icon

Čo je lepšie: Ozempic alebo Mounjaro?

22. jún 2026

Ahojte tie ktore máte reálne skúsenosti prosím napíšte mi, neviem sa rozhodnúť ale skôr by som brala ozempic lebo cena pri mounjare je to obrovská cena ďakujem za názory ...a prosím blbé komentáre si odpustite ....

Strana
z2
autor
24. jún 2026
@anonym_233274

@anonym_autor za mna super. Ucinna latka rovnaka ako pri ozempiku, ale da sa ist do vyssich davok, ak treba a predpisuju aj nediabetikom. Konecne nemusim cely den mysliet na jedlo. Chudnem priemerne 1kg tyzdenne, u mna bez vedlajsich ucinkov.

@anonym_233274 a koľko to stojí prosím ťa ? Ako sa navyšujú dávky ? 🙂

anonym_512ea3
24. jún 2026
@dager

@anonym_512ea3 ty si teda riadne hlúpa a zlá. Stavím sa, že si hladná ako chrt a z toho tá tvoja frustrácia, aj potreba urážať a ponižovať iných. A možno ani chudá nie si, ako tvrdíš. Možno máš dobrých 120 kg, muža na záletoch, deti na ceste do polepšovne a prázdno v peňaženke. Tu sa hráš na dokonalú, len aby si sa mohla úchylne potešiť, že to snáď niekoho nasiera. Ale v skutočnosti tá najnasratejšia si tu ty. A dôvody poznáš sama najlepšie. Drž sa.

@dager haha som sa zasmiala. 9 rokov som robila modeling. A jem najviac ako sa dá. Jednoducho dobrá genetika 💙 manžela pozná každý na Slovensku, neboj mame top manželstvo, si ďalšia ktorá ma zrejme veľkosť xxxl a ideš sa tu hadat 😅 smiešna si

anonym_512ea3
24. jún 2026
@dager

@anonym_512ea3 ty si teda riadne hlúpa a zlá. Stavím sa, že si hladná ako chrt a z toho tá tvoja frustrácia, aj potreba urážať a ponižovať iných. A možno ani chudá nie si, ako tvrdíš. Možno máš dobrých 120 kg, muža na záletoch, deti na ceste do polepšovne a prázdno v peňaženke. Tu sa hráš na dokonalú, len aby si sa mohla úchylne potešiť, že to snáď niekoho nasiera. Ale v skutočnosti tá najnasratejšia si tu ty. A dôvody poznáš sama najlepšie. Drž sa.

@dager ale pozrela som si tvoj profil a áno sedí to na teba! Napísala si že je na čase začať nosiť sťahujúce prádlo. Úplne mimo. Čo keby si radšej schudla? Prádlo ťa nezachráni. A môžeš si byt nazlostena ako furia. Keď sa človek ovláda v jedle, cvičí tak to aj vidno. Ale sú potom ľudia ktorým vadi niekto chudý. Lebo sú zakomplexovaní. 🙂

Strana
z2