icon

Akú tabletku na hnačku zvoliť na dovolenku?

maminatimka
7. jún 2026

Dievčatá ideme do Španielska, poraďte aký liek kúpiť na hnačku? Enterol, endiek, imodium ale čo presne?? Je ich toľko veľa 🙄ktorá je podľa vás najlepšia?

amel
7. jún 2026

@maminatimka vzdy radím to iste.Je tam ina klima,ine bakteriálne prostredie a nemyslim si,xe sa našimi tabletkami chcete v prípade požiari týždeň liečiť z kŕčov v bruchu.
Naše lieky tam vobec zabrať nemusia.
Je to civilizovana krajina s lekarnou na kazdom kroku,nevidim dovod niečo ťahať od nas.
Ak velmi chceš,vzala by som Smectu.

luckuz
7. jún 2026

My vždy berieme hylak, imodium a čierne uhlie.

anonym_cb02ef
7. jún 2026

Ja som si vždy kúpila niečo na mieste. Z domu nosím len cierne uhlie

abbey1
7. jún 2026

@maminatimka Prečo očakávaš v Španielsku črevné problémy?

amel
7. jún 2026
@abbey1

@abbey1 su ludia,co maju hnačku i doma v bazene

1sally12
7. jún 2026

U mňa vždy hylak

anonym_f1557d
7. jún 2026
@abbey1

@abbey1 ja mavam crevne problemy aj v blbom Chorvatsku 🙂

michaela329
7. jún 2026

@maminatimka vezmi probiotiká - tie berte dopredu a a ak vás niečo chytí, kúpte ich miestne lieky. Inak mne v Španielsku nič nebolo...ani v Egypte...ani v Taliansku... Chorvátsku....nikde som hnačky nemala - len v Tatrách 🤣

anonym_4a64b9
7. jún 2026

@maminatimka hylak a živočíšne uhlie

anonym_5b8136
7. jún 2026

@maminatimka ja odporucam smectu. zabrala vzdy.

kocuris
Autor odpoveď zmazal
marianarem
7. jún 2026

@maminatimka Smecta a cierne uhlie su univerzalne do kazdej krajiny. Ak by to nahodou bolo nieco komplikovanejsie, pojdes do miestnej lekarne alebo k lekarovi. Pravdepodobnost vsak nie je vacsia ako pri beznom fungovani u nas.

janinah
7. jún 2026
@amel

@maminatimka vzdy radím to iste.Je tam ina klima,ine bakteriálne prostredie a nemyslim si,xe sa našimi tabletkami chcete v prípade požiari týždeň liečiť z kŕčov v bruchu.
Naše lieky tam vobec zabrať nemusia.
Je to civilizovana krajina s lekarnou na kazdom kroku,nevidim dovod niečo ťahať od nas.
Ak velmi chceš,vzala by som Smectu.

@amel ty si este nehladala lekaren v cudzom meste s krčmi v bruchu,ze tak radiš...
Autorka,ber Imodium, ten spolu s paralenom a antihistaminikom mam na cestách vždy v ruksaku pri sebe.

amel
Včera o 01:24
@janinah

@amel ty si este nehladala lekaren v cudzom meste s krčmi v bruchu,ze tak radiš...
Autorka,ber Imodium, ten spolu s paralenom a antihistaminikom mam na cestách vždy v ruksaku pri sebe.

@janinah nuž sama cestujem velmi zriedka, veru nie.

ria_sprout
Včera o 02:47

Ja vždy vezmem hlavne čierne uhlie, lieky čo máme na predpis a lieky na teplotu. to mi príde také najviac dolezite. Inak tiež normálne navštívime lekáreň v prípade potreby. Dokonca sa nám to veľa krát osvedčilo viac ako mať naše lieky, pár krát sa nám stalo, že nám ponúkli účinnejší liek ako by sme mali ten z domu.

vlastakubi3
Včera o 06:31

Čierne uhlie mi vždy najlepšie zabralo, iné ani neskúšam.

anonym_ed746c
Včera o 09:39

Trebs kupit lokalne. Tie lepsie zaberaju

zuzubb007
Včera o 09:44

Vždy najrýchlejšie zaberá Hylak to mám otestované rokmi

amel
Včera o 09:46
@anonym_ed746c

Trebs kupit lokalne. Tie lepsie zaberaju

@anonym_ed746c to tu nevysvetlis..

klotildabazarik