Čo na zničené bradavky zo zúbkov ročného dieťatka?
Ahojte, prosim poradite mi, co si mam dat na bradavky,mam ich uplne popraskane, zapalene a bolave, maly ma rok a 6 zubov a aj ked nechtiac, vzdy sa obtrie zubamy o bradavky a takto ich ,,devastuje,,... Ma kutiky na ustach,moze to mat spojenie? Ze by to mal z mojho zapalu? Myslite,ze sa to da vyliecit bez odstavenia? Ved to by mu museli vypadnut zuby aby sa neobtieral... Jaj zabudla som napisat,ze kojim asi 8 krat za den... Maly nema dudel, ma to aj na ukludnenie. Dokedy sa odporuca kojit? A este jedna otazka,strasne sa mi predlzila menstruacia, na 15 dni a cyklus mam 25 dni,som len 10 dni bez,nemoze to byt castym kojenim?? A bolia ma zuby,2 si to uz odniesli rozpadnutim...
Dakujem za kazdu radu,velmi...
daj si na to kalciovu mast, mozno mate zlu techniku prisavania ked si dokusana, skus tu laktacnu poradkinu, kojit sa odporuca do dvoch rokov alebo kym sa dieta samo neodstavi.
mne velmi pomohla masticka bepanthen na bolestive a popraskane bradavky...no a my mame dudel 🙂)takze mala neni az taka zavislacka na prsiach..
ja toto velmi dobre poznam, dcera ma 6 zubov a hoci nechtiac ma nimi obcas pri kojeni zachyti a porani, najma ked jej dam papat dakej "rozhodenej", musi byt uplne pokojna a vtedy to je v pohode, tiez sa pri kojeni ukludnuje, cumlov sme vyskusali asi 10 druhov a ziadny nechcela... na tie bradavky si vzdy natriem Bepanthen a najlepsie mi zabera, uz to mam odskusane, takze odporucam, pred kojenim ho netreba umyvat, babatkam neskodi, tak aj to je velka vyhoda...urcite zatial neodstavuj, kym nemusis, skus tie bradavky preliecit a s malym najst nejaky sposob kojenia, aby nehryzol. kazdy vravi inak, ze dokedy kojit, ja som sa rozhodla, ze to necham na malu, kedy sa sama odstavi. s tou menstruaciou by som to radsej riesila s lekarkou, isto to neni v poriadku, nech ta radsej vysetri.
ja mam dobre skusenosti s bepanthenom. vzdy pomohol. no a ked uz fakt bolo na nevydrzanie, pouzila som klobuciky...
ak ma maly kutiky a ty zapalene bradavky tak je to jasny znak kominukacie jedneho infektu s druhym.Musis sa preliecit ty a aj maly.Potrebujes silnejsie paky ako kalciovku ci bepanthen.To je maximalne tak na ragatky a vy mae obaja infekciu
Avent masť pomáha.tiež mám extremne savé 16 mes.dievčatko.od narodenia.Nemá tiež dudulu.a prsník je ukludnujuci prostriedok..ked jej idu zúbky,hryzie ma.bolia ma bradavky.ale našťastie nie až tak ako teda.asi máš citlivejšiu pokožku.kútiky by som riešila s pediatričkou,či on nechytil niečo od teda,alebo ty odneho.MS cyklus s gynekologom..
Ahoj ak ti možem poradiť mne vždy zahojilo ranky aj dost hlboke a krvácajuce ked som si vytlacila zadne mliecko a tým natrela bradavku a nechala zaschnut....skus alebo kalciova mast ale len po dojceni a pred dojcenim umyt.
Ja som pouzivala bepanthen a mne pomohla aj studena voda bolo to dost upokojujuce ale ked je to uz v horsom stadiu radsej navstiv lekara treba radsej predist infekcii-
ja mam dobre skusenosti s bepanthenom. vzdy pomohol. no a ked uz fakt bolo na nevydrzanie, pouzila som klobuciky...

Ahoj, riesial som to s mojou laktacnou pradkynou>
https://sites.google.com/site/problemysdojcenim...
A to ze sa ukludnuje na bradavke to poznam ale nasla som toto a ono to funguje 🙂
http://www.prematuursite.shopfactory.com/conten...
Dudel prisiel vcera a mala ho hned chnapla... 😀