icon

Platy a skúsenosti zdravotných sestier v Rakúsku a Nemecku

11. jan 2025

Prosím nájdu sa tu zdravotne sestry pracujúce v Nemecku a rakusku? Zaujímal by ma vás plat a spokojnosť v zahraničí

stellarstar
11. jan 2025

Začiatočné platy nájdeš aj na nete, napr v at záleží aj od toho koľko hodín týždenne pracuješ, ci pracuješ v nemocnici, mobilné zariadenie alebo domov pre seniorov atd pozrela som pre teba tu u mňa napr od 1570 az 2260 brutto za mesiac

melanta
11. jan 2025

Dcérina kamarátka je sestra vo Viedni, nemocnica, VŠ vzdelanie samozrejme, brutto 3400 čo vie dcéra poslednú info, prax asi 3 roky má dotyčná.

melanta
11. jan 2025

@stellarstar veľmi málo. Vo Viedni sú ponuky od 3000 brutto hore, ak sa bavíme naozaj o zdravotnej sestre.

stellarstar
11. jan 2025

@melanta ja som len zadala do Google začiatočný plat zdr ses v at a toto mi vyskočilo samozrejme záleží aj od spolk krajiny a zamestnávateľa
Ale pri platbe nad 3 tis bude mať len polku platby keďže veľa strhajú

kiki68
11. jan 2025

Kamoska je v Pflegeheim vo Viedni, je sestra, nema VS, ale ma nejaku este dorobenu kvalifikaciu ( pochadza z mimo EU), ma okolo 3800 za 30 hod, ale ma aj nocne. Teraz chcu, aby isla na ciste Demenzabteilung, to moc nechce aj cez zvysenie platu. Lebo tam su iba zle pripady bez recovych schopnosti. Dalsej ponukli Heim pre slepcov a slabozrakych, je iba prakticka sestra a ma nejako 1,8 k v cistom. Myslim ze ma 35 hod

kiki68
11. jan 2025

@stellarstar tak 1500 mat nebude z 3k, skor bude mat niekde okolo 1,8 a vyssie. Plus su tam nejake rozne priplatky.

missviolet
11. jan 2025

Moja mama ma 3000-4000 v cistom podla priplatkov daneho mesiaca, robi aj nocne. Je osetrovatelkou v luxusnom zariadeni pre dochodcov. Jazyk ma ako domaca, vratane prizvuku. Nema VS, urobila si intenzivny kurz vo Viedni cez urad