icon

V kase chýbajú peniaze. Kto je podľa vás v práve?

19. sep 2024
Strana
z2
autor
19. sep 2024

V jeden deň som bola na kase ja celý deň - večer som si ju nepočítala lebo som myslela že budem aj na druhy no nečakane tam kolegyna išla a neprepocitala si kasu a večer jej chýbalo 20€ . Kto to ma podľa vás doložiť ?

nelca84
19. sep 2024

Spolocna zodpovednost, takze napoly.

jaass
19. sep 2024

Mala si si kasu prepočítať. Jedna vec je myslieť, druha konať. Zaplatiť by si to mala ty. Každopádne ma zaujíma, čo nápisu iné baby

ivka225
19. sep 2024

ak sú pravdepodobnosti, že k strate došlo počas jedného aj druhého dňa rovnaké, čo asi sú, tak v ich pomere treba stratu rozdeliť, teda každá 10 eur.

klarissa25
19. sep 2024

A to kde prosím robíš? Lebo ak máš pokladňu si za ňu zodpovedná ty. Ty si máš kasu preberať s tým ze vieš koľko je v nej peňazí. Tiež máš byť pri tom keď sa pretatava po ukončení prevádzky.... za toto ste zodpovedne obe...

autor
19. sep 2024

Ani jedna nemáme pocit že by sme vydali zle.. v ten deň keď som tam bola ja bolo ešte strašne malo ľudí a ani neplatili veľkými peniazmi. No dnes bolo oveľa viac a mala v kase aj veľké peniaze.

znava
19. sep 2024

Keďže robím tak tiež, ona keď preberala cudziu kasu, mala si preratat. Jej chyba. Rátala až večer a chýbalo jej. Takže je to na nej.

znava
19. sep 2024

U nas si nikto nezoberie na triko ze si pred nástupom neprerata kasu.

eliska13
19. sep 2024

Pol na pol zlyhali ste obidve ty si si nepreratala večer a ona ráno, keď prisla

ukgirls
19. sep 2024

na kase ste boli dve,,,ani jedna ste si ju neprepocitali-takze chyba vas oboch ... ceze si to hold date na polovicu a nabuduce nebud leniva a vsetko si pocitaj - zakladne pravidlo prace na kase ..vzdy pred a po zmene pocitat

gab1sol
19. sep 2024

Asi by to bolo spravodlivé pol na pol, ale argumentovať s tým, že počas tvojej smeny bolo málo zákazníkov a menej veľkých peňazí… to mi príde irelevantné.

janai1
Odpoveď bola odstránená
januska12323
19. sep 2024

Akože kto, obidve lebo ani jednej sa nechcelo rátať. Aspoň máte poučenie do budúcnosti.

autor
19. sep 2024

@janai1 áno odvedieme trzbu a to jr vsetko.. 100€ ostava v kase.. a mala som tam veľa drobných tak som to nepočítala ešte aj chyba v kase lebo sme platili niečo kolegyni na narodky tak som sa ponáhľala a nepočítala som to večer.. aj tak som myslela že tam budem ešte ďalšie 2 dni ja

sissy27
19. sep 2024

Tak si sa poucila - bud rada, ze chybalo len 20€ a nie 200. Nabuduce nebud hnila spravit si riadne uzavierku a kasu a mas po probleme.

autor
19. sep 2024

@sissy27 ok😂😂

janai1
Odpoveď bola odstránená
sissy27
19. sep 2024

Spravne, zasmej sa a nezabudni dolozit 10€ s kolegynou na polovicu.

autor
19. sep 2024

@janai1 akom vklade? Večer vyberieme trzbu a 100€ ostava v kase ale nie 100vka ale drobné a 10 a 5 €
Nic nevkladame len večer vyberieme

michaela329
19. sep 2024

Nikdy neísť od kasy bez prepočítania a zápisu, ráno mala prepočítať aj kolegyňa, koľko preberá na predajni a koľko dáva do kasy ako vklad. Obe sa delite o škodu.

sense
19. sep 2024

Pol na pol, nakoľko ste chybu urobili obe. Ty si nezratala večer, a ona nezratala ráno pro preberaní

vanilkovazmrzka
19. sep 2024

Ani jedna z vas nevie dokazat ze manko vzniklo pocas jej zmeny, takze si to podelite a kazda zaplati polovicu.

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
19. sep 2024

@janai1 neviem čo znamená vklad okrem toho že tam dáš peniaze ? Ty ceruzka 😂
Žiadne peniaze nevkladame len vyberáme večer a nie nevieme to z pohľadu usúdiť lebo tam ešte aj chýbať malo, veľa drobných , a 10€ a 5€ na sebe naukladané ani ty by si to nezistila z pohľadu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

kavasmliekom
19. sep 2024

Nikdy som nešla do kasy, kým som si ju neprevzala, prepočítať, urobiť vklad hotovosti, po skončení uzávierku. Kolegyňa by to mala zaplatiť, pokiaľ tebe peniaze sedeli a máš aj uzávierku, ona na nej robila celý deň a nikoho m nej nepustila, tak nie je o čom

xima
19. sep 2024

Ja si tiež nerátam vecer kasu, keď viem ze na druhy deň som zase cely deň ja..proste si kasu preratam keď ju prenechavam kolegyni. Ale keď idem na smenu po kolegyni,VZDY si preratam peniaze. Takže ak si mala mat smenu ty, a niečo sa zmenilo a prisla kolegyna, necakane, v prvom rade si to mala preratat ona

autor
19. sep 2024

@xima ja som prišla a ona na nej už bola.. asi sme sa nepochopili keď sme sa dohadovali.. bolo veľa roboty a nenapadlo by mi naozaj že nebude ta kasa sedieť

xima
19. sep 2024

Jasne chapem..no teraz sa už asi ťažko dokaze koho chyba to bola, že chyba 20eur..tak asi najspravodlivejsie napoly..ale mala si to proste ona preratat keď preberala kasu

autor
19. sep 2024

@xima jasne však nejako to poriešime ja že či nemám 20€ doložiť ja..

svetlonos
19. sep 2024

Obidve.

Strana
z2