Ako zvládať prácu v stoji s bolesťami nôh?
Zdravim. Nastupila som do prace do vyroby. Je to praca v stoji 9 hodin. Nedviham nic tazke. Lenze bolia ma tak nohy teda chodidla ze posledne 4 hodiny neviem dokoncit smenu. Dokoncila som ale v ukrutnych bolestiach. Cely cas som bola nervozna bolava a nechcelo sa mi ani robit v tych bolestiach. 100x som mala na mysli ze pojdem za veducim a poviem ze nezvladnem dokoncit smenu. Dokonca som nevedela ani dojst domov po svojich. Isla som taxikom. Uz druhy krat. Kazdy mi hovori ze si zvyknem po case. Lenze ja si neviem predstavit ani len tyzden v takych bolestiach robit. Mala som celu smenu slzy na krajicku, mala som az uzkosti a celu smenu mi rychlo bilo srdce. Prisla som domov a mam uzkosti stale neviem sa ukludnit. Nechcem tam zajtra uz ani ist. Co by ste robili na mojom mieste. Budem bez penazi. Priatel mi to vycita ze chcem odist.. je mi na zvracanie.

A ked budes sedkat,si myslis,ze ta nohy,chrbtica nebude boliet???By si sa cudovala,ze aj s takej sedavej prace je to mozne.Takze naozaj musis len vydrzat,telo si zvykne.
@anonym_2aff36 uz vidim ako v statnej sprave ludi bolia nohy, sama kavicka, denne uplatky, cez stvrtok sa nerobi, v piatok skratena a cez teplo skorej domov, statna sprava ja banda darmozracov.