icon

Chronická bolesť hlavy: Máte podobné skúsenosti?

nikusik0107
21. júl 2026

Ahojte idem sa poradiť....uz cca pol roka pociťujem bolest na jednej strane hlavy...je to taka divna bolest hore na hlave na jednom mieste ...začalo to cc vo februari bola som aj na neurológi kde ma vyšetrila a zhodnotila ze je všetko ok....potom to prestalo ale teraz posledny mesiac to zas začalo...mam aj tetaniu a mala som atak cca mesiac do zadu...tak neviem ci to ma súvis s tym alebo to riesit viac ? ...mate niekto podobnú skusenost...boles nie je stale ....počas dňa sa objaví a ke to taka divna bolest hore...niekedy ma boli aj oko aj ako keby ucho na tej strane ...najhoršie ze si uz začínam namyslat ze nieco tam mam..sem tam pocitujem aj ako keby nevolnost ale to zas neviem ci nema súvis s tetaniou ...a celkovo som taka bez nálady energie ..

anonym_2027e3
21. júl 2026

@nikusik0107 Ja mávam obdobie bolesti hlavy.Vtedy niekoľko dní buď vstavam s bolesťou hlavy,alebo liham s ňou.Najhorsie vie byť, keď sa na bolesť hlavy zobudím v noci.

anonym_78e7e6
21. júl 2026

@nikusik0107 aspoň RTG dutín by som si dala spraviť, keď píšeš, že aj oko, ucho ťa bolí.Neurolog, keď nespraví mri, CT nič nezisti

nikusik0107
autor
21. júl 2026
@anonym_78e7e6

@nikusik0107 aspoň RTG dutín by som si dala spraviť, keď píšeš, že aj oko, ucho ťa bolí.Neurolog, keď nespraví mri, CT nič nezisti

@anonym_78e7e6 ale nemam upchate dutiny...ani sople nic...len prste ta bolest prejde aj k oku na tej strane kde ma boli hlava...

anonym_919573
21. júl 2026

@nikusik0107 môžeš mať v tele chronický zápal, skúsila by som protizápalovú stravu...

nikusik0107
autor
21. júl 2026
@anonym_919573

@nikusik0107 môžeš mať v tele chronický zápal, skúsila by som protizápalovú stravu...

@anonym_919573 to je aka ?

stellarstar
21. júl 2026

Migréna? Ja to mám teraz už druhý týždeň. Ucho na tej str tiež bolí, rozmazané videnie...

nikusik0107
autor
21. júl 2026
@stellarstar

Migréna? Ja to mám teraz už druhý týždeň. Ucho na tej str tiež bolí, rozmazané videnie...

@stellarstar ale vkuse ? ze kazdy den ? Nie cely den ale hlavne k večeru to začína...

anonym_919573
21. júl 2026
@nikusik0107

@stellarstar ale vkuse ? ze kazdy den ? Nie cely den ale hlavne k večeru to začína...

stellarstar
21. júl 2026
@nikusik0107

@nikusik0107 prečo nie, ja to mám celý deň vkuse od minulej stredy.

anonym_78e7e6
21. júl 2026
@nikusik0107

@anonym_919573 to je aka ?

@nikusik0107 Dutiny nie sú iba sopel môžeš mať cystu, zdurenu sliznicu, trojklanny nerv, zápal nejakého nervu, z krčnej chrbtice niečo zablokované, môžeš v noci zatinať zuby sto moznosti

ovaaa
21. júl 2026

Krčná chrbtica?

anonym_64fe31
21. júl 2026

@nikusik0107 toto môžeš mať z krčnej chrbtice

nikusik0107
autor
22. júl 2026
@stellarstar

@nikusik0107 prečo nie, ja to mám celý deň vkuse od minulej stredy.

@stellarstar ale boli tam ja jednom mieste alebo cela hlava ? Ako s tym bojujes

nikusik0107
autor
22. júl 2026

Ja sa skor obávam ci to nie je nieco vážnejšie....moze byt aj krčná nevravím keďže sedím za PC cely den....ale tym ze mam tetaniu si začínam namyslat ...véd viete ako hlava pracuje a ide si svoje ...

stellarstar
22. júl 2026
@nikusik0107

@stellarstar ale boli tam ja jednom mieste alebo cela hlava ? Ako s tym bojujes

@nikusik0107 len jedna teraz L str. Mám od dr triptán ale ten si davam az ked som doma lebo ja jazdim v práci s autom. Tak si dam rano tbl s kt môžem viesť vozidlo.

zrncita
22. júl 2026

mozes mat zapal.. ja si davam Brufen, posobi protizapalovo, mne vzdy pomoze... 🙏

anonym_e1dce5
22. júl 2026

Chvíľu som rozmýšľala, kedy som písala tento príspevok. Mám to presne tak isto. Tetánia. Neskutočná bolesť hlavy. Na neurológii všetko ok, MR mozgu čisté. Spôsobuje mi ju hluk, ostré svetlo, zmeny v počasí, únava. Zvýšená dráždivosť nervovej sústavy. Neurológ mi predpísal Timonil, pomaly som dvíhala dávku. Zdalo sa, že mi je lepšie. Po dvoch mesiacoch som začala hnačkovať, vo vlasoch sa mi urobila seborea, mala som opuchnuté červené a suché viečka, ktoré neskutočne svrbeli a štípali a za ten krátky čas som pribrala 4kg. Liek sme vysadili. Prešiel mesiac, hnačky ustali, vlasy sa vyčistili, váha sa vrátila na pôvodné číslo, oči som doliečila pred týždňom kortikoidmi. Momentálne nemám žiadnu liečbu, čakáme (neviem na čo). Som doma, dovolenkujem. Hlava ma bolí 2-3x týždenne 🤷‍♀️ čo sa týka krčnej, kým som brala Timonil, bola som PN. Chodila som na masáž, cvičila pod dohľadom a pokračujem v tom doteraz. Hlava si ide svoje. Myslím, že je to jeden z prejavov tetánie.

nasasa_1
22. júl 2026

Ak môžem poradiť, tak mne zabral na chronickú bolesť hlavy Revitanerv. Ten som užívala, poradil mi ho neurológ. Proste niekedy stačí len doplniť vitamíny, ktoré ti chýbajú evidentne...🙂

nikusik0107
autor
22. júl 2026
@nasasa_1

Ak môžem poradiť, tak mne zabral na chronickú bolesť hlavy Revitanerv. Ten som užívala, poradil mi ho neurológ. Proste niekedy stačí len doplniť vitamíny, ktoré ti chýbajú evidentne...🙂

@nasasa_1 a akp vas bolela ?

blahaa30
23. júl 2026

@nikusik0107 Na tetániu berieš zvýšené dávky horčíka? Mne to ustúpilo resp. oveľa menej často ma bolí hlava, keď pravidelne užívam magnézium malát ráno a na spánok si dávam bisglycinát. Vyskúšaj napr. https://www.biocen.sk/magnezium-malat/ a tiež majú B-Complex s aktivovanými formami, stojí za vyskúšanie či ti to nepomôže.