icon

Predavač/ka - nepríjemné skúsenosti so zákazníkmi

26. júl 2022

Ahojte ľudkovia,
zaujíma ma, že akú nepríjemnú skúsenosť vo vašom živote ste mali so zákazníkmi v predajni?

Strana
z2
autor
26. júl 2022

@thalia13 Tu by som vedela zareagovať s otázkou. 😅 Či má doma pán mrazák? Či si ho zatvára, keď nie tak nech si ho zatvorí, prípadne si to môže zapísať pre istotu. Juj, ja by som asi rýchlo vyletela aj s výpoveďou 😂

danielinaa
26. júl 2022

@jane89 bohužiaľ oficiálne si musis tu rukavicu vymeniť po každej jednej salame a mat ich na oboch rukach. Presne takto prísne si to vyžaduje hygiena a ked to nedodržís, pokuta. V praxi sa to samozrejme nedodržiava, len ked je kontrola. Ale keď ta kontrola je, dávame si sakra bacha na to, aby sme si tu rukavicu zakaždým vymenili.

markus1
Odpoveď bola odstránená
adalmba
26. júl 2022

Anonym, sbs nakoľko pracujem v nákupnom centre

maris5
26. júl 2022

Ja som brigadovala v potravinach.
Jeden sa so mnou hadal, ze som mu vydala o 10 korun menej. Nedal si to vysvetlit, tak som mu tych 10 korun dala, lebo to nemalo vyznam. Davala som mu ich so slovami, ked je tak o svojej pravde presvedceny tak mu ich dam. Prisiel o pol hodinu a strasne sa ospravedlnoval a tych 10 korun vratil.
A druhy pripad.
Sama na predajni, nikde nikto a prichadza ku kase staly zakaznik a jemu stoji vtak. Vyduval sa mu cez tie nohavice, ja uz som nemala kam cuvnut. Nebolo mi vsetko jedno.

stanulienkat
26. júl 2022

Bože baby, klobúk dolu pred vami. Vždy tvrdím, že ľudia sú strašné hovädá a predavačka je veľmi nevďačné zamestnanie. Ale tieto príbehy, čo tu opisujete, to by ma ani v najhoršom sne nenapadlo. Dakujeme za vašu prácu.💗

marisoul17
26. júl 2022

Brigádovala som rok v jednom reťazci v oddelení lahôdok (šunky, salámy, mäso...). Chodilo tam aj veľa Rómov a keď som vykladal tovar zo zadu tak sa jeden pán začal rozčuľovať, že či dnes "biele" nerobia a on je náš zákazník a nás pán.
.... Alebo si nechali nakrájať kilo salámy a na konci povedia, že neberú, že chce inú...
Z tých vtipnejsich: či máme markely (makrela) a či mu ich mozem uložiť do rakbice (krabica).

marisoul17
26. júl 2022

A ešte, jeden pán ochutnal z každej salámy a šunky, aby vedel, ktorá je dobrá a nakoniec nič nekúpil. Ale aspoň sa najedol 😀

lulka321
26. júl 2022

Ozaj a ešte som si spomenula, ako sa raz jeden pán rozkrikoval na celý obchod, keď ho kamarát nechcel nablokovať po záverečnej, začal ziapať, ze je náš zákazník, náš pán a ze ho musíme obslúžiť aj po záverečnej. Pritom sa pol hodinu pred zatváranim vždy vyhlasuje, nech ľudia ukončujú nákupy... pekne sme toho pána vypoklonkovali aj s SBSkarom a BEZ NÁKUPU.

vinkel
26. júl 2022

A hovorí sa že zákazník nás pán ..

viestta
26. júl 2022

No neviem ci chmatnut za tričko už nie je inzultacia

petulda333
26. júl 2022

Ja mam tych zazitkov viac nez dost. Asi taky 15r cigan ma oplul,lebo kradol a ja som to videla. Dalsieho kt som videla,sa mi vyhrazal,ze si ma s partiou pocka a znasilnia ma a potom dokopaju,to som mala fakt strach a chodil po mna denne muz. Dalsi prisiel opity a zacal rozbijat veci,kricat po nas. Slova ako nuly,spiny,kurvy pojebane boli takmer denne. Alebo ked sme zametali tak nam pod nohy hodili flasu ci obal z nieco,ved to je nasa praca. Potom ked nam prislo nariadenie,ze mame brat sacky pokial v nom ludia maju nieco ine nez pecivo ci ovocie,tak ma jeden pan poslal do pice. Dalsi,ze nech sa s tym sackom pojebem,dalsi ,ze nech drzim hubu lebo to olutujem a ze ked skusim vybrat tie keksiky zo sacku tak uvidim. Natahoval aj ruku ale druhy zakaznik ho stopol. Tak chytil keksy a hodil mi ich do tvare.a uplne bezne sme nali otvorenu vodu,cokolady,alebo tvaroh a strcia tam prsty,ze aky ten tvaroh je. Jedna pani sa namna stazovala,lebo som jej blokla namiesto makovej buchty orechovu,cena rovnaka,no ona orechovu nemala tak ako som si to dovolila. A,ze ked neviem blokovat,nech idem rit valat domov 🙈 alebo ked bola v letaku reklama,ze k nakupu urcitehk tovaru dostanes misku,ci tasku a pod. Dokladaci bud nepriniesli nic alebo doniesli 4ks,tak my sme si vypoculi,ze urcite si to berieme my,ze sme zobracky atd. A mohla by som pokracovat este dlho

janus02
26. júl 2022

Mne sa zatiaľ nič hrozné nestalo, ale kolegyni jedna pani nadala a povedala že bodaj by sa nedožila dôchodku.
Minule jej jeden cigán nadal do kuriev, atď.
Ľudia sú všelijakí 🤷‍♀️🤷‍♀️

mariejenka
26. júl 2022

Uz nepracujem rokyyy, ale dva x sa mi to stalo. Zavrela som predajňu,zavolala si kolegu vedla z obchodu a pred tym clovekom som urobila predbežnú uzavierku,ci co to bolo,uz nepamätám,viem ze som volala aj majiteľa a prepocitala som pokladňu. Našťastie že neodisli prec z predajne ale tvrdili ze isto mi dali viac z koľko som vydala.

Strana
z2