Ako zvládnuť letnú angínu a rýchlo sa zotaviť?
Tipy na prvú pomoc,nemôžem zostať doma.Mandle,hrdlo,bolesť kĺbov,svalov,obrovská únava.Teplotu nemám.Kloktam,Paralen.Ako sa dať rýchlo dokopy ideálne za jeden deň 🫣
No to chces ozaj zázrak. Na angínu treba antibiotiká a ani s nimi nebudeš za 1 deň fit
@rfrd12 aj by som chcela,mám.toho plné zuby,ale šéfka mi to dá riadne pocítiť a stiahne mi osobné.Plus sme u lz.len dve na oddelení.
Syn (6) mal angínu začiatkom leta s horúčkami cez 39°, dva týždne predtým laryngitídu s teplotou cez 40°. Po jeho angíne sme angínovali a brali atb všetci vrátane manžela, ktorému kvôli tomu presunuli operáciu. Bola som s ním doma takmer mesiac, a to mi v práci odchádzali predškoláci 🙁 Si naozaj taká nepostrádateľná? vieš čo sa hovorí - robota neutečie, nie je zajac. Ešte nakaz kolegyňu, isto sa ti poďakuje 🤷🏻♀️
Choď k lekárke aspoň po antibiotiká. Lebo dostaneš taký zápal že skončíš v nemocnici . Nenahraditeľných je plný cintorín. A vieš že si potom v práci aj tak našli za nich náhradu ?
Ako vies ze mas anginu?bola si u Dr.?ak si bola a diagnostikoval/-la anginu,musis mat antibiotika. S anginou sa neradno zahravat.vlastna skusenost.
Ako vieš ze máš anginu? Teraz ma podobne príznaky aj covid a je uz ho veľa. Ja mam práve anginu 4.den som na čaji a polievkach, horúčky cez 39..neviem ako sa s týmto dá ísť pracovať ?? Ja ledva dôjdem na wc. Príšerne bolesti pre ktorú v noci ani nespím. Mam už atb. Šéfka nech sa ide zapojiť do prace, žiaľ aj také situácie nastanú. NEROZNASAJ INFEKCIU prosím ta.
Vcera som sa zobudila s rovnakymi priznakmi a bum, kovid ✌️
Ako vies, ze mas anginu?
Baby,ja musím ísť zajtra do práce,inak ma vyhodia.A viem čo je angína,bože🤦
A tvoja práca rozumie tomu, že si chorá a zrelá na antibiotiká? Ak vieš, čo to je, tak sa tu nepýtaj kraviny
Žuvaj zazvorovy koren. Mne pomohlo celkom. Ale teda antibiotika, to bola ulava do 1 dna
ak v praci nie su schopno pochopit, ze si chora, tak taka praca, resp. taky zamestnavetl nestoji zato, aby si chorobu prechodila, jednak nakazis ostatnych, ti sa ti isto velmi podakuju, a sebe uzenies este nieco horsie.
Ziadna robota nestoji zato, aby si si znicila svoje zdravie. Tak si najdes inu robotu, no boze. Roboty je vela, len treba hladat a chciet. Ale zdravie mas iba jedno, to sa neda ani kupit, ani ho pod ceresnou nenajdes len tak.
Doritricin, Jox, zinok, ale keď to je angína tak prechodit ju je riziko a aj tak potrebuješ atb
to pracuješ kde, že ti hrozí vyhadzov kvôli chorobe?? Nehovor mi, že v nejako zdravotníckom zariadení...
Betadin kloktat,zabije na mandlich vsetko.Zried si s vlaznou vodou a kloktaj.Mne zabral okamzite ale ten bordel sa uz usadil v dutinach,takze som potrebovala atb tak ci tak,no aspon som nemala tu strasnu bolest hrdla a ziadne problemy s prehltanim.Dalej zinok aspon 30mikrogramov denne a vysoke davky Dcka.Ak si mlada tak zvladnes anginu prechodit ale je to velmi zly napad.Ak si starsia tak ani nepomyslaj na to,ze to nevylezis.
@veronika2021 Ďakujem za radu, a v akom pomere? Tak ako píšu v letáku ze 1:10? Celkom mam pred tým rešpekt toto kloktat.. ale idem sa zblázniť bolesťou 4.den bez zlepšenia 😪
Tak nezostan doma,prechod to,nech ti to sadne na srdce. Ked budes na zozname cakatelov na transplantaciu,tak uz doma budes musiet byt. Boze tito nenahraditelni ludia🤦♀️
@biibiana prepac asi reagujem uz neskoro ale 1:10 je dobra volba,ja som to nevedela a kloktala som to nezriedene,skoro som zomrela na ten smrad😁🙈hned ma naplo zvracat,celu nic a cely den som este citila ten zapach zo seba,ale musim povedat,zahubilo to vsetko do bodky😂🙈.Nemusis sa toho bat,aj doktor mi nasledne povedal,ze je to najucinjsia volba.Ziadne spreje a hluposti,toto je velmi efektivne💪🏻a samozrejme lacnejsie ako vsetko,co sa na hrdlo predava…

Však nemusíš ostať doma, ale paralelnom angínu nevyriešis