Je môj antigénový test pozitívny?
Myslíte, že je pozitívny, negatívny alebo chybný?...som doma v karanténe , bola som v kontakte s pozitívnou kolegyňou. Ďakujem...
@mamula20 presne to som aj ja povedala...len tu sa človek modlí, aby neboli dve čiarky ...my sme na tehu test čakali dlhých 5 rokov//
@simca06022011 ďakujem...áno, už mi poslal e-recept obvodný lekár...zatiaľ sa to da zvládnuť...
@zuzanaokasova ja som si opat skusila Ag test. mame tie skolske a dcere ich teraz ani nebude treba, teda nikto z nas, sme vsetci pozit. no a opat negativny.
Ag testy vychadzaju zvycane pozitivne ked je uz nakaza rozvinuta, cize uz zacinaju klinicke prejavy, no aj to je zrejme individualne a v zavislosti od virovej naloze, mozno aj od osidlenia nosa, ci nosohltanu virusom. ak je dobra sliznicna imunita, pripadne vseobecne dobra imunita, je mozno, ze virus sa nema sancu dobre rozsirit a tak ho Ag test tazko zachyti.
samozrejme to neznamena, ze aj ten, co nema priznaky, nema dobru imunitu, len sa u inych ludi z nejakeho dovodu nachadza zrejme viac zbytkov virusu. vraj tieto testy vychatavaju nejake nukleokapsidy. je to sucastov koronavirusu
@zuzanaokasova ahoj.este termín neprišiel?mne ešte nič 🤷 akurát svokra volala že robila svojmu priateľovi ten školský od nás a vyšiel pozitívny tak išiel na AG do mesta a taktiež pozitívny.
@gubcikova ahoj, prišiel nám všetkým pred cca 1h...mame ho všetky na pondelok. Registrovali sme sa v stredu podvečer...
@zuzanaokasova no na parádu ja v stredu 15:50 a nič
@gubcikova odkiaľ si? Ja zo Záhoria
@zuzanaokasova Dnes prišiel ale mne v NMnV a dcéra Stará Turá
@zuzanaokasova prosim vás a karanténa sa pocita od pozitívneho AG testu alebo az PCR?Teda nemyslím ci ma byt clovek doma to je jasné,ale ze dokedy .
Toto je pozitívny test :/ zelam veľa zdravia a lahky priebeh ❤️.. Ste zaočkovaná?
@zuzanaokasova a ako sa cítiš?
@chiccco podľa mňa podla pozitívneho pcr
@sunshine_18 ďakujem...nie nie som....
@gubcikova nič moc...stále mám horúčku okolo 38°C, plný nos, kašeľ, bolesť hrdla a tela. Dnes som riadne zachripnuta, ani rozprávať neviem... ale dá sa to všetko vydržať... zatiaľ sme z práce pozitívne 3 z 10
Ty ako sa cítiš?
@zuzanaokasova no mne dnes svokra volala a tiež je pozitívna.Len ju nepochopím býva u priateľa a chodí domov každý druhý deň a on vyšiel v piatok pozitívny a ona cestovala domov a bum dnes aj ona teploty 🤦 a býva s ňou švagor.Ja v pohode len sem tam boli ťa hlava inak som úplne fit.Vcera zase malý sa večer sťažoval na bolesť hrdla a hlavy,ale bez teploty a dnes lieta akoby nič.
@zuzanaokasova áno je pozitívny

@ckatka no my v stredu a ešte nič...je toho teraz veľa
.. snáď teda zajtra príde termín...