icon

Boli by ste ochotní zaplatiť 1000 eur za operáciu nosnej mandle?

11. jan 2025

Boli by ste ochotne tuto sumu zaplatiť pri momentálnej čakacej dobe v štátnych zariadeniach ? O peniaze nejde ale o princíp. Prečo potom platíme poistenie keď ma dieťa evidentne ťažkosti a musí sa trápiť skoro další rok ??

kat_
•
11. jan 2025

platila som 600 v sukromnom zariadeni, 350 sme dostali z urazovej poistky, ktoru ma syn uzavretu, cize to tak "nebolelo"

nikha2809
•
11. jan 2025

Aká je aktuálna čakacia doba?My sme šli do BB a čakali sme dva mesiace.V MT sa platilo tuším 50eur a tiež nám ponúkali tak termín

simca06022011
•
11. jan 2025

Nie.

stanulienkat
•
11. jan 2025

Nie. Premrstena cena.

tramtada31
•
11. jan 2025

Zaplatili sme, aj keď podľa mna ten servis za to až tak nestal. Ale nejaké baby spominali, že mimo ba nie sú take čakacie lehoty.

vreckovka2
•
11. jan 2025

A bude horsie.....my sme teda platili podstatne menej v sukromnej v BB. Cakali sme 2 mesiace na operaciu. . Ale do detskej nemocnice nam uz len na vstupne vysetrenie dali sialeny termin a hned nas upozornili na dlhu cakacku na operaciu.

marsmykkok
•
11. jan 2025

Nemyslím si, že by toto bol až tak závažný stav, že by sa dieťa vyslovene trápilo tie mesiace, prináša to nepohodu a tak, ale dá sa s tým žiť. Ja by som konkrétne teda za toto neplatila a počkala.

heln
•
11. jan 2025

1000 by som urcite neplatila, objednali sme sa v sukromnom v bb, termin o mesiac za 200.

silvike
•
11. jan 2025

Jeeminku, to take palky pytaju teraz za obycajnu operaciu (vybratie) nosnej mandle dietata ? My sme to mali zadarmo u nas v okres. meste (vychod SR). Ale teda bolo to par rockov dozadu (pred 6rokmi) Tak to sme sa fakt dopracovali teda. Uz jak v amerike budeme. A veruze, je to trapenie, ked niekto nezazil, ze dieta sa vyslovene trapi, neda sa mu dychat, kazda pliaga sa na neho chyta, v kuse problem s usami...ako nic v zlom, ale zvacsena mandla moze byt veru aj trapenie.

autor
•
11. jan 2025

V Bratislave 9 mesiacov ak máte šťastie 6 mesiacov. 1000€ je cena v Bratislave - zoperujú do 2 týždňov. Dieťa sledované na orl ale zhoršenie stavu rapídne… operáciu zaplatíme len teraz keď sumarizujeme tak vždy keď niečo bolo sme aj tak museli riešiť všetko súkromné …

autor
•
11. jan 2025

Myslím očný problem napr a podobne- napr zapálene oko pediater odmietol dať atb decko zapálene hnisave oko a nakoniec sme skončili zas u súkromného očného na pohotovostnom príplatku - a tak stále dokola

ysseba
•
11. jan 2025

Kokoooos, koľko??? My sme odstránenie riešili síce cca 6 rokov dozadu, už neviem úplne presne koľko sme platili, ale okolo 350€ to mohlo byť. Pritom ten úkon je rovnaký dnes ako pred 6 rokmi. Tisíc eur by som nedala, najmä keď to nie je život ohrozujúci stav. To je normálne úžerníctvo, to je strašné ☹ Ako radia dievčatá - skús sa objednať niekde mimo BA, i keď viem, že po operácií to bolo také, že byť čím skôr doma, v kľude, v posteli.

autor
•
11. jan 2025

@ysseba presne že chcem byt rýchle doma vo vlastnom netrápit dieťa po narkoze dlhou cestou v aute - lebo teda poviem pravdu strach a rešpekt mam obrovský

nikaeli
•
11. jan 2025

Aktuálne mám dve kolegyne na OČR s deťmi, ktoré riešia výber mandlí. Jedna bola v utorok, druhá ide budúci týždeň. Obe dojednali termín v novembri/ decembri 🤷🏻‍♀️ a bez úplatkov...

kat_
•
11. jan 2025

ak ide o rapidne zhorsenie, tak by aj statne zariadenie mohlo ponuknut lepsi termin... chodite na orl na Kramare?
kde sa plati 1000? na Betliarskej?

alissa1222
•
11. jan 2025

V tn terminy na marec , 1000€ je vela

ysseba
•
11. jan 2025

Chapem to. Na jednej strane je cloveku proti srsti podporovat taketo uzernictvo, ale na druhej strane ide o vlastne dieta. Ale je to hrozne, ze ten isty ukon sa dal par rokov dozadu vykonat ovela lacnejsie. Sukromne kliniky a polikliniky ryzuju na tom aka je situacia v statnych zariadeniach 😌 no drzim palce nech vsetko dobre dopadne ✊

annamivo
•
11. jan 2025

Nie, v súkromnom zariadeni sme platili 120€ pred 3r, laserová operácia, v LM . Spokojná som

pbra40
•
11. jan 2025

Malacky, Mudr Zdrazil, cena cca 250eur, cakacia doba 2-4 tyzdne

jankka1981
•
11. jan 2025

Odkial si? My sme v Ba dostali termín do 7 týždňov

ajsha123
•
11. jan 2025

Mne sa zdá 1000 veľa. Nepíšeš, aké zhoršenie stavu. Ale bola som už s viacerými deťmi na výbere nosnej mandle a až dramatická operácia to nie ue, žeby som považovala hodinovú cestu domov za niečo zle. My sme boli v Piešťanoch, platili sme vtedy okolo 110 eur za jedno dieťa. Cesta domov po diaľnici... Jedna z dcér mala tie mandle tak veľké, z ničoho nič, že už zle počula, mala preliaceny bubienok. Napriek tomu by som 1000 eur za operáciu nedala... Samozrejme pred operáciou sme nevedeli stav.

lizatko1009
•
11. jan 2025

minuly rok chceli synovy vyberať mandle, ale. nakoniec nebolo potrebne. na Antolskej a termin mal tusim za 2 mesiace, ale pomohli lieky a nie nedala by som 1000e toto je cista vychcanost. tí istí operujú aj za tie 1000e a tak pridu to iste urobit na Kramare zadarmo

benit
•
11. jan 2025

Pozri v seredi sukromna medisaf. Mate to blizko.