icon

Gynekológ - odborník v Bratislave pri vážnejších problémoch

modra_cakanka
18. sep 2015

Ahojte potrebujem poradit precizneho gynekologa, ktory sa naozaj dokladne zaujima o pacientku, nielen v tehotenstve, nielen co sa tyka urobenia preventivnej prehliadky, ale aj potom a pri vaznejsich zdravotnych problemoch. Taky ktory sa fakt zaujima a patra kde je problem a snazi sa pomoct a je dobry odbornik. Dakujem za odporucania. Kludne aj do IP.

matuskova003
•
18. sep 2015

Určite odporucam sanatorium Koch , myslím že tam su všetci lekári super odborníci a ktoreho kolvek by si si vybrala, bola by si spojojna . ja konkretne mam mudr.Zavodsku Miroslavu a som spokojna 🙂

modra_cakanka
autor
•
18. sep 2015

Naozaj ziadna takeho nepoznate? Vsetky referencie su vacsinou z obdobia tehotenstva a tehotenskych poradni.

nikolet_89
•
18. sep 2015

Andrea Maľova Senec

matuskova003
•
18. sep 2015

@modra_cakanka oni su odborníci nielen ohlade tehotenstva. ale sak popozeraj fora, ved tu toho mas .

modra_cakanka
autor
•
18. sep 2015

@matuskova003 ano pozerala som tu na fore, ale vacsinou tu baby pisu ake skusenosti mali slekarom pocas tehotenskych prehliadok a porodov. Mimo tehu sa vyjadruju malo. Nechcem uz lekara, ktory je super, ale len pre pacientky, ktore nemaju ziadny zdravotny problem.

tanapeta
•
Odpoveď bola odstránená
•
matuskova003
•
19. sep 2015

@tanapeta ženy vy nečítate s porozumenim.. ona nepotrebuje gynekologa kvoli tehotenstvu,...asi ma nejake gynekologicke problemy .

@modra_cakanka určite by si bola spokojna.... 🙂

plnenapaprika
•
19. sep 2015

Mudr.Janek ml. z Gyncentra
zachranil mi kozu
riesi priciny problemu, nie iba nasledky
drahy, ale nelutujem ani cent

drobcek526
•
19. sep 2015

Ja som pocul viacere nazory, ze najlepsi je dr. Cunderlik, ma sukromnu ambulanciu aj na Kramaroch posobi. Odbornik na morfologiu dietata. Skus tam zavolat a dohodnut sa. Myslim ze to je na Hrobonovej pri Horskom parku.

sasa1983
•
19. sep 2015

Pozri,ja som lekarka. Ake problemy? Problemy s otehotnenim? Kvalitne CAR. Problemy s cytologiou? Onkogynekolg. Problemy s antikoncepciou? Hormonalna dysfunkcia? ..univerzalny gynekolog neexistuje. Zavaznejsie gynekologicke tazkosti byvaju zvacsa onkologickym smerom (staci len dyskrepancia v cytologii),to by som u nikoho vyssie spomenuteho neriesila. A citala som,ze problemy po tehotenstve,ale CAR som pisala,lebo po tehotenstve moze byt problem aj dalsie tehotenstvo..