Založenie živnosti počas rodičovskej dovolenky
Ahojte, som ešte len na materskej ale zvažujem o založení živnosti počas rodičáku...máte s tým niektorá skúsenosť??? Na čo dávať pozor, prípadne čo všetko to obnáša, aké sú odvody či na čo všetko treba myslieť? Dakujem za každú cennú radu 😉
Ahojte,mam otazocku.Som na materskej dovolenke a rada by si zalozila zivnost. Neviete mi poradit v com by som to mohla skusit? nemam zatial ziadnu dobru radu. Chcem vlastnu predajnu z detskym oblecenim,ako by som mala postupovat.. dakujem za radu vsetkym ..
Ahojte, Viete mi niekto poradiť v tejto veci: som na rodičovskej a mám živnosť, odvody neplatí kým som na RD. Idem sa však zamestnat na tri mesiace a potom budem znovu na materskej s druhým dieťaťom. Viete mi povedať ako to bude s odvodmi? Keď sa zamestnam tak ich budem musieť platiť, a potom na materskej zase nie?
Ahojte..mam otazku..poradte..Som na meterskej dovolenke zo zamestnania a chcela by som otvorit zivnost popri materskej .Dalo by sato nakolko som na meterskej
Ahojte, poradíte mi? Zaujímalo by ma, či je možné založiť si živnosť keď som na RD. Môj mladší syn má ešte len rok a 5 mesiacov. Ako je to potom s odvádzaním odvodov? A druhá vec je taká, že náplň mojej živnosti by bola doučovanie detí. Som špeciálna pedagogička tak by som chcela doučovať súkromne integrované deti, deti s poruchami učenia atď. Robila som si už aj malý prieskum záujmu. A vyšlo mi to tak, že za mesiac by som zarobila takých 100 až 200 euro, viac určite nie. Navyše deti bývajú často choré, doučovanie by vynechávali a nehovoriac o množstve sviatkov a prázdnin. Plus ako bonus 2 mesiace letné prázdniny. Ak by mi to nešlo, môžem živnosť zrušiť napr. po roku? Ďakujem za každú info.

Ahojte,mam otazocku.Som na materskej dovolenke a rada by si zalozila zivnost. Neviete mi poradit v com by som to mohla skusit? nemam zatial ziadnu dobru radu. Chcem vlastnu predajnu z detskym oblecenim,ako by som mala postupovat.. dakujem za radu vsetkym ..