icon

Bojím sa, že je to nádor

denika0711
16. júl 2014

Ahojte, tak teda k veci....začalo to len obyčajnými bolesťami hlavy,neskôr sa pridala bolest chrbtice,potom spolu,a stale castejsie....zo zaciatku (asi pol roka dozadu) to bolo tak 5x do mesiace, no po case sa to stupňovalo a teraz to mavam uz aj 3x do tyzdna....je to neznesitelna bolest, uz rano stym vstanem a neviem stym ani existovat,dokonca minuly tyzden som mala taku silnu bolest hlavy ze som v krci lezala na zemi a plakala som..vobec to neprechadzalo...az po dvoch velmi silnych davvkach liekov proti bolesti...mam nizky tlak,casto sa mi toci hlava,a cca pred mesiacom som aj odpadla,(v bezvedomí som nebola),tak som odmietla ist na pohotovost...pridruzili sa aj ocne problemi,vidim rozmazane, a casto mam tik v pravom oku...no najviac ma vystrasilo, ze vcera som si nahmatala na hlave 2 hrcky...jednu na pravej strane asi 3cm pod spankom a druha kusok od nej...obe maju asi 1cm...mam strach,mam iba 23 rokov,3 rocneho synceka....navstevu lekara stale odkladam,bojim sa zleho vysledku...☹ ak mate podobnu skusenost,podelte sa somnou prosim....

Strana
z2
janinah
17. júl 2014

neverím,že takí ľudia ešte existujú 😒 zdrav. problém zrejme dosť vážny a vyžadujúci liečbu a oni namiesto lekára vypisujú na nete 😒

danielahamar
17. júl 2014

máš všetky príznaky , čo sa týka problémy s chrbticou - platničky - vyhodené a čo ja viem čo akurát tie hrčky 😕 ale kľudne čakaj, že ťa porazí tak, že už nevstaneš a tvoje dieťa bude polovičná sirota 🤐

magdalenkami
18. júl 2014

je dost mozne,ze to moze byt aj z krcnej chrbtice,ale tie hrcky?urcite k lekarovi

denika0711
autor
21. júl 2014

ahojte, tak teda bola som u neurologicky,, vraj to mam vsetko od chrbtice...od polky chrbta az ku krku mam bloky,a preto tie silne bolesti hlavy ....povedala ze onkologicke to podla nej nie je,tak uz zomna ten stres opadol...na ct ani magneticku ma neposlala,iba eeg mi budu robit...mali ste pravdu,netreba hned robit z komara somara....🙂majte sa krasne

mijunik
6. aug 2014

@denika0711 ahoj, teraz som našle tento Tvoj príspevok, veľmi sa teším, že neurologička povedala, že to nie je nič vážne. 🙂 Ja mám tiež problémy s krčnou chrbticou, síce nie až také veľké ako Ty, ale mám. Tiež ma občas bolieva hlava, ale Ty si už podľa mňa extrém... Ale ako si písala, že si sa bála ísť k lekárovi, lebo že čo ak zlý výsledok... Počúvaj... Ako Ti tu už aj baby písali... Keby si sa hneď aj dozvedela zlé správy, akáktoľvek neistota je horšia ako vedieť na čom si. A čím skôr budeš vedieť, čo sa deje, tým skôr Ti niekto vie pomôcť. Chápem ten pocit, že "ale pokiaľ mi nepotvrdia zlú diagnózu, stále mám nádej, že to nič nie je", lenže týmto rozmýšľaním sa práve pripravíš o šancu, že sa včas zasiahne, ak by niečo. Inak, čo Ti lekárka povedala na tie hrčky? Môžu byť tukové a ak by Ti prekážali, dajú sa vraj efektívne riešiť. Každopádne držím palce, aby Ťa chrbtica prestala hnevať a aby Ti ustali tie hnusné bolesti hlavy. 🙂

denika0711
autor
17. aug 2014

ahojte,mam sa dobre.bala som sa ako to budem znasaz v praci,od augusta som po 3 a pol roku zacala pracovat,kancelarska praca,a bala som sa ako to moj chrbat zvladne,ale napodiv velmi dobre,,,a to odvtedy co mi dr poradila aby om nespavala na brusku,(z toho su potom tie bloky)....cize odporucam!!!NESPAT NA BRUCHU🙂)))

kiki68
17. aug 2014

no co tu poradit, jedine MRI alebo CT a pozriet sa na to a pekne si zaplatit aj tych 60 eur v medissimo za okamzite prijatie na tuto diagnostiku, potom to uz musi zhodnotit neurolog.

janinah
17. aug 2014

@denika0711 čo ti povedali na očnom? ak si tam nebola,tak treba ísť,problém s očami nemusí byť z chrbtice

maaaria3
17. aug 2014

@denika0711 Tento stav je isto horší /nevedieť/, ako prekonať strach a ísť... toto nie je problém, ktorý sa tu dá riešiť! už len kvoli tomu synčekovi by som utekala k lekárovi čo najskor a s čímkoľvek! hneď zajtra k doktorovi! a vieš na čom si... myslím, že ten strach už máš aj teraz... a vlastne ani nevieš, čoho sa bojíš...

hermina_
17. aug 2014

@maaaria3 ved ona uz u lekara bola, pozri sa nad svoj komentar na tejto strane - treba citat aj dalej ako len uvodny prispevok

maaaria3
17. aug 2014

@hermina_ Viem, potom som prečítala... aj som to vymazala, ale asi nie dobre🙂

dilino
17. aug 2014

v žiadnom pripade nečakaj a chod je to veľmi ťažke ale musiš isť možno to nieje nič važne ale pre istotu chod a hlavne ťa chcem podporiť nepanikar pokiaľ nieje dôvod na paniku a bež rychlo za lekarom a na vyšetrenia tym že odkladaš tym sa to môže zhoršovať neboj chod to že pride na človeka choroba či 20,25,30,35, alebo aj iny vek to si nevybera prave preto chod nakoľko maš maleho synčeka on ťa potrebuje a aj tvoj manžel veľmi ti držim palce a chcem ťa podporiť chod a neboj sa naber odvahu musiš sa vzoprieť isť a ak je to ta pliaga musiš bojovať možno je to len nejaky podkožny tuk tlači ti na nerv a preto maš časte bolesti hlavy chod a lieč sa a hlavne nech ti urobia všetky možne vyšetrenia držim veľmi palce budem na teba myslieť už len samo o sebe že si odpadla je velmi zly signal čim skôr pôjdeš tym budu šance väčšie na uzdravenie a hlavne rychlo bež a nečakaj nech ti urobia CT,Magneticku rezonanciu drž sa.

dilino
17. aug 2014

@denika0711 no to by som neverila že CT,a Magneticka urobena nebola jasne od chrbtice by si odpadla ako vie neurologička určiť že to je od chrbtice somarina nedaj sa odradiť hlavne kôli sebe a čo to doktory nadristaju moju dcerku 4 roky liečili na epilepsiu a po epilepsi ani stopy tak preto to pišem jasne bolesti platničiek sa tak neprejavuju ani žiaden neuro problem ked si uverila jednej doktorke tak to sa radšej ani neidem vyjadrovať keby že si uverila trom štyrom nepoviem ale jednej no to sa mi nejako nezda ale rob ako mysliš

tykat
18. aug 2014

...a keby to aj bol nádor tak to odkladanie návštevy dr. tomu ako pomôže???
Tak sa len pekne boj ďalej, možno príde deň keď niekde odpadneš a už ťa nenájdu a pri tom to môže byť len banalita typu pricviknutý nerv. Tak len do toho keď tvoj strach z diagnózy je väčší ako strach o život.

Strana
z2