Čo je to coronavírus ?
Dobrý deň aké je to vážne zase niejaký vírus. Vie mi niekto z vás napísať čo je to vlaste ?? Ako je nakazlivý prenosom ??? Je liečiteľný ?? Chcela som isť do Paríža ale hlásia aj tam ten vírus a ja sa bojím že niečo schytáme už zase niečo. To je strašné ... Ďakujem
@panelacikova neboj to ma veli vela ludi aj mam tiez boreliozu, toxoplazmozu, ebv virus a ktovie co este...ale toto ma velmi vela ludi, ja osm tiez taka neboj sa ale to sa neda clovek by sa zblaznil..ja som zacala strestovat uz pred tyzdnom presne ked to takto vypuklo este tu ludia ani nevedeli co sa deje lebo v telke k tomu daju jednu reportaz aj to je stare z obeda...ludia si robili srandu na internee...no ja osm uz stresovala...horsie je to ze teraz nevyzeram ako trapka ktora stresovala ale ako ta co do...u mala asi pravdu
@panelacikova a teda plus tiez mam srdcove..takze ...ale hovorim velmi vela ludi ma
@panelacikova jaja plus ko tomu pred rokmi som mala ako jedna mozno z dvesto ludi v ba zltacku/ asi vies ktolko ludi sa tupremelle a kolk oludi je s neumytymi rukami a podobne/ takze asi tak...a nosila osm so sebou NONSTOP alkoholove gely, vtedy som si povedala ze co sa ma stat asi aj tak sa stane...a vidim to aj na inych pripadoch
@abbey1 tak vies ktovie do..u jak to je ved si to zober na rodine...ochorie dieta potom mozes ochoriet mamka a muz neochorie..tym padom ked mamka s dietaom je doma virus asi u nich doma zahynul..takto si to nejako predstsavujem kedze otec nic nechytil...pokial je to teda tak ze vacsinou ked clvoek sa citi nedobre tak ostane radsej dva tri dni doma neh si oddychne..v cine vraj kaslu a kychnu totalne bez ruk takze oni su zas uplne ini ako v japonsku ..ked kychne rozprchne to normalne bez hanby, u n as to trosku je ine no..trosku...
@abbey1 a ano tiez nezabudnem na prasaciu chripku vtedy som mala diskotekovy vek..a z diskoteky som urcite nieco chytila no take ze co este dotedy nie nato nezabudnem ôotom aj moji rodicia..cize mozno tam niekto aj mal nejaky ten virus ale uz mohol byt zas oslabenejsi..neviem neni som virolog ale hadam ten virus aj dokaze zoslabnut...nalepsie by bolo asi keby rychlo nastupi slnko a 20 stupnov minimalne..bodajby uz dosla jar
ja len nechpaem preco to nezacali skorej rieist..ved uz ked sa nabalovali pripady po dvoch tyzdnoch troch tak muselo byt jasne ze z jedla to neni..ved hadam tisice ludi nejedli rovnake jedlo alebo akurat toho vtaka ci hada ci koho
@panelacikova Teda v tom konkrétnom mieste je okolo 11 miliónov obyvateľov a na SR je okolo 5 miliónov...😉
@panelacikova wuhan- 11,5 milion..., Šanghaj 24,24 a i...pozri sa na nete...fakt zaujímavé info😉
@abbey1 odkiaľ máš výsledky? Keď vo večerných správach sa odborníci vyjadrili, že výsledky budú v sobotu alebo nedeľu???
@angelinja nestresujem, len mi celý život bolo na grc z nezodpovedných ľudí
@abbey1 Tiez som velmi zvedava odkial mate info o vysledkoch, kedze este neboli oficialne zverejnene to ma teda fakt zaujima 🙄 . Pokial viem, na vysledky sa stale caka, pretoze vzorky boli posielane do Berlina, kedze v nasej skvelej krajine nemame potrebne vybavenie na podobne testovanie, takze doba cakania na vysledky sa tym padom oproti inym lepsie vybavenym krajinam bohuzila predlzila. Fakt ma to zujima odkial mate taketo info o vysledkoch, kedze my,, bezny ludia,, zatial nemame zo ziadnych zdrojov ... Uvedte nam prosim zdroj, z ktoreho ste cerpali , som fakt zvedava 😉
@panelacikova inak doteraz kvzdy vedli skor ze ais to nebude ono lebo u n as sa daju spravit testy na ine chripky..cize kd im to vyslo u nas ze je to chripka tak bolo pravdepodobne ze v nemecku to viyjde negat...doteraz nikto nic nepovedal..dnes osm citala clanok na tyzden kde je rozhovor s prof. krcmerym zaujimave..ani som nevedela ze existuje nejaka pretlakova komora ..no domyslite si len pre koho
@carimari odporicam precitat si tento clanok ;) https://www.infowars.com/bill-and-melinda-gates...

Tak, už sú výsledky. Muži zo Žiliny tento vírus nemajú. Majú bežnú virózu.