viac ako par stoviek naviac. Takto viem ze zarobí toľko čo mám momentálne vychádza a je tu pre nás vždy keď potrebujeme!!! A inak ja mám tiež ďaleko pod 1000€ a vyžijeme. Chodíme na dovolenky, výlety, máme dve autá...
ja mam tiez kamaratov ktory zarabaju pod 1000 e, ale poviem vam ze ja ako mamicka na materskej cakajuca druhe babo by som svojho nutila aby si hladal inu pracu ak by nezarobil viac ako 1000, som prekvapena ze tak niektore vztahy funguju, niesom na peniaze ani netvrdim ze vas chlap nieje chlap ale my by sme nevyzili urcite ked si predstavim nasu hypoteku a vydavky tak som rada ze zarobi aspon cosi viac no uz sa tesim do roboty ked budem moct opat prispievat do rozpoctu a nie sa obzerat na to ci vyjdeme z peniazmi alebo nie.. je velmi smutna a draha doba.. drzim vam palce baby ked to citam niektore komenty snad sa vam financne polepsi.
prepáč, a ty koľko zarábaš, keď sa s mužom hádaš kvôli jeho platu ? Dúfam, že máš aspoň raz taký zárobok, ako on...
Wtf? Co by nezarabali.
Nie kazdy je karierista, nie kazdy si zaklada na peniazoch. Da sa zit aj skromne, slusne a pekne. Dolezite je aby si taky clovek nasiel rovnako zmyslajuceho partnera a nie je v tom ziadny problem.
Samozrejme,ze zarabaju aj muzi pod 1000 eur....len zial sa najdu zeny,ktore povedia ,zeby muza,co donesie domov 800 eur hnali zasratou metlou.Co dodat k takymto zenam?
Zarábajú,ale teda je to riadne hraničné. Je to potom riadne ťažké vyžiť. A nevravím o dovolenkách, stačí len strava.

@zuzanka.zuzu džízs 🙄😂🤦♀️