icon

Je tlak 134 na 78 v pohode?

lauriema
19. nov 2020

Dievcata tlak 134 na 78 v pohode nie? Ale som v strese a pulz 49?tojr normalne?som z toho vystrasena ....

Strana
z6
aduskatt
20. nov 2020

@lauriema toto je fakt na Tebe a Tvoja voľba, kvoli mne to tu fotiť nemusíš, ani ma označovať. Za tých 20 minut čo si tu ráno bola si si tú tabletku mohla dať aj niekoľkokrát. ale to by si sa nesmela vyhovárať na kde čo.....

aduskatt
20. nov 2020

@lauriema písala si, že si zaspala a nemala si čas...nebola reč o tom, že si zabudla. ALe ako hovorím, mne je to jedno, tie lieky potrebuješ Ty

mondolina
20. nov 2020

@nykkushka
Zas nekrič hop kým neproskočíš... myslím, že už stačilo.
To neznamená, že keď potrebuje teraz barličku v podobe AD, že nemá vyrovnaný život.
@lauriema keď od zajtra začneš tak musíš vydržať, žiadne, že dnes si dám, musíš ich brať poctivo, dlho.
Nevysádzať keď ti bude lepšie. Drž sa dievča ♥️

lauriema
autor
20. nov 2020

@aduskatt tak zaspala som,a vies di predstavit ten stres rano tymze som tu tabletku nemala pripravenu som na nu zabudla....dnes ju pripravenu mam...

amelia000
20. nov 2020

@lauriema super, dieta sa ti k tomu nedostane?

lauriema
autor
20. nov 2020

@nykkushka Tak si teda stastna zena....mas pravdu bola som v tomto nezodpovedna ale chcem to napravit

lauriema
autor
20. nov 2020

@amelia000 nie,nedostane mam to v kuchyni na barovom pulte,dakujem za podporu ,fakt ma to nakoplo....a mozem potom do fora napisat ze ci to je lepsie...dufam a vetim ze mi pomozu

lauriema
autor
20. nov 2020

@mondolina Dakujem ti pekne za podporu...

lauriema
autor
20. nov 2020

@mondolina potom do tohto fora napisem ze ako mi to ide ako sa citim

nykkushka
20. nov 2020

@mondolina ako píšem, momentálne take lieky nepotrebujem a ked nedajbože budem potrebovat, viem že moje okolie nedovolí aby som ich nebrala😉 takže áno, hovorím hop aj ked som ešte mepreskočila. Tak isto ako by som ja nedovolila v mojom blízkom okolí niekomu takto hazardovat so zdravím 😉.
A niečo asi v tom zivote nebude mať vyrovnané - v poriadku, keď tie AD potrebuje , bez dôvodu jej ich nikto nepredpisal.
Ale áno, máš pravdu, už by stačilo a bude fajin ked autorka svoje dnešné slová dodrží co najdlhsie, určite sa jej zlepší zivot, keď si nastaví hladinu AD. Držím palce 🤞 (a to nemyslím ironický ale naozaj, pretože v našej spoločnosti sa na "duševné choroby" stále pozerá cez prsty, že je to niečo zlé, divné...)

nykkushka
20. nov 2020

@lauriema áno som šťastná žena ale to môžeš byť aj ty, keď si to tak zariadis a "trochu upraces v hlave" (nie je to urážka, neviem ako to ináč napisat). A dôležité nie sú slová ale činy, tak vela šťastia 🤞😉

lagunka0000
20. nov 2020

Ahojte, ja mám teraz tlak 152/98. Takže čo riešila babena tak to mala tip-top tlak

mondolina
20. nov 2020

@nykkushka
Áno tak by to malo byť ako píšeš...ale nie každý má to šťastie mať v okolí takých uvedomelých ľudí ako máš ty, pre mnohých je psycho ochorenie stále tabu. Žialbohu.
Držme jej palce.

nykkushka
20. nov 2020

@lagunka0000 tak ale každý ma svoje telo na ine hodnoty nastavene, ja by som sa pri jej tlaku cítila ako pred infarktom, keďže môj ideál je okolo 100-110 😉

lagunka0000
20. nov 2020

@mondolina jasné,pravda to je. Ona už má aspoň lieky a relatívne určenú diagnózu. Mňa to ešte len čaká. Stále neviem čo mi je.preco taký tlak a búšenie srdca. No čo už musím len vydržať a čakať na termin

lauriema
autor
20. nov 2020

@lagunka0000 fuha daj di magnezko

lagunka0000
20. nov 2020

@lauriema už mám v sebe a nič.

lagunka0000
20. nov 2020

@lauriema u mňa je podozrenie na poruchu štítnej alebo tetania. Ale vyšetrenia až o mesiac, tak sa snažím prežiť

lauriema
autor
20. nov 2020

@nykkushka pisala som uz ze som strasny bojko ja sa vsetkeho bojim uvediem priklad napr.Ocko mi vravel ze u nas v tescu bola v rozku ziletka a nejaka zena si porezala jazyk,tak nejem rozky...alebo ked niekto idepi ulici oproti mne bojim ss ci zrazu nevytiahne pistol alebo nozik...chapes uz?proste ztoho mam depresie

lauriema
autor
20. nov 2020

@lagunka0000 zjec cesnak vypi citronovu vodu

lagunka0000
20. nov 2020

@nykkushka ani ja som takýto skvelý nemavala. 123/78 to býval môj tlak ale august všetko zmenil

lauriema
autor
20. nov 2020

@mondolina Napriklad moj manzel stale do mna hustil aby som zacala jest ad dokonca ma za ruku doslova dotlacilk psych.s robi vsetko pre moju dusevnu pohodu...ale nspr.moja mamka mi povie ze vykasli sa na ad ze naco sak ti nic nieje ...ved mas vsetko spamätaj sa a tak...

lagunka0000
20. nov 2020

@lauriema už som vyskúšala všetko, minulý týždeň mi menili tabletky na tlak tak to bude asi z toho kým si telo zvykne na nové. Aspoň si myslim

lauriema
autor
20. nov 2020

@lagunka0000 asi ano,dufam ze ti to prejde❤❤❤

mondolina
20. nov 2020

@lauriema
Tak poslúchaj muža, buď rada, že v ňom máš oporu.

lauriema
autor
20. nov 2020

@mondolina to ano mam ...musim sa liecit aby som bola dobrou matkou detom a manzelkou

nykkushka
20. nov 2020

@lauriema veď ok, ono je v podstate jedno, z čoho mas depresie, zly pocit alebo čoho/koho sa bojíš, dôležité je aby si ten stav riešila, pretože tak sa žiť nedá, v neustálom strachu z niečoho. A presne na to tie AD sú 😉.
A dôležité je, koho budeš pocuvaf, či manžela, ktorý je s tebou častejšie ako mama, pozná ťa lepšie aj tvoj zdravotný stav. Mama nemusí videt a vedieť všetko.
Ako pisem, veľa šťastia a hlavne zdravia 🤞

lauriema
autor
20. nov 2020

@nykkushka Dakujem pekne za podporu👋

halabolka
20. nov 2020

@lauriema mamka nech ti nedava take “super” rady len preto, ze si ona MYSLI, ze ti nic nie je. Aj moje okolie si to myslelo a pritom som bola vnutri utrapena a citila som sa hrozne. Je to len a len o tebe a o tom ci chces aj znovu zit plnohodnotny zivot po boku super muza, ktoremu zjavne viac zalezi na tvojim zdravi ako tebe samej. Tak ho posluchni a naozaj bud rada ze ta podporuje. Nie kazdy ma to stastie..

loginexistuje
21. nov 2020

@lauriema no ako dala si si rano ?

Strana
z6