Ako dopadli vaše prsia po dlhodobom kojení?
maminky ktore ste kojili az do samostatneho odstavenia sa dietatka, ako su na tom vase prsia? zaujimalo by ma ci to funguje tak nejako matematicky, teda ze ak napr za rok ovisnu do istej miery, za dalsi rok taz tolko, alebo ako to je
dakujem
no ja mam prsia nezmenene ako pred kojenim a to som kojila kazde dieta rok ale mne by nevadilo keby mi ovisli aj neviemkam hlavne ze mam tri krasne zdrave deti
kojenie je najmenší problém, horšie je keď schudneš tehotenské kilá 😀 a prsia sú fuč..na bruchu 😀
ja kojim este len necele 3mesiace a prsia mam /ako moj drahy nazyva/ LAJDÁČIKY 😝 . sú aj dost velke, ale hlavne ovisnute-tazke! po bokoch mam dokonca strie, ktore vznikli uz pocas tehu. nerobi mi to vsak nejaky problem, mam fajn podprsenky, ktore ich nadvihnu a ine baby mi len zavidia tu ciarku medzi plnymi prsiami 😀 😀 😀
kojila som prvu dcerku 2roky a 7mesiacov a druhu neviem dokedy budem asi do 2 rokov 😀 ael prsia mam stale rovnake, trosku svaly sa zmeniliale nie moc. 😉
Zmenili sa a veeelmi.... ja som mala naozaj a to sa nechválim ..ale pevne prsia ako každa umela modeločka sa mohla schovať---v tehu som mala rovnake-- kojila som len žial 2 mes. a potom este daky cas odsavala, ale potom co sa stalo s mojimi prsiami :( mne je aj košik Acko velky....Jasne do pomôže k tomu daka pushupka ale co s toho ked ju dam dolu...nepotrebujem sa pačit iným,.manžel sa uspokojil aj s takými ale hlavne to niekedy zamrzí mna ked som bola vždy zvyknutá na ine...a keby som ich aspon využila tak dlho ako vy že 2r.alebo tak.ale ja len 2mes. a mam ich taketo :( neviem prečo je to tak ...a vobec to nezaleži ako dlho kojiš..
Ale osobne na umele by som sa nedala ,neviem su pekne tak na par x ale keby som mala mat na tele cely život daco umele stojace v stale tej istej polohe no neviem.... a nie každemu umele chutí..... nedávno som citala že teraz je to taky hit zaobstarať si rychlo plastiku a dat si umelaky minimálne D cka...že už každa druha tym nieje vôbec vynimočna....a podla toho co som citala tak chlap ma radšej menšie ale mäkksie ako väčšie a umele...keby chceli umelinu stači im aj umelá Anča....Čim teraz neurážam tie co to máju, je to pekne ale už je to dakedy prehnane...Moj nazor....
ja myslim, ze je to dane geneticky ake tie prsia zostanu,pretoze ako tu aj citame dlzka kojenia to neovplyvnuje.Kazda sme ina,ineho genetickeho materialu 🙂
ja som kojila druhykrat a to po 15 rokoch,budem mat 39 rokov,syn ma 1rok aj nieco,vzdy som mala vacsie prsia 75DD,pocas tehotenstva sa mi zvacsili az na velkost G,a aj ked uz nekojim,nezmensili sa mi,aj ked ich plnost uz nieje taka.A keby som mala ja peniaze,tak si ich dam urcite zmensit, pretoze su pre mna niekedy na tarchu nosit ich 😖
Nikdy som nemala veľmi pevné prsia, ale po kojení sa to ešte zhoršilo 😒 Nezväčšili sa, nezmenšili, ale sú spľasnutejšie. A to som kojila len 10 mesiacov a potom ešte chvíľu odsávala.
Ale teraz pri druhej chcem kojiť tiež, uvidím ako dlho sa bude dať.
Kašlať na prsia, len nech sú deti zdravé a spokojné 🙂
Ja kojím 13 mesiacov a chcem ešte potiahnuť nejaký čas. Jedna baba tu dobre poznamenala, že nikto tu nerieši bradavky. Mám nejaké väčšie a to som zvedavá, že keď prestanem kojiť, prsia sa zmenšia a bradavky zostanú rovnaké, ako to bude vizerať. Už som si pozerala ceny plastík - plastika okolo 1300 € + implantáty (600-1600 € - v závislosti od tvaru a kvality - lacnejšie sú guľovité, slzovité drahšie)
..nepadali,nedopadli,neprehadzujem cez plecia.. 😀..na plastiku sa nechystám,budem rada,ak ich budem mať zdravé...🙂
Po rocnom kojeni tragedia :( a mam ich o cislo vacsie ako pred tehotenstvom, ale hlavne ze su zdrave 🙂))
ako? nuž ked si niekedy videla film,kde behali indianky skoro nahe,len v sukni z listov a prsia mali až na bruchu 😀 ..kedysy som mala velkost D,teraz arašidy zvesene po brucho 😀 ..no hrôza,ale detičky dostali to naj,čo som im mohla dat 🙂 ..ešteže existuju podprsenky s vypchavkami 🙂
po odstavení vyzerali žalostne...ale upravilo sa to po pár mes.jasné,že už nikdy nebudu pevné ako pred...aj vek pribúda a po druhom dieťati predpokladám že to bude úplne dovidenia...nevadí mi to ale.aj tak sú malé a nie je čo ukazovať 😀 😀
@ludka140281 pobavila si ma 😀 😀 ja som na tom rovnako. 😀 😀
ja som kojila len 3 mesiace,najprv by som mohla kojit aj 10 deti naraz,potom to islo dolu vodou,ako moje prsia.este mensie ako pred otehotnenim,co myslite,tabletky by pomohli???
baby, na niektorych odpovediach som sa normalne zasmiala...al e v dobrom. kojim 15mesiacov, a tak skoro sa ( pokial nebudem musiet ) nechystam odstavit maleho. a ak ovyzeraju moje prsia? obcas mam pocit, ze ked sedim, tak si s pupkom podavaju ruku 🙂 🙂 ale neriesim to. su vacsie ako pred tehu, aj sama som celkovo vacsia ako pred tehu ( aj ked s tym nie som uuplne vysporiadana ). ale poviem si, ked si precitam clanky z inych diskusii, ze to vobec nie je dolezite... viem, ze nebudem vyzerat ako supermamina so superpostavou a superprsiami modelky. dolezite su ine veci, a jednou z nich je zdravie
Po 2,5 roku ich mám menšie a dlhšie 😝
Ja kojim stale, nez som otehotnela som mala cislo 75B, v tehu som mala 80B a po porode 85B. Teraz mam sice stale 85B, ale ked ma krpec vycuca, tak mam aj o dobre cislo mensie. Myslim si, ze dlhodobejsim kojenim sa prsia lepsie regeneruju a je vacsia pravdepodobnost, ze nebudu take zdeformovane...
Podstatne je, ze deticky dostanu to co je pre nich najdolezitejsie... 😉
Ale zasmiala som sa na niektorych odpovediach dobre a z chuti 😀
chcela som sa na ne pozriet ale ziadne tam nie su :D po 2 rokoch a potom po 1,5 roku kojenia...ale manzel vravi ze aj tak som krasna 😉 tak sa nestresujem
No kojim 22 mesiacov a nevypadaju najlepsie....ale ani najhorsie....rozhodne vsak o dost horsie ako vypadali
Baby som sa fakt zchuti zasmiala, vtipne ste🙂)
ja som ukončila kojenie 2 dieťaťa po 4 mesiacoch a môj výsledok - nemám už žiadne prsia. som dosť zúfalá. keby som vedela ako to dostať naspať aspoň o trošku🙂
kojím 15 mesiacov a moje prsia začínajú chápať gravitačný zákon :D stále idú nižšie a nižšie 😉 😉 😉 nevadí, oblečiem poriadnu podprdu a je to :D naplastickú operáciu sa nechystám, ja sa bojím aj odberu krvi :D :D
Nevravím, že až takto 🙂 , ale dooosť ma to pobavilo 😀
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1015...
ja kojim uz 3 rok ( teraz druhe babo 15 mesacne ) a mam krasne 😀 😀 😀 push upky som nosila furt , takze preto 😝 😀 😀 😀 😀
Dojcila som rok...a manzel je stale spokojny 😝
u mna nevidno rozdiel medzi cicuskami a bruchom, vsetko to splyva v jednom -takze teraz mam 3 v 1 😀 , hlavne, ze mm sa v nich vie orientovat a nestrati sa 😀 ,
až na zem 😀 😀 😀 😀
sa tu chichocem jak puboška 😀 😀 😀 ,ale v skutočnosti sú moje prsia dost častou príčinou nízkej seba dôvery,predtým som Bohu ďakovala čo my tam nadelil,teraz Bohu ďakujem za moje detičky,žiaľ prsia dopadli strašidelne a to ešte kojím druhú ...no má to pozitívum vždy som mala vpadnuté bradavky po odstavení prvej už nevpadli a dúfam ,že ani teraz,nech ma chudáčik manžel aspon dačo pre potešenie 😉 😝

kojim uz takmer 9mesiacov a prsia sa mi vyrazne zmenisili .. rozhodne nie su take pevne,a co ma stve najviac je,ze sa mi objavili na nich strie
nie nejak extremne,ale "zopar" by som ich naratala 😒