icon

Ako zvládať nespavosť počas materskej dovolenky?

11. dec 2023

Ahojte , je tu nejaká mamina ktorá má nespavosť popri dojčení a vstávaní k dieťatku a chytá ju už z toho úzkosť?
Ako to riešite? Keď ma malá zobudí nedokážem rýchlo znova zaspať . Cez deň mám povinnosti , tiež nezaspím .

basulaak
•
11. dec 2023

Mozem ta upokojit, ze to co opisujes zaziva vela zien. Ja som to mala tiez, bola som nestastna, ze neviem rychlo upadnut spat do spanku a tym padom len lezim a cakam kym aby ked konecne zaspim ma babo zas vytrhlo zo zadriemania. Bolo to priserne obdobie. Riesila som to melatoninom v spreji a dychacimi cviceniami, taktiez magneziom a nejakym adaptogenom a vit. B. Postupne to odoznelo ako aj to vecne strhavanie sa zo sna, ze mi dieta pada z postele.

autor
•
11. dec 2023

@basulaak ako dlho ti trvalo to obdobie ? Ja uz taham na 6. mesiac

basulaak
•
11. dec 2023

No nejak tak do toho 9-10. mes sa mi zda. Mala som pocit, ze sa to uz nikdy nezlepsi ale postupne pomalinky sa to same upravovalo.

ivangeline
•
11. dec 2023

Nutila som sa cez den spat. Vypustila nedolezite...ake uz mas povinnosti?? Prve mesiace alebo najtazsie mesiace varil muz,svokra,dokaska a len rychle jedla. Zvysok pockaaaa.. Len deti nie. 🙂

majlo1234
•
11. dec 2023

Ja uz taham cez dva roky, casto mi v noci trva aj hodinu zaspat, cez den som spala do desat krat, proste to neviem.
Vypustila som v horsie dni vsetko, co nwbolo treba robit, nekukam v noci na hodinky, ze kolko nespim uz.

evickuska
•
11. dec 2023

ano poznam to tiez a uz ani neplace len zamrnka, zobudim sa a aj dve hodiny kukam do blba 🤦‍♀️