icon

Ako prekonať strach byť sama doma?

31. júl 2024

Ahojte, mám taký problém že keď zostanem sama doma, začnem sa báť, mám pocit že ma niekto sleduje , že zrazu dnu vbehne niekto/niečo nebezpečné, aj keď viem že je to vlastne nezmysel, ale neviem sa tej myšlienky zbaviť. Musím niekedy až behom niekam medzi ľudí, inak sa zbláznim. Zhoršuje to hlasný zvuk napr z vysávača, takže vôbec nemôžem púšťať ani práčku vtedy, lebo si myslím že to tú vec priláka, neviete čo by mohlo pomôcť?

Strana
z2
zuza265
1. aug 2024

@lakebabe ja som nieco take napisala? Dala som len myslienku, nie ze chod a vrhni sa do toho. Napisala som len DALSIU moznost, lebo psycholog a psychiater sa tu spominal dookola🙂 a nemusim predsa pisat to iste co ostatni, ked to tu uz ma…

lakebabe
1. aug 2024

@zuza265 len žiaľ na toto jedine zareagovala. Lebo všetko je pre chorého človeka jednoduchšie ako navštíviť lekára.

zuza265
1. aug 2024

@lakebabe ale to nie je moja vina. Ani nehovorim, ze ma vinis. Len to uz je na nej co si z coho vezme. Absolutne suhlasim ist za odbornikmi a riesit to. A toto co som napisala, tak na to pride tiez len odbornik. Nie ja. 🙂

Strana
z2