Poraďte prácu z domu

alena473
22. júl 2022

Dobrý deň, chcela by som sa s vami o niečom poradiť. Neviete náhodou o nejakej práci, ktorú môžem vykonávať z domu? Vypĺňavam dotazníky online, ale z toho sa veľmi zarobiť nedá. Skúsila by som kľudne aj niečo zo zahraničia, len neviem nič nájsť. Ďakujem za vaše rady 🙂

melanta
22. júl 2022

Aj niečo zo zahraničia? Akože čo? Aké jazyky ovládaš a na akej úrovni? A na akej úrovni v tých jazykoch ovládaš odbornú terminológiu? Aké máš skúsenosti a zručnosti? Odpovede na tieto otázky nevieme, takže ani nemôžeme vedieť poradiť niečo čo len trochu konkrétnejšie.

sissy27
22. júl 2022

@alena473 obávam sa, že ak si mala predstavu, že vypĺňaním dotazníkov zarobíš, tak ťa sklamem - ale pre osoby s týmto nastavením žiadna seriózna práca z domu neexistuje.
Ak by si mala predpoklady (vzdelanie, prax) na prácu z domu, tak ju už dávno robíš...

ivangeline
22. júl 2022

Nic najst? Aku mas predstavub a co vies? Ja som len vcera videla super pracu,kde sprosteedkuvas studium v zahranici. xD

alena473
autor
22. júl 2022

@sissy27 Nebojte sa, určite som si nemyslela, že vypĺňaním dotazníkov si zarobím. Robím to už viac ako 3 roky a zarobené peniaze posielam na charitu...

zuzanockamt
22. júl 2022

@alena473 prekladateľstvo, korekcie textov

alena473
autor
22. júl 2022

@melanta Ospravedlňujem sa, písala som to narýchlo a neuvedomila som si, že som poskytla malo informácií Tento rok som končila strednú a hľadám si niečo, čím by som si mohla zarobiť na výšku. Momentálne mám 2 brigády, ale skúšam hľadať aj niečo na prácu z domu. Hovorim plynule anglicky a teraz sa učím aj nemčinu. Zvykla som prekladať texty z angličtiny, slúžila som ako beta-čitateľ pre autorov či už zo slovenska alebo z anglicky hovoriacich krajín, písala som recenzie, vyplňala dotazniky. S týmto som sa už stretla keď som skúšala robiť popri škole niečo z domu. Predstavovala som si niečo podobné, ako som už vyššie uviedla. Ale možno aj vybavovanie e-mailov a pod.

spadnutaslivka
22. júl 2022

@alena473 si doma a chceš si zarobiť na výšku alebo od jesene nastupuješ a chceš brigádu popri škole?

alena473
autor
22. júl 2022

@spadnutaslivka od jesene nastupujem, hodilo by sa mi niečo aj teraz na leto, ale aj potom popri škole

spadnutaslivka
22. júl 2022

@alena473 no popri škole by si mala najlepšie niečo vo svete offline. Prečo chceš z domu?

alena473
autor
22. júl 2022

@spadnutaslivka offline chcem určite skúsiť aspoň prvé mesiace a uvidím ako by som to stihala. Len som chcela aspoň do zálohy niečo na doma

barborachors
22. júl 2022

Skus doucovanie, preklady a pod., cez ja spravim stranku. Ale aj sama sa propaguj, na facebooku si sharuj svoje sluzby, rozhod siete, nieco male sprav aj za doporucenie…. porozvesaj inzeraty na skolach, atd. Je toho vela co sa da robit s cudzimi jazykmi a z domu… pripadne oslov zahranicne weby, ze mas zaujem prispievat nejakymi clankami na dane temy atd… moznosti je milion, ako si vybudovat zaujmave portfolio ak vies jazyk.

thea2
9. aug 2022

skúste profesia.sk --> do vyhľadávacích polí na úvodnej stránke nič nezadať len kliknúť na "Vyhľadať" a potom kliknúť vľavo na filter "Len práca z domu", prejsť si všetky ponuky, ozvať sa im, dať si záležať na gramatike a šylistike v sprievodnom texte a na životopise.

Zdá sa mi, že aj iné pracovné portály majú taký filter "Len práca z domu", kariera.sk, istp.sk

mimi2541
27. nov 2022

@alena473 Ak este zháňaš, napis mi , viem o niecom ;)