Ako správne uchovávať Mounjaro pero?
Ahojte. Prosim vas kde uchovavate mounjaro pero? Lekarnicka kazala manzelovi aby sme ho dali do chladnicky. Na skatulke je napisane ze pouzite mimo chladnicky . Zaroven ale doma mame skoro 30 stupnov. Som z toho jelen.
Inak neviete ci je skupina tu na MK kde sa rieši mounjaro a podobne? Rada by som v nejakej bola.
Mounjaro vydrží pri bežnej izbovej teplote 4 týždne. Ovšem 30 stupňov je už trošku priveľa, daj ho radšej do chladničky. V chladničke vydrží v pohode aj štvrť roka.
@anonym_43bddb dakujem. Som sa bala aby som ho neznehodnotila. Chat gpt tiez pise raz tak raz tak 🫣
Mounjaro vydrží pri bežnej izbovej teplote 4 týždne. Ovšem 30 stupňov je už trošku priveľa, daj ho radšej do chladničky. V chladničke vydrží v pohode aj štvrť roka.
@anonym_43bddb to nie je pravda. Pri izbovej teplote sa musia spotrebovat do maximalne 30 dni a aj ucinnost je otazna. Pri chladnickovej teplote do datumu spotreby uvedenom na obale - cize kludne aj pol roka.
Kamoska ma ozempic ale drzi to v chladnicke.
Raz som to s nou bola vyzdvihnut a dokonca jej na to v lekarni dali taky zvlastny chladiaci sacok...
Určite v chladničke
v chladnicke, kym ho neotvoris, ked ho ovtoris, spotrebovat do 30 dni a nemusi byt v chlade. ja ho mam normalne v sufliku.
Uchovávať v chladničke (2 - 8 °C). Neuchovávať v mrazničke.
Po 1. použití uchovávať mimo chladničky pri izbovej teplote (do 30 ºC) maximálne 30 dní.
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/mou...
Uchovávať v chladničke (2 - 8 °C). Neuchovávať v mrazničke.
Po 1. použití uchovávať mimo chladničky pri izbovej teplote (do 30 ºC) maximálne 30 dní.
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/mou...
@babushkaem aj po prvom pouziti musi ist do chladnicky, ak ma davkovanie take, ze to pero ma na 2-3 mesiace. Nie kazdy spotrebuje pero do 30 dni..
@babushkaem aj po prvom pouziti musi ist do chladnicky, ak ma davkovanie take, ze to pero ma na 2-3 mesiace. Nie kazdy spotrebuje pero do 30 dni..
@vevesh ja len pisem, co je v navode... tam je ze spotrebovat do 30 dni...