Ako urýchlim CT vyšetrenie?
Prosím viete mi poradiť kde dostanem čo najskôr termín? Žiadanku od lekára mám, jedná sa o onkologické ochorenie a hráme tu o čas. Najlepšie západné Slovensko, prepravovať sa pre chorého nie je moc komfortné. Máme termín za dva týždne ale to je pri bolestiach veľmi dlho. Ďakujem za každú radu 🙏
@viestta čo to presne má znamenat v praxi? Pretože keď som sa na to odvolala tak mi povedala, že pacientov objednávaju priebežne
a ct akej casti tela ? a kto vas objednaval lebo ten lekar vie sam objednat pacienta ako urgent
Veď kontaktuj poisťovňu, že súrne potrebujete termín, ale aj na ich stránke majú čakacie doby 2-3 týždne
tu skus https://www.nemocnicamalacky.sk/oddelenie/ct-po...
ale napis coho sa ct tyka a aku ma poistovnu da sa lepsie poradit potom
@loginexistuje objednala ju známa sestrička. Neviem presne ani čo dal Dr. do žiadanky, že aku časť tela ale jedná sa o to, že treba zistiť kde všade sú ešte metastázy. Zatiaľ robili len sono brušnej dutiny a tam bolo vidno teda len tu časť. Má Union. Napadnutá je pečen a obličky.
ja som bola na takomto sone este pred koronou termin som mala do dvoch tyzdnov na heydukovej Onkologicky ustav sv Alzbety musela som absolvovat aj pripravu ako na kolonoskopiu plus musela som mat krvne testy kvoli ladvinam
ale ja mam VsZP
a kto ma teraz tie ziadanky ? ako dva tyzdne je fajn termin ak su bolesti mali ste skor trvat na hospitalizacii a zacati liecby
najrychlejsi termin je hospitalizacia ty pacienti maju prednost do 2-3 dni spravia ct
No ak je ti takto tak by som zahrala divadlo a necgala sa hospitalizovat..- privolat zachranku problem "zvelicit" nie je to spravne ale v takomto pripade sa nikto nemoze hnevat
Je to smutne ale proste sk by sa jednalo o niekoho blizkeho tak by som to spravila a bez vycitiek...pri takej disgmoze ide fakt o sekundy takze tak...drzim palce
No niekde sa caka aj 3 mesiace. Takze zrejme aj tak uprednostnili... No a co tak zavolat sanitku, silne bolesti, hospitalizacia a odtial posielaju hned. Bohuzial, zrejme sa inak neda ☹️
Viem si predstaviť čo prežívate, máme doma onko pacienta. Ale 2 týždne pri CT je super termín, vie oni je to tak ze tych prístrojov je málo na veľký počet ľudí, takže koho uprednostnia. Chorého pred chorým?! Takých ako vy je tam určite viac a teraz kto má prednosť.
Keby bol pacient v nemocnici hospitalizovaný?! Nedá sa vybaviť toto? Potom by to išlo rýchlejšie.

Volat.otravovat.prosit...mozno niekto odhlási termín..tak nech vsunúť vas..je smutné.ze opilca z chodníka s rozbitou hlavou berú okamžite a onkopacient sa nedočká načas