Práca a psychika
Baby, taky menší pokec pre tie, ktoré majú chuť podeliť sa s názorom k téme. 🙏 Milujem svoju prácu, som dostatočne ohodnotena, mám dobrý kolektív, pracujem v podstate vo sfére, ktorú som aj študovala. Ale, mám problém zvyknúť si psychicky na šéfa. Nie je zlý, práve naopak, ako človek super, ohladuplny, nápomocný. No, ako šéf 🤦♀️ už som par - krát išla plačom domov. Psychicky je veľmi náročná táto práca. Ako sa cez to preniesť? Je mi jasne, ze takto ohodnotenu prach v tomto časovom rozpätí a navyše, za veľmi slušne peniaze u nás nezozeniem, ale, občas som zrelá na tabletky 🙈 a to som si myslela, že som silná osobnosť, no, šéf ma rýchlo vyviedol z omylu. Takto to vníma aj kolegyňa, s ktorom sa delín o kancel. Avšak, ta je tam roky, akosi si zvykla, no tiež ma také dní, kedy by najradšej odišla. Ako sa,, nastaviť,, tak, aby som sa čo najviac odosobnila? Sama neviem. 🙈 možno dúfam, že sa nájde niekto, kto prežíval podobne a našiel cestu ako to zvládnuť a predychat. 🙏
Dúfam že si mu priateľský povedala aj dôvod výpovede....mal by to vedieť
A odporucanie naco? Ja nemam zo ziadnej firmy odporucanie 😅 to musi byt?
Mozno si to ani neuvedomuje, odosobnit sa od toho neda, to by si musela mat na to povahu a to evidentne nemas. U mna by toto bolo asi take, ze by som zvazovala aj odchod, ale chcela by som povedat sefovi aky je problem. Bez toho by som dozaista neodisla.
No ako si dopadla? Nasla si si inú prácu?

A ten sef vie, ze niekedy to prezenie?