Zamestnávateľ mi nevyplatil mzdu za stravné lístky
Dobrý deň kde sa obrátiť keď mi zamestnávateľ nevyplatil mzdu za stravné lístky? Doteraz mi posielal finančný príspevok ku výplate ale dala som výpoveď a teraz mi prišla výplatna Paska ale bez finančného príspevku na stravu,mala som odorobeny celý mesiac,ako to riešiť ďakujem
@eeffka veď toto že to nenájdem a prečo by som im to mala nechať,no napísala som vedúcej tak uvidíme keď nie budem to riešiť s inspekciou prace,za odrobene tri mesiace a riadne odrobene by som mala mať príspevok tri krát a nie dva krát,všetko je aj na paskach napísané a je to len na dvoch
@kikushaa podla noveho popredu, kolko predpokladaju, ze odrobis, dalsi mesiac sa to vyrovna, ak Ti dali viac, napr si bola PN, cerpala dovolenku, tak o to Ti zuctuju v preddavku na dalsi mesiac
@mk1111111111 tak nam sa vyplaca pozadu 🤷♀️
@mk1111111111 nemala som ani pn ani nič,odrobila som riadne tri mesiace
Dobrí večer kcem sa opýtať či neviete náhodou či sa robia skúšky v jaguari v Nitre
Najlepsie bude informovat sa u zamestnavatela, kto vie ako to maju riesene... tu ti s tym nik neporadi. S kostolnym poraidkom uz nie je ani vyplacanie spatne, nie je to o nikom rozhodnuti, je proste dane, ze stravne sa vyplaca vopred.
@doriiis roky sa to dava vopred, takze asi to je mozne. Ratam to kazdy mesiac, v podstate vezme 31. dochadzky a 1. maju ludia stravne na uctoch na dalsi mesiac. Dava sa to na kazdy pracovny den a odrataju sa absencie z predosleho mesiaca.
Samozrejme aj ine postupy su, napr. v mzde vyplatia vopred na mesiac-dva ako keby zalohu, a potom to len cez vyplaty zuctovavaju. Ale to su zase ine veci, nebudem tu ludi pliest :DD

@iwesska lenže mne to ani nikto nepovedal a ja som ani nevedela že sa to takto nemá vyplácať,mne len povedali že si môžem vybrať lístky alebo príspevok,po mojom nastúpení do práce som už lístky mať nemohla iba prispevok a povedali mi že mi prídu vo februári ale došlo mi len za január,a v marci za február