Profesionálnosť žien pracujúcich na pokladni v Lidli so slúchadlami
Neviem aký bol zámer toho, že predavačky v Lidli majú slúchadlá cez ktoré sa rozprávajú, ale pernamentne sa mi stáva, že keď predavačka blokuje môj tovar tak sa rozpráva s kolegyňou - nie pracovne. Ale čo varili, kde boli na výlete, čo deti...
Zdá sa mi to neprofesionálne, čo ak by som sa chcela ja ako zákazník niečo spýtať tak jej budem skákať do rečí?
@anonym_autor Nerada chodím do tejto sieti obchodov u nás v meste. Vždy tam predavačky presne takto medzi sebou riešia veci mimo prace, pripadne top je, keď ohovárajú zákazníkov takto nahlas. Pre mňa najme príjemnejší personál je v našom meste práve v týchto obchodoch.
nechodievam do Lidla často, možno 2x za rok... ale keď som to zažila prvý krát tak som si myslela že som na oddelení psychiatrie s voľnými vychádzkami po chodbách 😂😂😂 TO JE PRÍŠERNÉ 🙈🙈🙈 a je to naprieč celou krajinou, to nie že jeden Lidl.... asi som nepochopila tejto firemnej stratégii budovania značky 🤷 otrasné 👎
Ja potom neviem, či hovorí niečo mne alebo komu.
Ale pracovala mi tam chvíľu známa, ona hovorila, že jej to vadilo. Neviem, či si to aj nevypínala, nech môže robiť v kľude.
nechodievam do Lidla často, možno 2x za rok... ale keď som to zažila prvý krát tak som si myslela že som na oddelení psychiatrie s voľnými vychádzkami po chodbách 😂😂😂 TO JE PRÍŠERNÉ 🙈🙈🙈 a je to naprieč celou krajinou, to nie že jeden Lidl.... asi som nepochopila tejto firemnej stratégii budovania značky 🤷 otrasné 👎
@zuzanka.zuzu :D presne aj mne sa to stalo...keď prvý krát začala pokladníčka rozprávať do slúchadla tak som sa jej spýtala že "prosím"?
:D a ona tiež tak na mňa pozerala
U nás to už buď vedúca zakázala, alebo výrazne obmedzila - lebo ba pokladni sa mi to už riadne dlho nestalo 😀
@anonym_autor toto nie je len o Lidli a predavačoch so slúchadlami ..ja to zažívam ozaj veľmi často že sa dve predavačky za dvomi pokladňami medzi sebou bavia, kecaju o kadecom ako keby tam ani nemali zákazníkov..ja mám totálnu alergiu na túto neprofesionalitu
Ale ked zakaznik ktoremu blokujem tovar telefonuje, to je v poriadku vsak ? 😆😀esteze mate moznost ist aj na samoobsluzne pokladnice 😆
Ale ked zakaznik ktoremu blokujem tovar telefonuje, to je v poriadku vsak ? 😆😀esteze mate moznost ist aj na samoobsluzne pokladnice 😆
@klarissa25 ale zakaznik ti neskenuje tovar predsa, nie je v praci... Trosku je odveci toto porovnavat... Ale ano obaja by mali byt slusni a sustredit sa na to co sa deje...
@klarissa25 ale zakaznik ti neskenuje tovar predsa, nie je v praci... Trosku je odveci toto porovnavat... Ale ano obaja by mali byt slusni a sustredit sa na to co sa deje...
@ikonica ak vie predavačka odviesť svoju prácu, t. j. na blokovať tovar bezchybne, tak nevidím dôvod na to, aby sa tvárila ako spravodajkyňa TA3.
Nic take som nezazila a neverim, ze toto nie je vymyslene
Ako citam diskusiu - to fakt su tie predavacky take vytrete? 😅 ja by som sa na ne stazovala
@evcagabi vážne si to nezažila? A chodíš do Lidla? Lebo predavači naozaj rozoberajú súkromné veci do slúchadiel, mne sa to tiez stalo
@lllaila a ostatné profesie sa nerozprávajú v práci o súkromných veciach? Áno, mali by na prestávke. Ale mne sa stalo, že aj zubár keď mi vŕtal zub kecal so sestričkou o nejakých tetkach a pod.
Mňa to úplne prekvapilo naposledy, úplne rovnakým tónom s kolegyňou ako pánovi predo mnou niečo povedala, musela to zopakovať a ja som na ňu pozerala čo stále melie a či to hovorí zákazníkovi alebo komu.
@lllaila a ostatné profesie sa nerozprávajú v práci o súkromných veciach? Áno, mali by na prestávke. Ale mne sa stalo, že aj zubár keď mi vŕtal zub kecal so sestričkou o nejakých tetkach a pod.
@rejka7 vieš čo, pracovala som teda na dvoch predajniach a pri obsluhe zákazníkov som sa bavila s tým zákazníkom. Nie s kolegami.
ale to nie je len o pokladni.... tam VŠETCI mali (neviem či stále, nechodím tam často) tie slúchadlá 🙈 prázdna ulička, baba vykladala tovar, idem ticho okolo nej a ona sa zrazu začne rozprávať sama do sebou.... fakt som sa prvý krát zľakla 😁😂 keď to píšem tak to možno neznie až tak zle, no v ten moment to bolo ozaj ako na chodbe psychiatrie 😳
@rejka7 no veď jasné, ja som napr robila v kultúrnej inštitúcii, denno denne verejnosť, ale pred ľuďmi sme sa nerozprávali o súkromí. Mne osobne to nevadí, reagovala som na komentár, že táto téma je vymyslená - nie je 😁
ja zas chapem, ze im to sprijemnuje pracu, napr. mi to vobec neprekaza, ked vykladaju tovar alebo co, ale tiez som niekedy zmatena pri pokladni, ci nieco hovoria mne alebo nie. ale pre mna je to minutova zalezitost a som prec a oni tam trcia hodiny, takze mam pochopenie. (a pri pokladni sa snazim netelefonovat, ak to nie je urgentne, co nie je skoro nikdy.)
@klarissa25 Prepáč, ale si v práci. Neviem si predstaviť sa takto v práci správať ako predavačky v Lidli. Je to strašné.
ja zas chapem, ze im to sprijemnuje pracu, napr. mi to vobec neprekaza, ked vykladaju tovar alebo co, ale tiez som niekedy zmatena pri pokladni, ci nieco hovoria mne alebo nie. ale pre mna je to minutova zalezitost a som prec a oni tam trcia hodiny, takze mam pochopenie. (a pri pokladni sa snazim netelefonovat, ak to nie je urgentne, co nie je skoro nikdy.)
@deedol Trčia tam hodiny? Veď na to tam sú. Vedeli snáď do čoho idú.
@deedol Trčia tam hodiny? Veď na to tam sú. Vedeli snáď do čoho idú.
@zuzanockamt hej, ale ja skratka nemam potrebu sa hnevat, ze sa spolu rozpravaju. som rada, ze im to sprijemnuje cas.
ini ludia su zas v praci a vypisuju na kona. alebo kecaju s kolegami v kuchynke/na cigarete atd. netvarme sa, ze vsetci makaju plnych 8h denne.
@klarissa25 tak vieš..no ..Lidl každý obchádza na kilometre.. lebo.."pribrzdeny personál,..lebo..."lebo samoobslužné pokladne..lebo...milión lebo...a Lidl praská denno denne vo švíkoch..toto mi je záhada...ale, že zákaznici sa chovajú k personálu nadradene,drzo,arogantne,neslušne,bez kúska pokory..to nevidí nikto... predavačky musia mať obrnené nervy,aby tých zákazníkov, čo "tam nechodia" zvládali..
@klarissa25 ale predavacka ma obsluhovat zakaznika, od toho je platena, nie sa vykecavat. Fakt to je otras.
Ja prave pre toto obchadzam v Lidli pokladne a idem do samoobsluznych. Lebo mna to fakt nezaujima, ze kto s kym co, co je u koho doma, nepotrebujem vediet kto bol kde a co vari. A hlavne, ked ja ako zakaznik na to doplacam, lebo su nepozorne, ked sa bavia, blokuju kade co. Ked nieco povies nereaguju, lebo ved kecaju s druhou pokladnickou.
Tak ako su netaktnr predavačky tak su netaktnr aj zákazníci. To nie je o profesii či obchodnom reťazci ale o danom človeku a o Tom aký má rešpekt k druhým ľuďom.
Tak ako su netaktnr predavačky tak su netaktnr aj zákazníci. To nie je o profesii či obchodnom reťazci ale o danom človeku a o Tom aký má rešpekt k druhým ľuďom.
@sense ano, aj zakaznici su neslusni. Ale faktom je, ze ta predavacka je v praci a ma sa tak spravat.
@zuzanockamt hej, ale ja skratka nemam potrebu sa hnevat, ze sa spolu rozpravaju. som rada, ze im to sprijemnuje cas.
ini ludia su zas v praci a vypisuju na kona. alebo kecaju s kolegami v kuchynke/na cigarete atd. netvarme sa, ze vsetci makaju plnych 8h denne.
@deedol Áno, sú aj takí, ale sú aj takí, ktorí v práci pracujú.

Absolutne suhlasim, stal sa z toho lidlovsky trend.ne minule chlapik zle nablokoval, ale moja chyba, prisla som na to az doma. Cely cas kecal s niekym cez sluchadlo o bliziacej sa dovolenke, nahlas sa smial, no totalne neprofesionalne.