Hormonálna nervozita v posledných piatich mesiacoch
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu. V posledných mesiacoch (5 mesiacov) badam na sebe otrasnu nervozitu 2 dni pred menštruáciou aj v prvý deň. Neviem vydržať ani sama so sebou, nie to ešte s deťmi. V noci nespím, potim sa a potom cez deň som ako zúrivý pes. Nikdy som nefacila, ale už 3ti mesiac v tieto dni aj fajčím, 3 cigarety denne 3 dni a potom mi je ešte aj zlé z toho. Ako dilino si pripadám, neviem navariť, ked, tak je z toho gebuzina, nič mi nie je po vôli. Keď odídu tieto dni, všetko je zase fajn, paráda, cigarety už radšej odložím, lebo som ich zahadzovala a potom zase kupovala. Pila som aj čaje, ale nepomáhaju mi. Mam 35 rokov, dve malé deti, musím fungovať, ale už nechcem, aby sa ma báli, a pýtali sa, prečo sa stále hnevám. Hanbím sa za seba, neviem sa v tie dni vôbec kontrolovať. Nikdy som nič také neprezivala, bojim sa, aby to nenabralo ešte väčšie obrátky. Prosím, poraďte, ako kontrolovať tie hormóny. Určite to súvisí s tým, lebo sa to deje iba tieto dni. Už som sa odsledovala. Chudák muž, toho mi je ľúto najviac, lebo on schyta toho toľko, koľko sa doňho zmesi. 😪 Potom sa mu ospravedlňujem, že sa proste neviem ovládať a stopnúť ďakujem za cenné rady vopred! .
Keby si skusilan perzen forte v tieto dni na upokojenie. Su to bylinkove kapsule na ukludnenie.
Ja odporucam CBD olej na taketo nervozne stavy, ziadne tabletky 🤮. Cbd je priroda a ma to milion vyuziti.
@danhen a keby si skusila ist k lekarke, ze len na ten cas by si brala nejake tabletky na upokojenie? Napr diazepan v malych davkach? Toto len dedukujem, neviem ci uzivanie liekov sa da tak trhavi, no tvojim stavom rozumiem. Tiez som zvykla byt nervna,...este je moznost, ze otehotnies a nebudes mat pms tak jak ja 😅

aj ja to tak mam a tiez si neviem rady.. vadi mi aj ked niekto pri mne hlasnejsie dycha...