Benefity Union a Dôvery, vs. Všeobecná poisťovňa
Dobry den maminky, vedeli by ste sa prosim strucne vyjadrit ako ste spokojne s tymi 2 poistovnami, resp, s cim ste nespokojne, ake su Vase pozitivne skusenosti s vysetrovanim, ci hospitalizovanim, resp. preplacanim liekov? Vdaka vsetci sme zatial v jednej vseobecnej poistovni, no do konca septembra to mam otvorene, ci to nezmenim. Dakujem krasne!
@nabasty1 ja som v Unione uz 8 rokov, vsetci moji lekari s nou zmluvu maju, takze tam zmenu nepozorujem. PZP mam cez nich ako poistenec lacnejsie. Teraz si dam preplatit tych 100€ na zubara, cakaju na podklad od mojho zubara a mali by mi prist na ucet, tak som zvedava. Za mna spokojnost.
27.8.2018 som bola u zubara, zaregistrovala som sa do Union online pobocky, vraj do 15 dni poslu nejaky PIN a stale nic. Volala som tam, tak vraj preto, že to vela ludi vyuziva momentalne, ze sa to posunulo a maju to cas vybavit do 30 dni, no nehovorim o preplateni, len poslani nejakeho PIN kodu, aby ste mohli postupovat dalej a dat si to preplatit. Dnes je 25, som zvedava,ci do 27.9. to konecne najdem v schranke. Sluby hory doly a blud.
ja som roky bola vo vseobecke, ziadne vyhody nikdy. teraz sme presli do dovery. Tak uvidime... Union ma vobec nenapadol.. ale vela znamych doveru pochvalovalo , tak som zvedava.

@nabasty1 ahoj som s deťmi v Unione. Pre malého mi preplácajú lieky aj mlieko na predpis. Dcére bez problémov preplatili zubára a keď som ja mala vážny problém a potrebovala som súrne vyšetrenie MR tak ma objednali o dva dni. Vo Všeobecnej by som musela čakať tri mesiace aj napriek tomu, že to vyšetrenie bolo naozaj neodkladné