icon

Čo je to coronavírus ?

nadaa1
26. jan 2020

Dobrý deň aké je to vážne zase niejaký vírus. Vie mi niekto z vás napísať čo je to vlaste ?? Ako je nakazlivý prenosom ??? Je liečiteľný ?? Chcela som isť do Paríža ale hlásia aj tam ten vírus a ja sa bojím že niečo schytáme už zase niečo. To je strašné ... Ďakujem

carimari
Odpoveď bola odstránená
anjika44
28. jan 2020

Ruška v lekárnach už nie sú. Inak aby sa človek bál zakjašlať na verejnosti, že si pre neho prídu svalnatí muži v skafandroch.

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
28. jan 2020

@carimari
Cina je komunistická krajina ako pises (môže tajiť množstvo nakazených aby to nevyvolali paniku a pád režimu ).Overiť sa to dá, aspoň ciastone. Stačí sadnut do lietadla a letieť. Na mieste sú aj americkí , maďarskí a iní občania ktorych videá z miesta nákazy nájdeš na YouTube ...

Čo berieš ako utok? Veď ty si proti ockovaniam zjavne tak určite nevyužijete túto možnosť aj bude a nedáš sa zaočkovať. Len si možno budeš môcť vyskúšať na vlastnej koži či to myslíš vážne.

tenerifka
28. jan 2020

@carimari verit tomu zacnes vtedy,ked pochopis, ze prasacia chripka je obycajna chripka(aj ked viac silna a bolestiva),ktora sa tu z casu na cas objavovala uz pred tym, ako z toho v roku 2009 urobili trapne divadielko, aby vyskusali, az kam moze zajst davova psychoza. H1N1 nie je nic nove, vzdy tu bola a vzdy tu bude, ale ovcania su z toho pobobkovani.Ak to niekomu na 100% zistili, tak len tomu, komu boli urobene testy,a kedze sa 99% ludi lieci doma(na virus chripky neexistuju lieky), tak ludia ani nevedia, ze to mali

carimari
Odpoveď bola odstránená
anjika44
28. jan 2020

Nech kludne si ma ten virus chyti, dieťa ma nepoislucha, manželovi je všetko jedno, citim sa ako špinavá handra, je mi to všetko jedno.

chupakabra
28. jan 2020

@anjika44 tiez si to vravim a pozeram letenky do ohniska nakazy 😭😜

katkabg
28. jan 2020

To je tak ze oni zeru vsetko co sa hybe....karma im to vracia...neznasam ich...

panelacikova
Odpoveď bola odstránená
anjika44
28. jan 2020

@anjika44 svokra detto - kúpim jej lenku?

anjika44
28. jan 2020

oprava - letenku

carimari
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
29. jan 2020
angelinja
29. jan 2020

ja len dufam ze sa to zastavi..o mesiac su volby , co sa robi u nas v politike je nehorazne kazdemu ide len o seba , ked sa spoji s bezvladim hento tak neivem kto to tu bude kompetentny s chladnou hlavou riadit.

tenerifka
29. jan 2020

@chupakabra co blaznis?
Si naspat na ostrove?

chupakabra
29. jan 2020

@tenerifka haha no vycerpana som z deti, aj taka nemocnica a pobyt v nej by bol luxus hotel all inclusive pre mna 😂
Nie sme stale na slovensku , pojdeme cez leto na daky cas zas.

carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
carimari
Odpoveď bola odstránená
anjika44
30. jan 2020

Magistrv jednej lekárni mi povedala, že proti tomuto vírusu pomôže iba skafander a nie obyčajné ruško.

carimari
Odpoveď bola odstránená
angelinja
30. jan 2020

@carimari ano aj to som citala taketo komenty budme rady...akoze ale na druhej strane si zoberte kolk otam maju nakazenych!!!!!! si myslite ze ked mate v meste 7tisic ludi mate nato prostriedky aj vyavenie aj nemocnice????- mozno dobre ze to je v cine lebo kto by bol schopny a takto razne roznhodnut ze postavit novu n emocnicu????takze sa nadym hzamyslite co je to kolko ludi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tieto komenty a ohlaodm ich zdrav. starostlivosti a pod keci..u nas nevedia ani len boreliozu trapnu vyriesit...a viem ako sa spravaju na kramaroch!!!!! takze nepiste blbosti budme radi zatial!!!! len ako babis povedal europa je total zaspata , oni tam chce asi rozhodnut o zruseni letov do ceska, ktore provozuju nejake tri cinske aerolinky.pokym sa oni este v tomto nespamatali aj ekd neiem ska som citala inde zas ze uzcina zakazala lety do sveta tka neviem kde je teda pravda ale treba pouzit aj vlastny rozum a nie len napisat to co si niekto niekde precita.

angelinja
30. jan 2020

a v takychto veciach je EU na hovno..davvno to tvrdim ze bolo lepsie ked boli vsade hranice a ANO bolo to aspon žúžo ze sa ide na dovolenku a stat v kolonach a co???aspon clovek vedel ze nieco preziva a ze vau idem inde..a nie teraz clovek vie podla toho ze je inde na zaklade blbych sms kotre vam hovoria o poplatkoch a roamingoch..na toot bolo dobre hranice !!!!! a tato globalizacia nas dovedie do zahuby

angelinja
30. jan 2020

a za dalsie nech mi niekto pvie preco sa to porovnava s chripkou, pokial viem este som nepocula zeby k pacientovi s chripkou dosiel lekar v skafandri

lenkakravcova
30. jan 2020
carimari
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
30. jan 2020

Vo Fínsku potvrdili prvý prípad nákazy.

angelinja
30. jan 2020

@carimari v usa nech si zatal robia co chcu... len ako nas tu chrania , europa je vzdy najviac orhozena lebo vzdy sem vsetci scu ist , sme aktraktivni ci uz pre americanov kvoli dovolenkam a cinanom ani neovorim ked ma cinan japonec a podobni fotku vo svadobnom ..albume ...smozrejme nehvorm ze inde sa nechodi..tu to zavisi uz len od toho ake maju nase vlady gule a co vedia urobit pre obcanov