Akú tabletku na hnačku zvoliť na dovolenku?
Dievčatá ideme do Španielska, poraďte aký liek kúpiť na hnačku? Enterol, endiek, imodium ale čo presne?? Je ich toľko veľa 🙄ktorá je podľa vás najlepšia?
Ja som si vždy kúpila niečo na mieste. Z domu nosím len cierne uhlie
@maminatimka Prečo očakávaš v Španielsku črevné problémy?
@abbey1 su ludia,co maju hnačku i doma v bazene
@maminatimka Prečo očakávaš v Španielsku črevné problémy?
@abbey1 ja mavam crevne problemy aj v blbom Chorvatsku 🙂
@maminatimka vezmi probiotiká - tie berte dopredu a a ak vás niečo chytí, kúpte ich miestne lieky. Inak mne v Španielsku nič nebolo...ani v Egypte...ani v Taliansku... Chorvátsku....nikde som hnačky nemala - len v Tatrách 🤣
@maminatimka Smecta a cierne uhlie su univerzalne do kazdej krajiny. Ak by to nahodou bolo nieco komplikovanejsie, pojdes do miestnej lekarne alebo k lekarovi. Pravdepodobnost vsak nie je vacsia ako pri beznom fungovani u nas.
@maminatimka vzdy radím to iste.Je tam ina klima,ine bakteriálne prostredie a nemyslim si,xe sa našimi tabletkami chcete v prípade požiari týždeň liečiť z kŕčov v bruchu.
Naše lieky tam vobec zabrať nemusia.
Je to civilizovana krajina s lekarnou na kazdom kroku,nevidim dovod niečo ťahať od nas.
Ak velmi chceš,vzala by som Smectu.
@amel ty si este nehladala lekaren v cudzom meste s krčmi v bruchu,ze tak radiš...
Autorka,ber Imodium, ten spolu s paralenom a antihistaminikom mam na cestách vždy v ruksaku pri sebe.
Ja vždy vezmem hlavne čierne uhlie, lieky čo máme na predpis a lieky na teplotu. to mi príde také najviac dolezite. Inak tiež normálne navštívime lekáreň v prípade potreby. Dokonca sa nám to veľa krát osvedčilo viac ako mať naše lieky, pár krát sa nám stalo, že nám ponúkli účinnejší liek ako by sme mali ten z domu.
Trebs kupit lokalne. Tie lepsie zaberaju
Trebs kupit lokalne. Tie lepsie zaberaju
@anonym_ed746c to tu nevysvetlis..
@maminatimka to je jedno hlavne aby zabral, ja si nosim zivocisne uhlie

@maminatimka vzdy radím to iste.Je tam ina klima,ine bakteriálne prostredie a nemyslim si,xe sa našimi tabletkami chcete v prípade požiari týždeň liečiť z kŕčov v bruchu.
Naše lieky tam vobec zabrať nemusia.
Je to civilizovana krajina s lekarnou na kazdom kroku,nevidim dovod niečo ťahať od nas.
Ak velmi chceš,vzala by som Smectu.