icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mm103
30. jan 2017

@slnecnica333 nie ja som úradníčka 😂

mm103
30. jan 2017

@esselte teraz je veľa ľudí chirurgia mozno brušná viróza neboj určite to nebude helexom to by si mala hneď podla mňa..

esselte
30. jan 2017

@mm103 ja si tiež myslim,ze nie helex,veď minulý týždeň som bola ok,nic mi nebolo,este ani v nedeľu ,až k večeru,asi je to žalúdok,dufam,hoci ani toto nie je príjemné

figa777
30. jan 2017

@simka1454 to mas vela liekov podla mna

figa777
30. jan 2017

@mm103 ahoj beriem po tej alvente pol escitilu 2dni a dnes mi buchalo srdce take teplo v rukach dala benzac to budem mat zas taketo stavy kym liek zaucinkuje telo si musi zvykat boze to je neprijemne

apolka77
30. jan 2017

@simka1454
Ahoj moja. Beries strasne vela liekov. Tak ako k Evka akoby si chcel z teba spravit dr. Chronickeho pacienta.

Prosim ta opis mi svoje stavy ked u teba prepukla choroba. Ako si sa citila?
Jedny Ad a benzac by ti mali stacit...

esselte
30. jan 2017

Baby,pomoooc,mne je dnes hrozne,od rana mi jezle,toci sa mi hlava,môže to byť,z toho,ze som vysadila helex,ale ja ho uz neberiem dva týždne a boli mi dobre,dnes total zle,drzte prsty,nech to vydržím v práci,este mame aj poradu

figa777
30. jan 2017

Berie niekto escitil

esselte
30. jan 2017

Takže,lekarka mi povedala,ze to nie je z vysadenua,ze by sa mi to objavilo uz skôr,tak potom,čo to je?asiz tej nevoľnosti

janefonda
30. jan 2017

@fivulinka joj tak ziadna zabava teda. To ti verim, hlavne ze je na tom tvoj syncek uz lepsie. 🙂
Takze sme skoro rovnako mlade 😀

Mne bolo vcera trochu zle,uz som sa bala ze sa to vracia, ale uz viem cim to bolo. Od dnes som chora, plny nos, boli ma hrdlo. Dufam, ze to udrzim na uzde, lebo mam dost nabity pracovny plan. Toto je asi na podnikani najhorsie, ze nikto tu moju robotu za mna neurobi.No na druhej strane som panou svojho casu a to pri detoch nesmierne ocenujem.

ivcam2
30. jan 2017

@esselte Jani drz sa. Dodavas mi odvahu vysadit xanax. I ked nieco mi hovori, ze ta ucinna latka sa nabalovala a tym sa ucinok stale predlzoval. Po dvoch tyzdnoch tam urcite nejaka hladina udrzovala. A teraz po dvoch tyzdnoch klesla a spustilo to tieto stavy. Ale urcite si na dobrej ceste, ken to vydrzat a potom budes radit nam ostatnym. Nemozes si pridat riva ? Akebo skus zavolat dr. Drzim ti palce.

janefonda
30. jan 2017

@esselte mne bolo vcera blbo a dnes sa z toho vyklula choroba. Mozno na teba nieco lezie. Daj si cajik s medom a citronom a zajtra budes mudrejsia. Tiez som sa uz bala vcera, ze co to so mnou zasa je no a hla...obycajna choroba hnusoba.

ivcam2
30. jan 2017

@esselte aha vidim ze sme sa minuli. Uz si volala dr. Tak potom je to super bud kludna ved zaludocna viroza je nic.

ivcam2
30. jan 2017

@janefonda
Aj mne bolo minule blbo a tiez sa z toho vyklula choroba. Len co uz ked sa bojime vsetkeho

janefonda
30. jan 2017

@ivcam2 hej je to tak, hned nas pohlti strach a tym si privodime aj ine priznaky.
V podstate treba brat pozitivne, ze sa z toho vyklula ,,len" nejaka chorobka 😀

esselte
30. jan 2017

@ivcam2 presne,všetko pripisujem panike,možno to vobec nue je panika,len ja siju sama privodim,tym,ze na to myslim,ale vobec mi to neustupuje,je mihnusne a to musim este do 15.00 vydržať,och,neviem,čo robiť,ani som ešte nejedla

ivcam2
30. jan 2017

@esselte a nemozes si nieco pridat ?

esselte
30. jan 2017

@ivcam2 mam so sebou rivotril,ale neviem,este pockam,ak to neprejde,tak si dam polku

mm103
30. jan 2017

@figa777 áno áno to je tým, že treba počkať kým nezaúčinkujú nové lieky. neboj to prejde..hlavne si pomáhaj benzáčom...

mm103
30. jan 2017

@esselte moja teraz ide kdečo ovzduším..neboj prejde to..urob si čajík a skús oddychovať...

sahenka
30. jan 2017

@mm103 no mam za stavy zasa :( a to som si myslela, ze uz bude ok, po 3 mesiacoch...najhoršie je keď na to myslím, ked som mimo domu je to dobre

ivett311
30. jan 2017

@mm103 benzac nemám od začiatku užívania antidepresív tak teraz už nechcem začať..
Baby kedy vám zmizli nežiaduce účinky??

mm103
30. jan 2017

@ivett311 mne tak po dvoch mesiacoch...

mm103
30. jan 2017

@sahenka ja som mala prelom v štvrtom mesiaci....nasadila som benzác užívala som asi tri týždne a už je zase celkom ok...neboj ono to prejde..🙂 aj počasie robí veľa...

ivett311
30. jan 2017

@mm103 mne zvýšil dávku začiatkom januara a odvtedy mám toto (tŕpnutie tváre a teraz cítim taký čudný tlak pichanie v hlave) ale na začiatku nebolo také nepríjemné ako teraz😞

mm103
30. jan 2017

@ivett311 to bude tým zvýšením tej dávky Ivetka....ale ak by ti to dlhodobo nerobilo dobre, tak by som zašla k lekárovi..a prečo ti zvyšovali?? možno som sa už pýtala ale je tu toľko kočiek s ktorými človek komunikuje, že sa strácam 🙂

ivett311
30. jan 2017

@mm103 lebo som stále mala úzkosť tlak na hrudi😞

mm103
30. jan 2017

@ivett311 ahaa..skús ešte vydržať...zamestnať sa niečím a uvidíš prejde to...my tu máme dnes krásne skús vybehnúť na slniečko...neboj nič netrvá večne a aj toto pominie....koľko presne berieš resp. akú dávku ad berieš?

ivett311
30. jan 2017

@mm103 beriem tianeptin mylan celkovo už za chvíľu bude 10.tyzden ale zvýšil mi cca pred tromi týždňami na plnú dávku 3x1 tabl.
No u nás vyzerá že bude snežiť je tma strašná zima😞

fivulinka
30. jan 2017

@janefonda presne, skoro rovnako mlade sme 😉 a zajtra nas snad pustia hovorila doktorka rano na vizite, tak uz to tu hadam nejako zvladneme ☺
Mas pravdu, byt podnikatelkou ma aj svoje pre a proti ☺ tak sa pekne kuriruj, nech si co nevidiet fit, teraz je tych chorob vsade plno...