Ako sa vyhnúť úpalu po nadmernom opaľovaní?
Čauko. Chrbát mám červeny jak paprika. Tak trošku som dajako betonoval na priamom solnci hore bez. Po príchode domov ľadová sprcha (9°C je aktuálne najstudenšia možná voda), vypil som zos pol litra vody a potom ku večeri zos pol litra kokakoly.
Chrbat ma začína páliť, takže sa chcem opýtať, mám dajaku šancu sa zachrániť pred večernými štyridsiatkami a zimnicou? Či už proste smola a vyžerem si to?
@anonym_21871b z jedného takéhoto opálenia raka nedostane
@stellarstar nie je pravda, už jedno spálenie pokožky dokaže spôsobiť rokovinu kože. Aj počas zimy sa treba netierať 50.
@insider555 A funguje? Povedz, keďže si dezolé. Ja som "zolé"
@thirstymonk Neviem, spýtaj sa tvojho idola, Magiána alebo náckov z republiky.
@stellarstar nie je pravda, už jedno spálenie pokožky dokaže spôsobiť rokovinu kože. Aj počas zimy sa treba netierať 50.
@anonym_47f2d0 Ano ano. A pohybovať sa v okruhu menšom ako dvetisic dvesto kilometrov od azbestovej strechy spôsobi rakovinu pľuc.
Nevadi, že denne ti v tele vzniknu tisice rakovinovych buniek? A čo stovky generacii pred nami, ktoré celý život prežili na priamom slnku bez SPF 50? Že SPF 50 :D Tym sa natieram, keď idem meniť palivove tyče do Mochoviec a nie keď betonujem na slnku, lol.
@thirstymonk Neviem, spýtaj sa tvojho idola, Magiána alebo náckov z republiky.
@anonym_6e2027 Ani neviem, ani nerozumiem čo hovoríš.
@anonym_6e2027 Ani neviem, ani nerozumiem čo hovoríš.
@thirstymonk Ale vieš 🙂

Nevymyslaj a daj si biele bavlnene tricko cez to a ked sa prepoti, proste daj dalsie... tenucke a predsa uplne staci... nech sa to poriadne zahoji...