icon

Ako sa vyhnúť úpalu po nadmernom opaľovaní?

thirstymonk
25. máj 2026

Čauko. Chrbát mám červeny jak paprika. Tak trošku som dajako betonoval na priamom solnci hore bez. Po príchode domov ľadová sprcha (9°C je aktuálne najstudenšia možná voda), vypil som zos pol litra vody a potom ku večeri zos pol litra kokakoly.
Chrbat ma začína páliť, takže sa chcem opýtať, mám dajaku šancu sa zachrániť pred večernými štyridsiatkami a zimnicou? Či už proste smola a vyžerem si to?

Strana
z2
anjelicek26
26. máj 2026

Nevymyslaj a daj si biele bavlnene tricko cez to a ked sa prepoti, proste daj dalsie... tenucke a predsa uplne staci... nech sa to poriadne zahoji...

anonym_47f2d0
26. máj 2026
@stellarstar

@anonym_21871b z jedného takéhoto opálenia raka nedostane

@stellarstar nie je pravda, už jedno spálenie pokožky dokaže spôsobiť rokovinu kože. Aj počas zimy sa treba netierať 50.

anonym_6e2027
26. máj 2026
@thirstymonk

@insider555 A funguje? Povedz, keďže si dezolé. Ja som "zolé"

@thirstymonk Neviem, spýtaj sa tvojho idola, Magiána alebo náckov z republiky.

thirstymonk
autor
26. máj 2026

@aalt Radšej mám: Nevyšlo na cigarety, z vreckového, z vreckového :D

thirstymonk
autor
26. máj 2026
@anonym_47f2d0

@stellarstar nie je pravda, už jedno spálenie pokožky dokaže spôsobiť rokovinu kože. Aj počas zimy sa treba netierať 50.

@anonym_47f2d0 Ano ano. A pohybovať sa v okruhu menšom ako dvetisic dvesto kilometrov od azbestovej strechy spôsobi rakovinu pľuc.

Nevadi, že denne ti v tele vzniknu tisice rakovinovych buniek? A čo stovky generacii pred nami, ktoré celý život prežili na priamom slnku bez SPF 50? Že SPF 50 :D Tym sa natieram, keď idem meniť palivove tyče do Mochoviec a nie keď betonujem na slnku, lol.

thirstymonk
autor
26. máj 2026
@anonym_6e2027

@thirstymonk Neviem, spýtaj sa tvojho idola, Magiána alebo náckov z republiky.

@anonym_6e2027 Ani neviem, ani nerozumiem čo hovoríš.

anonym_6e2027
26. máj 2026
@thirstymonk

@anonym_6e2027 Ani neviem, ani nerozumiem čo hovoríš.

@thirstymonk Ale vieš 🙂

Strana
z2