icon

Ako zvládate tieto horúčavy?

16. aug 2023

Ako zvládate tieto teplá. Mávate aj také závraty?fuu ja to nedávam. Mám deti a tie by boli najradšej vonku celý deň.

Strana
z2
zuzanockamt
16. aug 2023

Konečne normálne letné počasie. Dúfam, že vydrží dlhšie. Veď doteraz bolo veľmi chladno a neustále pršalo. Mne je v horúčavách výborne.

sense
16. aug 2023

Minulý týžden tu bola téma aké je studené leto, teraz sa par dni teploty vyšplhali niečo. Malo cez 30 a zas je zle...
Veľa sa potim, veľa pijem... Osprchnem sa podľa možností aj 2-3x za deň.... A tiež praktikujem "prispôsobenie sa vonkajším teplotám".. .. Ráno pol hodinka beh a poobede o 16.00 bolo ešte 32 stupňov som si dala "ľahkú turistiku" a nakoniec nechala prekrvit nohy v jazere, voda mala príjemných 20st.... A minulý týždeň som sa riadila heslom: nie je zle počasie, len zle oblečení ľudia...
Treba zvýšiť príjem tekutín, nie moc studených keďže to je pre telo ešte väčší sok a ak sa človek moc potí, ci už bežne alebo v dôsledku zvýšenej aktivity je vhodné pridať aj Elektrolyty

sssss123
16. aug 2023

Mne to vyhovuje, milujem teplo

viestta
16. aug 2023

@simca06022011 mne pivo nechuti, ziadne

simca06022011
16. aug 2023

@viestta ani mne, toto je jedine co vypijem 2x do leta :D a fakt je izotonicke

simca06022011
16. aug 2023

@viestta a inak co konkretne si davas? lebo teda ja fungujem na biednom "menu" napojov... tak rada nieco vyskusam

jaskolka
16. aug 2023

Mne sa vôbec nezdá, ze toto leto je nejako extra horúce. Skôr vy som povedala, ze je to dosť chladné leto.
Alebo lepšie povedané, viac mi to pripomína letá pred viacerými rokmi, v čase môjho detstva.

terry658
16. aug 2023

Mám 4ty deň horúčky a novorodenca s kolikami, ktorému je teplo. Teraz by som sa presťahovala hocikde kde je pod 25 stupňov.
Okno dokorán a v izbe je nadránom 24 stupňov. Ventilátor ide 24/7. Už aby bola jeseň.

minenkak
16. aug 2023

Ale veď ešte není hic je len teplo,veď je leto

jaroe
16. aug 2023

Konkrétne tieto v pohode, lebo netrvajú dlho a večery sú chladnejšie. To, čo tu bolo v júli pred ochladením nezvládam. Radšej mínus 10 celý mesiac ako 35 plus týždeň a viac s teplými nocami k tomu...

maryetta
16. aug 2023

Len ten kto ma nejake problemy vie pochopit ze toto nie je “zdrave” teplo. Resp je rozdiel teplo a dusno.
Ja momentalne v 20.tyzdni a teda ledva dycham.
V izbe u mamy teraz 23. My sme hore v podkrovi takze tu aj 26-27 mozno aj viac. Celu noc okno otvorene. Cez den zatvorene zatiahnute.

zuzanockamt
17. aug 2023

Tak u nás leto trvalo štyri dni 🤭🤷 Už je zase začiatok jesene. A to ešte ani voda nestihla po dažďoch poriadne klesnúť.

avicii18
17. aug 2023

Aké teplo? Kde? Pred týždňom som predal klímu a kúpil za to drevo do krbu.

Strana
z2