Asi mám zápal močových ciest
Ahojte potrebujem poradiť. Asi mam zápal močových ciest. Ešte som ho nikdy nemala tak som si není istá 🤔Boli ma spodok brucha dosť to boli pri močení najviac ku koncu a tiež ma pobolieva v oblasti kde sú ladviny. Prosím poraďte mi niečo čo si môžem kúpiť v lekárni a rýchlo to zaberie 😉
@1lucinka123 urcite rýchlo riešiť u dr. lebo je to nepríjemná bolesť. Mne pomáha veeeeela vody, uro caj ale to je len na to aby to neprešlo do veľkých bolesti.
Antibiotiká jediné ti pomôžu dostať sa z tohto problému, ale fajn je keď by si si k nim kúpila ešte napríklad Wobenzym, s tým mám skúsenosť. Zlepšuje účinok antibiotík a zabezpečuje aby sa ti ten zápal o mesiac alebo o dva opäť nevrátil, lebo keď sa to dôkladne neprelieči tak sa zvykne takto vrátiť :/
@1lucinka123 ako sa cítiš? už je ti lepšie? ak ti môžem poradiť, tak neurob chybu ako som ja v živote urobila viacej krát, že keď sa mi trošku polepšilo, tak som antibiotiká vysadila a som ich nedoužívala a to bola zásadná chyba
@1lucinka123 Urológ alebo imunológ Vám môže predpísať vakcínu Urovaxom, existuje aj vakcína namieru, ktorú pacientovi vyhotovia vo Vyšných Hágoch, mal by sa zmierniť počet recidív a symptómov, prípadne ochorenie úplne ustúpi. KOntakt na primaárku MUDR. Moniku Poľanovú: 052 441 4307

@1lucinka123 doktor a antibiotika